Yaa prenses yeri rahat bulmuş anlaşılan.Merhaba kızlar hayırlı cumalar :)
Bugün görüş günümüzdu :) Allah'ıma şükürler olsun herşey yolunda kilosu iyi bi tek yine donmemis doktor donmez artık dedi :) bende saglikli olsun donmesin dedim :) bide sıpa sağ kaburgama yerleştiği icin arkasını dönmüş yüzünü göstermedi
Normalde geçen gittiğimde haftada 1 e düşecek dedi kontroller ama bugün 2 hafta sonra gel dedi iyi bebek dedi. Birde midem cok kötü cay bile icsem cok acıyor canim yanma hat safhada ilaç verdi doktor bide gaviscon iç dedi ama iyiyiz yine de buna da şükür :))
Çok çok duamdasin canım insaAllah Rabbim yüzünü güldürsün insaAllahAmin canım Allah kabul etsin dualarınızı inşalah.. yaptırdım geldim ben işlemi hayırlısı artık
Evet canım ya sevmiş Belli ki :)) dönmüş poposunu yüzünü göstermedi doktor salladı falan ama yok rahatı baya yerindeydi :) sanıyorsam böyle giderse sezeryan olacak :))Yaa prenses yeri rahat bulmuş anlaşılan.
MasaAllah ona sağlıkla zamanında gelsin insaAllah
Biz iyiyiz Allah'a şükür sen nasılsın. :)SELAM KIZLAR nasılsınız
İyi canım çok şükür ben deBiz iyiyiz Allah'a şükür sen nasılsın. :)
Selam canım iyiyiz hamd olsun bugüne şükür..SELAM KIZLAR nasılsınız
Oyyş yerim onu bende bugun aşı oldum biraz mizmizim ☺İyi canım çok şükür ben de
Oğluşum aşı oldu bugün
Biraz mızmız o yüzden.
Şükür gülüm iyiyim bende. Elif de hastalığı atlattı şükür, her şey yolunda şimdilik. Oğluşun eşyaları hazır mı kuzum?İyiyiz canım sen nasılsın? Elif kızımız nasıl oldu
Maşallah canım. Sağlıklı olun yeter kiŞükür gülüm iyiyim bende. Elif de hastalığı atlattı şükür, her şey yolunda şimdilik. Oğluşun eşyaları hazır mı kuzum?
Sorma canım ister istemez insan o günü bekliyo.. şimdi evde olduğum için aklım hep orda ama ptesi işe gittiğimde algım dağılır..Heyecanli geri sayim basladi ama sen heyecan strest yapma sakinlikle bekle gunde sayma ..
Aminnnn Allah razı olsun canım.. çok güzel günde ve saatlerde oldu tam ezanla sela arası inşallah hayırlısıyla nasip olur sağlıklı bi hamilelik..Canım gözün aydın bebiş iyi. Yerini çok sevmiş ordan ayrılası yok sanırım. Az kaldı azıcık daha sabır. Bu ara çevremden hiç iyi haberler alamadım sizin güzel haberlerimiz moral oluyor bana...
u-mutlu lale canım aşılaman tutsun şu mübarek günün hürmetine Rabbim dualarımızı kabul etsin İnş. Güzel haberlerini bekliyoruz...
Allah razı olsun canım ❤ tüm isteyenlere de bana da nasip etsin. Siz hamilelere de 9 ayınızı doldurduğunuzda hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..Çok çok duamdasin canım insaAllah Rabbim yüzünü güldürsün insaAllah
Allah yardımcın olsun canim benim insallah emeklerin boşa çıkmaz :)Sorma canım ister istemez insan o günü bekliyo.. şimdi evde olduğum için aklım hep orda ama ptesi işe gittiğimde algım dağılır..
Aminnnn Allah razı olsun canım.. çok güzel günde ve saatlerde oldu tam ezanla sela arası inşallah hayırlısıyla nasip olur sağlıklı bi hamilelik..
Allah razı olsun canım ❤ tüm isteyenlere de bana da nasip etsin. Siz hamilelere de 9 ayınızı doldurduğunuzda hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..
Çok şanslıyım bana dua eden bir sürü arkadaşım var hemde hamile çoğu
Amin canım.. tüp bebek kadar olmasada yine de emek isteyen zor bi süreç stresi yetiyo insana. O kadar çok insan var ki bu yolda uğraşan Allah tüm isteyenlere de bizlere de nasiip etain inşallah.. sende baya sonuna geldin artık hayırlısıyla kucağına almana az kaldı kızınıAllah yardımcın olsun canim benim insallah emeklerin boşa çıkmaz :)
Evet canım ya o aşamayı da biliyorum insan ister istemez yıpranıyor hayırlısı olsun senin icin :) insallah bu sefer olacak gönlünü ferah tut :)Amin canım.. tüp bebek kadar olmasada yine de emek isteyen zor bi süreç stresi yetiyo insana. O kadar çok insan var ki bu yolda uğraşan Allah tüm isteyenlere de bizlere de nasiip etain inşallah.. sende baya sonuna geldin artık hayırlısıyla kucağına almana az kaldı kızını
Amin canım inşallah dediğiniz gibi olur Allah daha fazla aratmaz..Evet canım ya o aşamayı da biliyorum insan ister istemez yıpranıyor hayırlısı olsun senin icin :) insallah bu sefer olacak gönlünü ferah tut :)
Ay evet az kaldı ama korkularım bebis kucağıma alana kadar devam edecek galiba acaba iyi mi birşeyi var mi diye diye kendi kendime sıkıntı yaratıyorum :) Allah'ın izniyle kucağıma alacağım günlerde gelir insallah
Aminnn canım benim inşallah hepimiz güzel haberlri verelim.. senin yumurta takibi ne oldu canım bu ay takipteydin sanırımGünaydın cümleten..
Herkese mutlu pazarlar olsun. .
u-mutlu lale
Canım dualarımız seninle,
inşallah testte pozitif sonucu alırsın,
Rabbim hayırlısıyla, nasip etsin.
Aminnn canım benim inşallah hepimiz güzel haberlri verelim.. senin yumurta takibi ne oldu canım bu ay takipteydin sanırım
Mayıs mı nisan olmasın canım.. inşallah tutmuştur bebiş ne güzel olurEvet cnm çatlatma iğnesi oldum salı günü.
Mayısın ilk haftası test tarihim,
yumoşlar iyi durumdaydı en son,
bakalım nasip. .
Mayıs mı nisan olmasın canım.. inşallah tutmuştur bebiş ne güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?