Günaydınnnn
Regl biteli 1 hafta oldu ama ben yine psikolojik belirtiler yaşıyorum sanırım.Bi iki gündür mide bulantısı halsizlikk ne zamandır aklımda yoktu yine düşünmeye başladım
Günaydın kızlar
İyiyim canım sen nasılsın? Nasıl gidiyorNasılsın özlemciğim,
İyiyim canım sen nasılsın? Nasıl gidiyor
İyiyim canim benim Tesekkurler sen nasılsın neler yapıyorsun hazırlar devam ediyor birkaç eksiği kaldı bebisin onları da yavaş yavaş alıyoruz yatağı dolabı geldi haftasonu onları kurduk :)Nasılsınız cnm
hazırlıklar nsl gidiyo
havalar da ısındı
yürüyüş yapıyo musun
Ara verip 3 ay kadar folio kullandım canım geçen ay aşılama tutmayınca sonra bıraktım daha başlamadım doktorum folik combi diye belirtmedi pko yok bende ondan olabilir diye düşünüyorumCanım benim aklına getirme inan ki
hep düşündüğümüz için oluyo bunlar..
Folik combi ye başladın mı
ek olarak?
Gözün aydın canım. Annenle keyifli zamanlar geçirirsinizİyiyim cnm annecim geldi ankara'dan anneannemle,
yoğun geçiyor o nedenle.
Senin nsl gidiyo?
Ara verip 3 ay kadar folio kullandım canım geçen ay aşılama tutmayınca sonra bıraktım daha başlamadım doktorum folik combi diye belirtmedi pko yok bende ondan olabilir diye düşünüyorum
İyiyim canim benim Tesekkurler sen nasılsın neler yapıyorsun hazırlar devam ediyor birkaç eksiği kaldı bebisin onları da yavaş yavaş alıyoruz yatağı dolabı geldi haftasonu onları kurduk :)
Akşamları eşim gelince yürüyüşe çıkıyoruz onun dışında cok ayakta kalmamaya çalışıyorum ayaklarım cok şişmeye başladı :) doktor da 2 saatten fazla yürüme dedi yormayacakmışım kendimi
Gözün aydın canım. Annenle keyifli zamanlar geçirirsinizBen iş yerindeyim. Akşamları yorgun oluyorum. İş güç hiç bitmiyor
Çok yormamaya çalışıyorum ama dün mesela dolaptan eşim çantamı verdi çok hafif bir anda boşluğuma geldi kalçamı bir ağrı saplandı çantayı alırken anlatamam. Her ay yeni şeyler yaşıyoruz sonu güzel olsun inş. Metehan diye düşündük şimdilik. Sen neler yapıyorsun canım. Histeroskopiden vazgeçmiştin. Dr takibi düşünüyor musun?
İyi olmanıza sevindim cnm allah kolaylık versin
hazırlıklarınızı kolaylıkla tamamlarsınız inşallah..
Ödem mi oldu anladım canım olsun,
geçer hepsi.
Sen hamarat bir bayansın, bir şey yapmışsındır muhakkak bebeğine. =)
Çok yorma güzelim kendini, ev işi nankör, yap yap bitmez zaten.
İsim düşündünüz mü?
Hamilelik belirtilerinin hiç biri olmadı ama ne kadar aksilik var hepsini yaşıyorum canim :) ödem şeker parmak agrisi :) ne varsa hepsini yaşatıyor sipam:) gerçi benimle alakalıdır kilom yüzümden bebise bahane bulmasam iyi olur :)
İyi olmanıza sevindim cnm allah kolaylık versin
hazırlıklarınızı kolaylıkla tamamlarsınız inşallah..
Ödem mi oldu anladım canım olsun,
geçer hepsi.
Sen hamarat bir bayansın, bir şey yapmışsındır muhakkak bebeğine. =)
Çok yorma güzelim kendini, ev işi nankör, yap yap bitmez zaten.
İsim düşündünüz mü?
Bak ben öyle olduğunu bilmiyodum canım iyi oldu öğrendim doktorum hiç bişey dememişti çünkü.Gidince bi sorayım başlayım olmazsa.Teşekkür ederim :)Pko olması gerekmiyor ki cnm pko olmayanlar da kullandı burada,
yumurtlamaya yardımcı oluyo,
benim mesela yumurtlama akıntılarım arttı hapını kullanmaya
başladığımdan beri..
Yine de sen bilirsin
(ek gıda takviyesi diye geçiyor zaten)
Canım sen nerelerdesin nasıl gidiyo hamişlik :)kadınlar günümüz kutlu olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?