• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Maşallah canım gözün aydın. Daha anne karninda seviliyorlar doğsunlar hele bi nasıl sevilirler:KK66: Darısı basima ins. Cuma benim de kontrolüm var :KK66:
Yaa hiç sorma karnımı hergün seviyorum nasıl bir mucize masaAllah
Rabbim isteyen herkese nasip etsin insaAllah.
Hadi bakalım yarın kavuşma günü geçmez sana saatler.sabah mi randevu bari:)

Günaydın kızlar,
Bende sağlık ocağına kan,idrar testi verdim... dr um birde ciğer geliştirici iğne vermişti onu yaptırdım...sanırım önlem amaçlı bu iğne..
Nasılsınız canlar? Herkes iyidir inşallah...
Bende 30 martta gidecem insaAllah aile hekimliğine..
Bizde iyiyiz cok sukur dün görüştük oglusla keyfi yerindeydi.
İyi yapmış doktorun yaa önlem almak her zaman iyi..
Hazırlıklarınıda bitiriyorsun ohhh artık odadan çıkamazsın prensesin;)

Yaa hiç sorma karnımı hergün seviyorum nasıl bir mucize masaAllah
Rabbim isteyen herkese nasip etsin insaAllah.
Hadi bakalım yarın kavuşma günü geçmez sana saatler.sabah mi randevu bari:)
Maşallah ben de sanırım artık hareketlerini hissediyorum çok güzel bir duygu Rabbim isteyen tüm anne adaylarını yaşatsın inş. Evet canım sabah gideceğiz ;)

IMG_3246.JPG
IMG_3247.JPG
Kızlar ikramlık lokumlu ve şekerli kavanozlarım bitti üstünün etiketini bekliyorum :)
Kelebek magnetlerim de bitmek üzere :) yavaş yavaş bitiyor hazırlıklar sanırsam haftaya da temizlik yapılacak e pek birşey kalmadı gibi

Saolun kızlar alıntı yapamadım... evet çok şükür sona yaklaşıyoruz Allah'ın izni ile❤ Nasıl heyacan korku var anlatamam... bide çok duygusalım günde 5-6 kere kesin ağlıyorum bir görseniz herşeye ama herşeye biri anne desin tamam bittigim an oluyor...
Semra24 Semra24 cnm ellerine sağlık çok gzl olmuş bende hala onları araştırıyorum güle güle dağıtmayı nasip etsin Yaradan ❤

Saolun kızlar alıntı yapamadım... evet çok şükür sona yaklaşıyoruz Allah'ın izni ile❤ Nasıl heyacan korku var anlatamam... bide çok duygusalım günde 5-6 kere kesin ağlıyorum bir görseniz herşeye ama herşeye biri anne desin tamam bittigim an oluyor...
Semra24 Semra24 cnm ellerine sağlık çok gzl olmuş bende hala onları araştırıyorum güle güle dağıtmayı nasip etsin Yaradan ❤
Ayni korkular bende de var canim demek ki herkes korkuyor :)
Amin insallah canim benimm

Günaydın hayırlı Cumalar hanımlar♥
Dr kontrolümuz iyi geçti. Bebisin erkek olduğu netlesti. 240 gram olmuş oğluş :KK66:
Maşallah pasaya bir margarin kadar olmuş :) Ben ilk defa bu kadar uzun sure ayri kaldim haftaya c.tesi randevum 32. Gun olacak :)
vesselam_ vesselam_ canim senin pasa kac gram olmus yirtmissin seker yuklemesinden :) Benim haftaya yapilacak :-/

Maşallah pasaya bir margarin kadar olmuş :) Ben ilk defa bu kadar uzun sure ayri kaldim haftaya c.tesi randevum 32. Gun olacak :)
vesselam_ vesselam_ canim senin pasa kac gram olmus yirtmissin seker yuklemesinden :) Benim haftaya yapilacak :-/
Hayırlı cumalar herkese :)
Yırttık cidden çok sevindim kendi adıma..
Bebis 770gr 28cm dedi canım.
Haftasına göre uyumlu dedi..
Nasıl büyüyorlar masaAllah ya..en son 440 gramdi ayrintilida.
Sende güzel haberlerle gelirsin İnşaAllah canim özlemişsindir şimdi prensesi..
Rabbim isteyen herkese nasip etsin tsz vakitte insaAllah.

Hayırlı cumalar herkese :)
Yırttık cidden çok sevindim kendi adıma..
Bebis 770gr 28cm dedi canım.
Haftasına göre uyumlu dedi..
Nasıl büyüyorlar masaAllah ya..en son 440 gramdi ayrintilida.
Sende güzel haberlerle gelirsin İnşaAllah canim özlemişsindir şimdi prensesi..
Rabbim isteyen herkese nasip etsin tsz vakitte insaAllah.
Oyy masallah ne kadar buyumus artik 1kilo olma yoluna gelmis ;) Ben yirtamadim ne yazik ki direk seker yuklemesine geleceksiniz dedi :-/
Evet ya ozledim walla birde ilk defa bir ay oldu hep iki haftada bir yada haftada bir gidiyordum.
Amin canim aminnn Rabbim herkese nasip etsin ..

Oyy masallah ne kadar buyumus artik 1kilo olma yoluna gelmis :KK66: Ben yirtamadim ne yazik ki direk seker yuklemesine geleceksiniz dedi :-/
Evet ya ozledim walla birde ilk defa bir ay oldu hep iki haftada bir yada haftada bir gidiyordum.
Amin canim aminnn Rabbim herkese nasip etsin ..
Ayintili girmişti araya azcık hasret gidermistik bizde artık bir ay sonraya..
Tekmeleriyle artık hasretimizi gideririz insaAllah..
Hareketli mi prenses.
Benimki dün çok keyifsizdi kaç saat hissedemedim yiyorum iciyorum yok artık kafayı yicektim..
Sonra hareketlendi çok şükür.bugünde iyiyiz.
Sanırım onlarda artık keyfim yok modundalar;)

Back