Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Yaa prenses yeri rahat bulmuş anlaşılan.
MasaAllah ona sağlıkla zamanında gelsin insaAllah

Yaa prenses yeri rahat bulmuş anlaşılan.
MasaAllah ona sağlıkla zamanında gelsin insaAllah
Evet canım ya sevmiş Belli ki :)) dönmüş poposunu yüzünü göstermedi doktor salladı falan ama yok rahatı baya yerindeydi :) sanıyorsam böyle giderse sezeryan olacak :))

Şükür gülüm iyiyim bende. Elif de hastalığı atlattı şükür, her şey yolunda şimdilik. Oğluşun eşyaları hazır mı kuzum?
Maşallah canım. Sağlıklı olun yeter ki En büyük nimet. Oglusun eşyaları kısmen hazır. Buyuk esyalari alıyoruz kucukleri sona bırakıyoruz. Yaza denk geleceği için iyice agirlasmis olacağım. Şimdilik her kontrolde bir eksiğimizi tamamliyoruz

Heyecanli geri sayim basladi ama sen heyecan strest yapma sakinlikle bekle gunde sayma ..
Sorma canım ister istemez insan o günü bekliyo.. şimdi evde olduğum için aklım hep orda ama ptesi işe gittiğimde algım dağılır..

Aminnnn Allah razı olsun canım.. çok güzel günde ve saatlerde oldu tam ezanla sela arası inşallah hayırlısıyla nasip olur sağlıklı bi hamilelik..
Çok çok duamdasin canım insaAllah Rabbim yüzünü güldürsün insaAllah
Allah razı olsun canım ❤ tüm isteyenlere de bana da nasip etsin. Siz hamilelere de 9 ayınızı doldurduğunuzda hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..
Çok şanslıyım bana dua eden bir sürü arkadaşım var hemde hamile çoğu

Allah yardımcın olsun canim benim insallah emeklerin boşa çıkmaz :)

Allah yardımcın olsun canim benim insallah emeklerin boşa çıkmaz :)
Amin canım.. tüp bebek kadar olmasada yine de emek isteyen zor bi süreç stresi yetiyo insana. O kadar çok insan var ki bu yolda uğraşan Allah tüm isteyenlere de bizlere de nasiip etain inşallah.. sende baya sonuna geldin artık hayırlısıyla kucağına almana az kaldı kızını

Evet canım ya o aşamayı da biliyorum insan ister istemez yıpranıyor hayırlısı olsun senin icin :) insallah bu sefer olacak gönlünü ferah tut :)
Ay evet az kaldı ama korkularım bebis kucağıma alana kadar devam edecek galiba acaba iyi mi birşeyi var mi diye diye kendi kendime sıkıntı yaratıyorum :) Allah'ın izniyle kucağıma alacağım günlerde gelir insallah

Günaydın cümleten..
Herkese mutlu pazarlar olsun. .

u-mutlu lale

Canım dualarımız seninle,
inşallah testte pozitif sonucu alırsın,
Rabbim hayırlısıyla, nasip etsin.

Herkese Günaydın güzeller
İst. Da hava kapalı ama olsun içimiz güzel olsun mutlu olsun
Amin canım inşallah dediğiniz gibi olur Allah daha fazla aratmaz..
Ah canım ya hamile kalmakla sıkıntının bitmediğini biliyorum her an başka endişeler annelik böle bişey işte hayatım her anında kendinden önce düşündüğün ömrünü verebileceğin varlık evlat.. merak etme Allahın izniyle buralara kadar geldiniz bak sağlıkla kucağına alcaksın prensesini buna gönülden inanıyorum.. ona şuan en yakın olan sensin tadını çıkart doğunca bu günleri özlersin
Günaydın cümleten..
Herkese mutlu pazarlar olsun. .

u-mutlu lale

Canım dualarımız seninle,
inşallah testte pozitif sonucu alırsın,
Rabbim hayırlısıyla, nasip etsin.

Aminnn canım benim inşallah hepimiz güzel haberlri verelim.. senin yumurta takibi ne oldu canım bu ay takipteydin sanırım

Aminnn canım benim inşallah hepimiz güzel haberlri verelim.. senin yumurta takibi ne oldu canım bu ay takipteydin sanırım

Evet cnm çatlatma iğnesi oldum salı günü.
Mayısın ilk haftası test tarihim,
yumoşlar iyi durumdaydı en son,
bakalım nasip. .

Mayıs mı nisan olmasın canım.. inşallah tutmuştur bebiş ne güzel olur

Test tarihim nisan 'ın ilk haftasına geliyo sanırım canım =)
Yazarken karıştırmışım
aşılamadan sonra bir değişiklik hissediyo musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…