Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Merhaba hanımlar
İnşallah iyisinizdir. Umarım bu ay yeni bebekler gelir. Rabbim istediğinizi hakkınızda hayırlı kılıp tez vakitte versin inş.

Bizde oğluşumla okula gidip geliyoruz. Doğru düzgün bi şey alamadım daha okula gidip gelmekten. Okulla ilgili işlerle uğraşmaktan. Nasipse bende nisan 13 te ayrılacağım. O zaman eşyaları almaya başlarım.
Semra eline sağlık çok güzel şeyler.
Ben de kapı süsü yaparsam nisandan sonra artık burda paylaşırım.
Deepim alpi vesselam kartesi inş bebekleriniz iyidir.
Kendinize iyi bakın. Allaha emanet.

Ya kızlar bu aralar bebek sürekli sertleşiyor normal mi bu
Ya bnmde öyle bir anda karnım çıktı ve daha çok hissediyorum tekmelerini... tabi mide yanmalarını hiç söylemiyorum bile... dr bana gelecek ay nst ye gireceğimi söyledi... ya resmen sona geliyoruz hem heyacanlı hem biraz korkutucu geliyor banaaaa.... allahım sen kurtar bizi bir avazda❤

TaeYang canım çok güzeller ellerine sağlık yatak susu kumaşı ne bilmediğimden soruyorum
İçimde kalmasın yapmak istiyorum kimsem yok buralarda aslında gelecek üç dört komşu.
Ama kapi susu hoşgeldin süsü yapacam aileme tanıdıklarıma vermek icin

Mor Seven canım iyi olmana sevindim bizde iyiyiz çok şükür.minigimi hissettikce dahada iyi oluyorum.artık dışardan belli oluyor hafif tekmeleri:)
Güzel heyecanlar tam gaz bende bahar gelsin yapacam insaAllah kapı susu falan insaAllah.
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Olmayanlarada tez vakitte versin insaAllah

Tesekkurler canim benim :) kapı süsünü kendim yapacaktım ama Eminönü'n de gördüğüm bir kapı süsünü aldım :) paylaşırsan seviniriz tabi :)

O karin şişmesini hiç sorma canim haftasonu bir sisti dedim herhalde iner siskinlik var öyle kaldı :)) nst ile ilgili bisi demedi doktor ama yanlış bilmiyorsam son 1 ayda giriliyormuş. Hayırlısı ile gelsin minikler :) vallahi ben de de korku başlamadı degil :)

Kartanesi_26 Semra24 instagramda bir sayfada görmüştüm etiket için ama bence pahalı olabilir internet daha uygun olur bence
Evet canım bende araştırıyorum iki yerden de 50 adet 10 lira 15 lira aslında cok pahali degil ama
Araştırıyorum hala:)
Kızlar ben birde minik sukulentler almayı düşünüyorum kalıcı oluyor onlar bide ailecek doğayı cok seviyoruz özellikle eşim tam bize göre onu da araştırıyoruz alabilirsem 10 15 adet yeter kac kişi gelecek ki zaten :)

Günaydın kızlar.Yarın annem ameliyat olcak rahmini aldırmak zorunda kaldı dua edin olur mu başımızdan ameliyat hiç geçmediğinden çok tedirgin oluyorum

Çok gecmiş olsun canım
Annenin durumu nsl şimdi?
Rabbim şifa versin insaAllah. .

♡♡♡

Çok gecmiş olsun canım
Annenin durumu nsl şimdi?
Rabbim şifa versin insaAllah. .

♡♡♡

Günaydınn canım çok sağol ilgin için.Her gün daha iyi oluyor çok şükür iyi geçti.
Rahimle birlikte sol yumurtalığı da aldılar sulu bi kapta gösterdiler o yumruk kadar kesede bebeğin nasıl o kadar geliştiğine inanamıyorum Allahım nasıl da yaratmış kusursuz

çok çok geçmiş olsun canım
rabbimin hikmetinden sual olunmaz
kısa zamanda iyileşir anneciğin inşallah.

benim de annem geldi yanıma,
oda aralıkta ameliyat olmuştu biliyosun
iyi şimdi çok şükür..

Rabbim annelerimizi başımızdan eksik etmesin.

"Evlat"istediğin gibi değil, Yetiştirdiğin gibi olur.

Duamın kabul edilmemesinden değil,
kalbimin duaya ihtiyaç duymamasından korkarım.

Hz. Ömer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…