Amin canım çok sağolasın.. Sağlıklı olsunlar yeter ki. Rabbim isteyen tüm kardeşlerimize yaşatsın bu duygulari ins. Dediğin gibi belki de ikiz annesi olacaksınGözünüz aydın canım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Amin canım sağolasın. Rabbim kızını da saglikla kucagina almayi nasıp etsin canımAllah analı babalı büyütsün insallah :) hayırlı olsun canim
Hayırlı Cumalar canım. Çok sağolasın. Hepimiz müjdeli haberler verelim. Sağlıkla kızını kucağına alman dilegiyle ♥Hayırlı cumalar kızlar Rabbim dualarımızı hayırlısı ile kabul etsin,buradan hep müjdeli haberler almak nasip olsun inşaallah.
@deeploneliness canım maşallah paşayasağlıkla gelsin kuzum benimm
Hayırlı Cumalar canım. Amin. SagoalsinHayırlı cumalar kızlar Rabbim dualarimizi kabul etsin inşaAllah.
Ben bugün gidemedim doktorum yoktu haftaya kaldı artık görüş günümüz
@deeploneliness canım gözün aydın hadi bakalım Rabbim sağlıkla sihhatla kucağına almayida nasip etsin inşaAllah.
Rabbim isteyen herkese tez vakitte versin insaAllah.
hamaratcann senin ki belli oldu mu canım cinsiyeti bebisin
Bende simdi sana yazacaktim ne yaptiniz diye .. Ogluş saglikla gelsin :)) Nasilmis peki hersey yolunda mi ..Günaydın hanımlar ♥
Bebisimiz cinsiyeti belli oldu tabi ilerleyen haftalarda daha da netlesir dedi dr. Oglusum geliyor
yok kuzum olmadı ben de cok merak ediyorum maşşalah @deeploneliness öğrendi ona sevindik :)Hayırlı cumalar kızlar Rabbim dualarimizi kabul etsin inşaAllah.
Ben bugün gidemedim doktorum yoktu haftaya kaldı artık görüş günümüz
@deeploneliness canım gözün aydın hadi bakalım Rabbim sağlıkla sihhatla kucağına almayida nasip etsin inşaAllah.
Rabbim isteyen herkese tez vakitte versin insaAllah.
hamaratcann senin ki belli oldu mu canım cinsiyeti bebisin
Sagol CanimSıcaga alismistim Buralar buzzz buzzz ...
Günaydın hanımlar ♥
Bebisimiz cinsiyeti belli oldu tabi ilerleyen haftalarda daha da netlesir dedi dr. Oglusum geliyor
Allah analı babalı büyütsün insallah :) hayırlı olsun canim
Hayırlı cumalar kızlar Rabbim dualarımızı hayırlısı ile kabul etsin,buradan hep müjdeli haberler almak nasip olsun inşaallah.
@deeploneliness canım maşallah paşayasağlıkla gelsin kuzum benimm
yok kuzum olmadı ben de cok merak ediyorum maşşalah @deeploneliness öğrendi ona sevindik :)
ben belki bi ihtimal pazartesiye öğrenebilirm 2li test sonuçlarım çıktı şükür iyiymiş :)
İyiyim canim benim Allah'a şükür sen nasılsın nasıl gidiyor :) annen nasıl oldu canimCanim nasılsın
Nasıl gidiyo
Doktorun yakın olması
Çok büyük bi nimet..
Deranim son zamanlar
Prenses nsl
Hazırlıklar bitti.mi
Öperim. .
♡♡♡
Evet canımcım son zamanlar hayırlısıyla az kaldı. İyidir teyzesi haftalık kontrolümüz dündü iyiydi elamız.Hazırlıklarımız da bitti şükür beklemedeyiz. Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin,sizlerinde hamileliğin son günlerini görmek nasip olsun canımCanim nasılsın
Nasıl gidiyo
Doktorun yakın olması
Çok büyük bi nimet..
Deranim son zamanlar
Prenses nsl
Hazırlıklar bitti.mi
Öperim. .
♡♡♡
Sağolasın canim. Amin saglikla gelsinler ins. Usg de her sey yolunda kan sonucu 1 hafta sonra çıkacakmıs. Inşallah onlarin sonucu da iyi gelir canım. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor ? Hissediyor musun bebisiBende simdi sana yazacaktim ne yaptiniz diye .. Ogluş saglikla gelsin :)) Nasilmis peki hersey yolunda mi ..
