Kendi doktorumu aradım canım bugünde tekrarlamamı istedi geldim şimdi sıra bekliyorum kan vercem öğlen alırım yine sonucu ama zaman geçmiyo en iyi siz anlarsınız diye sadece sizinle paylaşabiliyorum zaten iyiki varsınız :)Yarina kadar sabir yarin ki test sonrasi zaten belli olur .. Biliyorum beklemek cok zor seni zaten en iyi bizler anlariz ama sabir canim insallah hakkinda hayirlisi neyse o olur ..♡♡
Hadi bakalim guzel habeeler almak nasip olsun..Kendi doktorumu aradım canım bugünde tekrarlamamı istedi geldim şimdi sıra bekliyorum kan vercem öğlen alırım yine sonucu ama zaman geçmiyo en iyi siz anlarsınız diye sadece sizinle paylaşabiliyorum zaten iyiki varsınız :)
Aldım canım 8.07 doktorumu aradım kimyasal düşük gibi görünüyo değerlerden dedi eğer kanamam olmazsa cuma tekrarlamamı istedi. Bu 2. Kimyasal gebeliğim oldu sanki hiç bu kadar yaklaşmamıştım gibi
Kanama olmadigi surece bekle bakalim ctesini. Kimyasalda olsa o deger sana umut oluyor o yuzden bu kadar yaklasmis hissediyorsun .. Zor canim ne desem su an zor biliyorum ben gecen sene bugun rahim filmi cekilmistim umutsuz caresiz ama Allahtan umut kesilmezmis onu anladim.Aldım canım 8.07 doktorumu aradım kimyasal düşük gibi görünüyo değerlerden dedi eğer kanamam olmazsa cuma tekrarlamamı istedi. Bu 2. Kimyasal gebeliğim oldu sanki hiç bu kadar yaklaşmamıştım gibi
Kanama olmadigi surece bekle bakalim ctesini. Kimyasalda olsa o deger sana umut oluyor o yuzden bu kadar yaklasmis hissediyorsun .. Zor canim ne desem su an zor biliyorum ben gecen sene bugun rahim filmi cekilmistim umutsuz caresiz ama Allahtan umut kesilmezmis onu anladim.
Kimyasalin arkasindan kolay olur derler bazi kisiler ustune adet gormeden gebe oldugunu ögreniyor belli mi olur canim dualarim seninle en icten hemde ..
Her zaman hayırlısı dedim demek nasip değilmiş diyorum ama yıkıldım ya çok üzgünüm bu kadar yaklaşmışken yine kaybettimgzm43 canım yaşadıklarını hemen hemen hepimiz yaşadık. Kimyasal bile olsa hamile kalabiliyorsun birgün gelecek buraya hamile olduğunuda yazacaksın zamanı var. Kendini üzme hayırlısını dile,inan o gün geldiğinde istemesende olacak
Kimyasal gebelik iki kere de ben yaşadım canim sonrası başarısız aşılama sonrasında tup bebekDaha öncede böyle teselli ettim belki arkasından hemen olur diye ama olmadı üstünden 1 sene geçti ikinci kimyasal gebelik oldu nasıl umutsuzum şuan anlatamam giderken yüksek çıksın diye yalvardım ama nasip değilmiş yine olmadı kanamam da hala yok o olsa bari iyice umudumu kessem diyorum böyle beklemek daha zor
Her zaman hayırlısı dedim demek nasip değilmiş diyorum ama yıkıldım ya çok üzgünüm bu kadar yaklaşmışken yine kaybettim
Tüp bebeği henüz hiç düşünmemiştik bir aşılama başarısız geçti benimde. Aşılamadan sonra ara vermiştim bu da böyle kendiliğinden oldu şimdi tekrar doktora başlayım diyorum dediğin gibi gerekli testler yapılsın bakalım belki bişeyler dikkatten kaçıyo bilemiyorum şuannKimyasal gebelik iki kere de ben yaşadım canim sonrası başarısız aşılama sonrasında tup bebek
Hiç vakit kaybetme kan pıhtılaşma genetik testlerini yaptır isteyecekleri bunlar en azından vakit kaybetmezsin tedavisi de basit o kadar dusuk olumsuz seyler bi kan sulandiriciyla bitti
Aynen canım testlerini yaptır küçücük birşeyle tedavi olabilirsin herşey yoluna girer merak etme öyle yada böyle :)Tüp bebeği henüz hiç düşünmemiştik bir aşılama başarısız geçti benimde. Aşılamadan sonra ara vermiştim bu da böyle kendiliğinden oldu şimdi tekrar doktora başlayım diyorum dediğin gibi gerekli testler yapılsın bakalım belki bişeyler dikkatten kaçıyo bilemiyorum şuann
Yanlış etiket yapmışım@Enyalios tatlim nasılsın sende durumlar nasıl?
