Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Gecmis olsun canim .. Hadi bakalim bir adim daha yaklastin insallah ..

Ay çok sevindim kuzum, gözünüz aydın. Kızın bereketiyle geliyor inşallah
Hayırlı olsun
Geçmiş olsun abla, hadi hayırlısı bakalım inşallah tez vakitte kavuşursun bebeğine.

Evet canim hep kötü seyler ust uste geliyordu masallah bu sefer iyi seyler ust uste geldi :)
Oglus nasil ? Kocaman olmustur simdi ne guzel gulucukler saciyordur etrafa ..

E-brulim uğramış buralara nasılsın şeker, Elif minnoş Nasıl?
Hamd olsun güneşim iyiyim sen nasılsın? Oğluşu büyütmüşsün maşallah :) Sağlığınız sıhhatiniz yerinde mi?
Elif iyi canım bir büyüme evresini daha atlattık şükür. Bu evreler gitgide zorlaşıyor, bir daha ki gelene kadar tadını çıkartıyoruz :)

Sagol ebrum gelsin gelsin zaten bebek bereket demek
Elifcik napiyor seni üzüyor mu :)
Yerine göre :)
Siz siz olun çocuğunuzu yatmaya alıştırın, kucak delisi olmasın :) gerçi bu zamanlarda geçecek... Allahım isteyen herkese nasip etsin, annelik her zorluğuyla güzel.

Yerine göre :)
Siz siz olun çocuğunuzu yatmaya alıştırın, kucak delisi olmasın :) gerçi bu zamanlarda geçecek... Allahım isteyen herkese nasip etsin, annelik her zorluğuyla güzel.
Ayy buyuk konusmak istemiyorum o konuda :) Dayanamam galiba .. Rabbim saglikla dogmasini nasip etsin insallah herkesede nasip etsin bu duyguyu ama insanin elinde olmuyor belki ikinci olsa tamamda ilk biraz görmemislik olacak sanirim :)))

Ayy buyuk konusmak istemiyorum o konuda :) Dayanamam galiba .. Rabbim saglikla dogmasini nasip etsin insallah herkesede nasip etsin bu duyguyu ama insanin elinde olmuyor belki ikinci olsa tamamda ilk biraz görmemislik olacak sanirim :)))
Amiiin inşallah.
Görmemişliğin daniskası hemde yapmam etmem diye naralar atsanda yapıyorsun sonrada ceremesini çekiyorsun. Bazı dönemlerde yani büyüme evrelerinde iyice huy değiştiriyor çocuklar. Benimki kucağa alışık o dönemlerde daha fena oluyor o açıdan uyarayım dedim :)

Iyi yaptin uyarmakla ama :)) Simdiden yapmam etmem demiyorum yaparim ederim diyorum kucuk konusayim ki basima gelmesin

Iyi yaptin uyarmakla ama :)) Simdiden yapmam etmem demiyorum yaparim ederim diyorum kucuk konusayim ki basima gelmesin
İyiymiş :))) alpi sen çocuğu kucağından indirmezsin (böyle diyelimde tersi olsun) :)

Çok sevindim canım İzmir'i çok seversin bana yarım saat mesafede hafta sonları oraya kaçıyoruz orda hangi semtten baktınız evi

Çok sevindim canım İzmir'i çok seversin bana yarım saat mesafede hafta sonları oraya kaçıyoruz orda hangi semtten baktınız evi
Yabancisi sayilmayiz izmirin zaten Yazin tatildede burdaydik ..
Aliağa yada menemen canim artik kismetimiz nerdeyse Insallah bir an once gelip bizi bulur :)

Yabancisi sayilmayiz izmirin zaten Yazin tatildede burdaydik ..
Aliağa yada menemen canim artik kismetimiz nerdeyse Insallah bir an once gelip bizi bulur :)
İnşallah canım menemen benim baya dibim gibi bişey :) inşallah hemen bulunur da düzenin kurulur canım doğumdan önce olması gerçekten çok iyi olmuş kızının şansına

İnşallah canım menemen benim baya dibim gibi bişey :) inşallah hemen bulunur da düzenin kurulur canım doğumdan önce olması gerçekten çok iyi olmuş kızının şansına
Aynen canim daha fazla agirlasmadan oldugu icin mutluyum ilk 3 ay da olmadigi icinde ayri mutluyum tam zamani :)
Evler uçmuş buralarda ama bulacagiz insallah ..

Tünaydııııııın kızlar❤ Bugün bnm Doğum Günüm dün ailem geldi çok gzl geçirdik kutladık, sıra bugün eşimde oda gece bizim fotomuzu koymuş Face e herkes öğrendi hamile olduğumu ben hiç foto koymamıştım sabah görünce çok şaşırdım...uzaktaki arkadaşlar böylece öğrendi...

LeYLa_21 geçmiş olsun ablaa vesilen olsun insaAllah tez vakitte hayirlisyla gönlünden geçeni versin insaAllah

Al_pi canım ne güzel İzmir diyince güzel kızlar geliyor aklıma kızın bereketiyle oralara gidiyor insaAllah..
Görsünler kim güzel
Bu arada aşıyı unutma haa:)

@E-brulim ev sahibimiz iki senedir çıkın diyor aslında söz verdik bu sene cikacaz diye zaten tayin isi var bakalım bizim oğlan kismetiyle nerelere gidecek bu arada amin diyorum dediklerine sanırım 2-3 hafta sonra biseyler hissedebilirim;

Kartanesi_26 canım doğum günün kutlu olsun en güzel yaşın olsun kizinla eşinle mutluluğunuz daim olsun evladınızı kucağınıza aldığıniz gunleride görürsün insaAllah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…