- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.204
- 208
Yok canım nerdee:) wc de sabahlıyorumAminn canim insallah. Ben siteye girene kadar belkide dogurmusundur :)
Yok canim cumaya kaldı bizim görüş günü eşimle gidecemGittinmi cnm dr .siteye yeni girdim .k.bkma. yazarsa magnezyum yaziyo bu haftalarda bana yazmadilar ben hep kendim aldim
Allah yardımcın olsun yada bizde geçecezaten insaAllah bugünlerden bir avazda kurtarsın Rabbim seni insaAllahYok canım nerdee:) wc de sabahlıyorum
Aminn inşallah canım..Sende hamis kalinca canim sende anlatirsin inşallah cnm
Ayyy alpi inanamıyorum yaa belki içine doğmuştur hani hamişsin yaa inşallah tüm isteyenlerdr bende en kısa zamanda hamile oluruz aminnnnSenin mesaji görunce aklima geldi bugun cok güzel rüyalar gördüm .. En güzelideu-mutlu lale yi gordum hamileymis nasil seviniyoruz diyorum ki bak inandin oldu
Amin canim aminnn .. Walla cok seviniyordum senin hamile olmana hep birlikte yaziyorduk topikce seviniyorduk .. Insallah sevincimiz gercek olur.. Ve su anda burdada ezan okunuyo :-/Aminn inşallah canım..
Ayyy alpi inanamıyorum yaa belki içine doğmuştur hani hamişsin yaa inşallah tüm isteyenlerdr bende en kısa zamanda hamile oluruz aminnnnezan okunuyo şimdi burda Allah kabul etsin inşallah dualarımızı
Amin canım Allah razı olsun.Allah yardımcın olsun yada bizde geçecezaten insaAllah bugünlerden bir avazda kurtarsın Rabbim seni insaAllah
Hadi hayr olsun rüyan canım. İnşallah en yakın zamanda umutlu haberler alırız:)Amin canim aminnn .. Walla cok seviniyordum senin hamile olmana hep birlikte yaziyorduk topikce seviniyorduk .. Insallah sevincimiz gercek olur.. Ve su anda burdada ezan okunuyo :-/
Insallah canim cok açtik arayi ozlemden sonra kimse yok ayagini iyi suremedi mi ne yaptiHadi hayr olsun rüyan canım. İnşallah en yakın zamanda umutlu haberler alırız:)
kız ben ateş topiğini çoşturdum. Buralar sessizInsallah canim cok açtik arayi ozlemden sonra kimse yok ayagini iyi suremedi mi ne yapti
Masallah walla onlara iyi gidiyorlar vesonla leylaya darisi ..kız ben ateş topiğini çoşturdum. Buralar sessiz
Amin canım İnşallah. Herkesin güzel haberlerini alırızMasallah walla onlara iyi gidiyorlar vesonla leylaya darisi ..
Burayada bahar geleck yakinda inaniyorum
Sanirim siz baska yerden haberlesiyorsunuz cunku buradan birsey yazmadigi icin benim haberim yok ondan :-/ Insallah guzel haberler verir.. Bir ay mi abuuu iyi dayanmissin belki cinsiyetide soylerAmin canım İnşallah. Herkesin güzel haberlerini alırızBu arada Cuma benim kontrol var bakalım dr ne diyecek 1 aydır gitmedim Esrayı da merak ediyorum en yakın o vardı parlakkartanesininaski
Tahmin sadece ama söyleyeceğini sanmıyorumSanirim siz baska yerden haberlesiyorsunuz cunku buradan birsey yazmadigi icin benim haberim yok ondan :-/ Insallah guzel haberler verir.. Bir ay mi abuuu iyi dayanmissin belki cinsiyetide soylerErken tahmin yaniltir ama bellide olmaz .. Bende yeni doktoruma gideyim c.tesi dedim bugun izne ayrilmis artik pazartesinden sonraya kaldi ..
Anladim canim .. Walla o kadar cok bekledik diledik istedik ki cinsiyet konusu sadece merak bana kiz dedi ohh dedim artik ruyalarimda erkek mi kizmi görmeyecegim kafam rahatladi yoksa secim lüksu kimsenin yok allah hayirlisini versin yeter kiTahmin sadece ama söyleyeceğini sanmıyorumİyi olsunlar yeter ki.. Senin de az kalmış canım. Güzel haberlerle gel İnşallah. Kızınla azcık hasret giderirsiniz Bu arada ben grupta yokum şu anda. Ama birebirde haberlerini alıyorum kızların..
Amin Insallah, canım haklısın. Bizimkisi merak sadece yoksa cinsiyet o kadar önemsiz bir detay ki. Hele bir de ilk gebelik ne olursa olsun ilk kez tadacagiz bu duyguyu Allahın izniyle. Ben de dr umu son aylar degistirmeyi düşünüyorum. Gittiğim hastane sezeryana yonlendiriyormus. Belki icine daha cok sinen bir drla devam edeceksin sen deAnladim canim .. Walla o kadar cok bekledik diledik istedik ki cinsiyet konusu sadece merak bana kiz dedi ohh dedim artik ruyalarimda erkek mi kizmi görmeyecegim kafam rahatladi yoksa secim lüksu kimsenin yok allah hayirlisini versin yeter ki
Gebeligin yarisinda baska doktorla devam etmekte biraz zor olacak ama ne yapalim :-/ Herkes hep guzel haberlerle gelsin insallahhh... ❤
Benimki normale sevk etmesin de yeterAmin Insallah, canım haklısın. Bizimkisi merak sadece yoksa cinsiyet o kadar önemsiz bir detay ki. Hele bir de ilk gebelik ne olursa olsun ilk kez tadacagiz bu duyguyu Allahın izniyle. Ben de dr umu son aylar degistirmeyi düşünüyorum. Gittiğim hastane sezeryana yonlendiriyormus. Belki icine daha cok sinen bir drla devam edeceksin sen de
Sezeryan mı istiyorsunBenimki normale sevk etmesin de yeterSezeryan iyidir
EvetSezeryan mı istiyorsun
WC'ye gitmenin tadını çıkar bebiş doğunca da zor gideceksinYok canım nerdee:) wc de sabahlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?