L leyla21 abla nasılsın?
u-mutlu lale herşey yolunda mı tatlım sesin çıkmıyor?
Ebush_354 canım en son kendi çapında bişeyler yapıyordun nasıl gidiyor?
umutLatahzen tatlım sen nasılsın?
İnşallah canım yapcak hiç bişey Yok tek duamız bu eşimlegzm43 canım Rabbimden ümit kesilmez herşeyin hayırlısı Allahtan.üzülme e mi olmasada,yeter ki umudunu kaybetme Rabbim hiç ummadığın anda yüzünü tez vakitte güldürür insaAllah.
Hic öyle deme ben iki dusuk yasadim ikincisinin ustunde 1bucuk yil gecti artik umudum tukenmisti ikinci asilamaya hazirlaniyordum ama umutsuz bir sekilde artik benim cocugum olmayacak diyordum.. O ay Rabbim nasip etti hic beklemedigim anda ..Daha öncede böyle teselli ettim belki arkasından hemen olur diye ama olmadı üstünden 1 sene geçti ikinci kimyasal gebelik oldu nasıl umutsuzum şuan anlatamam giderken yüksek çıksın diye yalvardım ama nasip değilmiş yine olmadı kanamam da hala yok o olsa bari iyice umudumu kessem diyorum böyle beklemek daha zor
Her zaman hayırlısı dedim demek nasip değilmiş diyorum ama yıkıldım ya çok üzgünüm bu kadar yaklaşmışken yine kaybettim
Canim sen nasilsin pasa nasil kontrolun ne zamana ? Memlekete gidecektin var mi plan .. Birde gözün aydin ikili sayilara gecmissin kalmis 99 gun :)gzm43 canım Rabbimden ümit kesilmez herşeyin hayırlısı Allahtan.üzülme e mi olmasada,yeter ki umudunu kaybetme Rabbim hiç ummadığın anda yüzünü tez vakitte güldürür insaAllah.
Ben iyiyim Hamd olsun paşada iyi kıpır kıpır masaAllah bazen bir yerde toplanıyor gibi oluyor baskı uyguluyor 10sn sonra falan gevşeme oluyor sende de oluyor mu doktora sormuştum rahim uzunluğuna bakmıştı normaldi.bu yüzden doktorum normal bir durum demişti bebek büyüdüğü için dedi.kontrolum nisanın 10undan sonra insaAllahCanim sen nasilsin pasa nasil kontrolun ne zamana ? Memlekete gidecektin var mi plan .. Birde gözün aydin ikili sayilara gecmissin kalmis 99 gun :)
Yok canim bende olmuyor ama benim kiz ayaklari asagiya uzatmis vurdukca cisim geliyorBen iyiyim Hamd olsun paşada iyi kıpır kıpır masaAllah bazen bir yerde toplanıyor gibi oluyor baskı uyguluyor 10sn sonra falan gevşeme oluyor sende de oluyor mu doktora sormuştum rahim uzunluğuna bakmıştı normaldi.bu yüzden doktorum normal bir durum demişti bebek büyüdüğü için dedi.kontrolum nisanın 10undan sonra insaAllah
Hiç sorma canım vazgeçtim gitmekten cesaret edemiyorum
Çok şükür geçtik darısı sana az kaldı insaAllah.
Kadın olmak zor ya benimde çişimi getiriyor bazen paşa:)Yok canim bende olmuyor ama benim kiz ayaklari asagiya uzatmis vurdukca cisim geliyorAnali kizli ayaklarimizi ayni yone uzatiyoruz .. Doktor onemli degil bu zamanlarda nasil durdugu dedi icim rahatladi gerci benimki basindan beri hep ters duruyor .
Benim simdilik tek sorun aksam yemekten sonra sag gogsumun alti batiyor taki uyuyana kadar oda normal dedi ..
Benimde 15 nisanda kontrolEsin gelmeyecek mi tek mi gidecektin ki vazgectin ben olsam giderdim
Bosver tek gitme esin gelse idi olurdu da riske girme tek gidipKadın olmak zor ya benimde çişimi getiriyor bazen paşa:)
Çok güzel duygular Rabbim isteyen herkese nasip etsin insaAllah
Evet tek gidecektim gidersem eğer esiminde gonlu yok ne yapalım tedbir bizden takdir Allahtan diyip kendimi avutuyorum yoksa çok isitoyrum gitmek hayırlısı doğumdan sonra acısını çıkarırız artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?