Ellerine sağlık Cnm çok cici olmuş hepside
Ya bnmde öyle bir anda karnım çıktı ve daha çok hissediyorum tekmelerini... tabi mide yanmalarını hiç söylemiyorum bile... dr bana gelecek ay nst ye gireceğimi söyledi... ya resmen sona geliyoruz hem heyacanlı hem biraz korkutucu geliyor banaaaa.... allahım sen kurtar bizi bir avazda❤Ya kızlar bu aralar bebek sürekli sertleşiyor normal mi bu
Tesekkurler canim benim :) kapı süsünü kendim yapacaktım ama Eminönü'n de gördüğüm bir kapı süsünü aldım :) paylaşırsan seviniriz tabi :)Merhaba hanımlar
İnşallah iyisinizdir. Umarım bu ay yeni bebekler gelir. Rabbim istediğinizi hakkınızda hayırlı kılıp tez vakitte versin inş.
Bizde oğluşumla okula gidip geliyoruz. Doğru düzgün bi şey alamadım daha okula gidip gelmekten. Okulla ilgili işlerle uğraşmaktan. Nasipse bende nisan 13 te ayrılacağım. O zaman eşyaları almaya başlarım.
Semra eline sağlık çok güzel şeyler.
Ben de kapı süsü yaparsam nisandan sonra artık burda paylaşırım.
Deepim alpi vesselam kartesi inş bebekleriniz iyidir.
Kendinize iyi bakın. Allaha emanet.
O karin şişmesini hiç sorma canim haftasonu bir sisti dedim herhalde iner siskinlik var öyle kaldı :)) nst ile ilgili bisi demedi doktor ama yanlış bilmiyorsam son 1 ayda giriliyormuş. Hayırlısı ile gelsin minikler :) vallahi ben de de korku başlamadı degil :)Ya bnmde öyle bir anda karnım çıktı ve daha çok hissediyorum tekmelerini... tabi mide yanmalarını hiç söylemiyorum bile... dr bana gelecek ay nst ye gireceğimi söyledi... ya resmen sona geliyoruz hem heyacanlı hem biraz korkutucu geliyor banaaaa.... allahım sen kurtar bizi bir avazda❤
Evet canım bende araştırıyorum iki yerden de 50 adet 10 lira 15 lira aslında cok pahali degil amaKartanesi_26 Semra24 instagramda bir sayfada görmüştüm etiket için ama bence pahalı olabilir internet daha uygun olur bence
Günaydın kızlar.Yarın annem ameliyat olcak rahmini aldırmak zorunda kaldı dua edin olur mu başımızdan ameliyat hiç geçmediğinden çok tedirgin oluyorum
Çok gecmiş olsun canım
Annenin durumu nsl şimdi?
Rabbim şifa versin insaAllah. .
♡♡♡
Günaydınn canım çok sağol ilgin için.Her gün daha iyi oluyor çok şükür iyi geçti.
Rahimle birlikte sol yumurtalığı da aldılar sulu bi kapta gösterdiler o yumruk kadar kesede bebeğin nasıl o kadar geliştiğine inanamıyorum Allahım nasıl da yaratmış kusursuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?