Amin canım çok sağolasın. Dogunca gelirsiniz ziyaretime Inşallah. Bu arada çoğul ek kullanıyorum (anladın sen onuGüzelim sevindim bi paşamız
Daha geliyor
Rabbim sağlıkla kucağına almayi
Nasıp etsin
♡♡♡♡♡
Iyiyim canim otelden bi kurtulsaydim daha da iyi olacagim insallah haftaya evi getirmeyi planliyoruz ..Sağolasın canim. Amin saglikla gelsinler ins. Usg de her sey yolunda kan sonucu 1 hafta sonra çıkacakmıs. Inşallah onlarin sonucu da iyi gelir canım. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor ? Hissediyor musun bebisi
Amin canım çok sağolasın. Dogunca gelirsiniz ziyaretime Inşallah. Bu arada çoğul ek kullanıyorum (anladın sen onu)
Inşallah canım bakalım. Ilk gebeliklerde geç hissediliyormus. Birkaç haftaya daha net anlarsın hareketleriniIyiyim canim otelden bi kurtulsaydim daha da iyi olacagim insallah haftaya evi getirmeyi planliyoruz ..
Hissediyorum ama net degil emin olamiyorum erken hissedersin sen zayifsin dediler ama öyle olmadi :) Bebegin konumuda etkilermis hissetmeyi ..
Usg de sorun yoksa hic birsey cikmaz Allahin izniyle
İyiyim canim benim Allah'a şükür sen nasılsın nasıl gidiyor :) annen nasıl oldu canim
Hiç sorma yakın olması cok iyiymiş bana 3 durak uzaklıkta sadece o yüzden rahat bir şekilde gidebiliyorum Allah'a şükür frekanslarımız da tuttu :)
Evet canımcım son zamanlar hayırlısıyla az kaldı. İyidir teyzesi haftalık kontrolümüz dündü iyiydi elamız.Hazırlıklarımız da bitti şükür beklemedeyiz. Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin,sizlerinde hamileliğin son günlerini görmek nasip olsun canımBizde öperiz kocaman
Sağolasın canim. Amin saglikla gelsinler ins. Usg de her sey yolunda kan sonucu 1 hafta sonra çıkacakmıs. Inşallah onlarin sonucu da iyi gelir canım. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor ? Hissediyor musun bebisi
Amin canım çok sağolasın. Dogunca gelirsiniz ziyaretime Inşallah. Bu arada çoğul ek kullanıyorum (anladın sen onu)
Amin canım beklerimİyi olmuş canım doktorla frekansınızin
Tutmasi..
Annem iyi şekercim
Çok. Şükür. .
Bende akşam temizliği yaptım
Bazen esiyo öyle temizliğe sarıyorum
=))
Amin Deranim amin inşallah
Rabbim nasip eylesin. .
Elamiza ve sana güzel günler göstersin
Kız kv den inciler yok muu =))
Yoksa sessizler mi
Geliriz inşallah kuzum
Aynı şehirdeyiz
Mümkün valla =))
Rabbim sağlıkla nasip etsin
Esin sevindi mi erkek olmasına
Isim düşünmeye başlayın
Sonra dan çok zor seçiliyor
♡♡♡
Amin canım beklerimOnun da benim de en başından beri içimizi doğuyordu ama dediğim gibi Zeynebim sağlıklı olsun yeter bize
Evet Cnm gittik gördük prensesimizi... çok şükür iyi teyzesi herşeyi haftasıyla uyumlu 23+4 deyiz ❤ ne pozlar verdi hep dua ediyorum Rabbim isteyen herkese yaşatsın diye... bu arada şeker yüklemesini dr önermedi değerlerime göre ve ölçümlerine göre gerek Yok boşa uğraşma dedi cok sevindim... ilaçlar ama aynen devam artıyorda azalmıyor... o iyi olsunda katlanmaya devam
Cnm iyiydi ama biraz yaşı vardı hani ben daha genç atak bir bayan istiyorum aslında, öyle iş talimat vermem daha kolay olur... arayışlarım sürüyorGözün aydın canım bundan sonra da Allah sağlık sıhhat versin.
Beraber giderler artık :))))derandiren
Yardımcı nasıldı beğendin mi canım?
Hayırlısı böyleymiş kuzum, allahtan Ümit kesilmez gelecek bebişler biraz daha sabır.
Aramıza hoşgeldin canım, Rabbim hayırlısıyla sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?