Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Bak ben öyle olduğunu bilmiyodum canım iyi oldu öğrendim doktorum hiç bişey dememişti çünkü.Gidince bi sorayım başlayım olmazsa.Teşekkür ederim :)

Sor canım bir fikir verir en azından.
Bide relax takıl, o zaman geliyo bu yaramazlar..

Semra24 Gördüm cnm instada
Çok güzeller, benim el işi marifetim pek yok,
aslında annem halam babannem hep el örgüsüyle büyütmüşler bizleri..
Belki bende merak olmadığındandır...

=)

Selam herkese herkesin kadınlar günü kutlu olsun.

Bugün oglusla gorus günümüzdu çok şükür herşey yolunda yüzünü kapatmış eliyle çok sekerdi miniğim..masaAllah
Az kilo aldığım için doktorum hiç gerek yok şeker testine dedi.yaptirmicaz yani.
Bir ay sonra buluşacak artık

Maasallah canim ya :) sevindim senin adına :)
Bu arada ben kavanoz icin etiket yaptırıyorum bizim burada yanı 500 evlerde parti malzemeleri satan bir yer vardı sordum yapıyor musunuz diye yapıyoruz dediler 60 tanesi 10 lira istediğin deseni de yapıyorlar sipariş verdim yarın alırım yüksek ihtimal

=)
Aynen canım meragin olmadığındadır çünkü bunlar basit seyler tarifleri var herkes yapabilir kendine haksızlık etme bence :)
Ben herşeyi kendim yapmayı seviyorum sadece o yüzden uğraşıyorum yoksa bende yapmam :)

=)
Aynen canım meragin olmadığındadır çünkü bunlar basit seyler tarifleri var herkes yapabilir kendine haksızlık etme bence :)
Ben herşeyi kendim yapmayı seviyorum sadece o yüzden uğraşıyorum yoksa bende yapmam :)

Aman allahım :) internette sıkıntı oldu ayni mesajı birkackez gönderdim yanlışlıkla

Maşallah canım gözün aydın. Daha anne karninda seviliyorlar doğsunlar hele bi nasıl sevilirler Darısı basima ins. Cuma benim de kontrolüm var

şükür iyiyim canım iş ev zor idare ediyorum hep uykum var ve iş yapasım yok foruma da cok giremiyorum :) senin nasıl gidiyor nasılsın ?
Zor olmaz mı bana bile zor geliyo sen iki canlısın bide :) ben de iyi diyeyim iyi olayım inşallah canım beklemelere devam

İyiyiz kuzum annem geldi şehir dışından, günler yoğun geçiyor,
ameliyat olduğu için geçmiş olsun'a görmeye gelenler var.

Sen nasılsın, bir sıkıntı yok inşallah.
Ciger geliştirici iğnenin çok yararı var,
kuzenim de kullanmıştı.

Ooooh kavuştun annene,maşallah Cnm bnm ❤
Bugünlere şükürler olsun biraz işte uyku sorunumuz var bide artık çok çabuk yoruluyorum... bende kısmetse haftaya kıyafetleri yıkayıp ütüleyip son düzenlemeleri yapacağız annemle...Rabbim hepinize yaşatsın İnan hep dualarımdasınız... inşallah tedavin sana bebişini getirir cnm bu bahar aylarında (amiiiiiiin)

Amin güzel yürekli arkadaşım, sağolasın Rabbim nerede el açan varsa
o minnacık ellere kavuşmak için, hepsinin dualarını kabul eylesin.
Anne'nin yakınında olması gibi yokmuş,
insan başka bir arkadaş aramıyor ki,
anne herşeye yetiyor, sana da yardımcı olur ne güzel..

Sağlıkla kucağına al inşallah minik cadı'yı , yorar tabi seni,
içinde büyüyen bir can var.
Allahım yardımcın olsun.

Canım ya ne güzel son hazırlıkları yapıyorsunuz. Zaman ne çabuk geçiyor

Çok sağol canım benim
Ya bulduğuna sevindim geldi mi siparişin peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…