Gecmis olsun canim .. Hadi bakalim bir adim daha yaklastin insallah ..sorduğun için sağol canım...cumartesi ameliyat oldum ben..tüplerin girişinde polip varmış.doktor onları aldı...inşallah artık bebeğime bir adım daha yaklaştım...zor bir ameliyattı atlattım çok şükür canım...
Ay çok sevindim kuzum, gözünüz aydın. Kızın bereketiyle geliyor inşallahEv toplandi canimAnnem babam bendeydi uzun suredir sagolsunlar topladilar kapattik evi ciktik ..
Kizim ugurlu geldi bize uzun suredir bekledigimiz tayin isimiz oldu .. Izmir kizi olacak insallah :)
vesselam_ canim mecburi bizimki yoksa kis gunu hic tasinirmiyim hemde bir uctan bir uca ..
Geçmiş olsun abla, hadi hayırlısı bakalım inşallah tez vakitte kavuşursun bebeğine.sorduğun için sağol canım...cumartesi ameliyat oldum ben..tüplerin girişinde polip varmış.doktor onları aldı...inşallah artık bebeğime bir adım daha yaklaştım...zor bir ameliyattı atlattım çok şükür canım...
Evet canim hep kötü seyler ust uste geliyordu masallah bu sefer iyi seyler ust uste geldi :)
Sagol ebrum gelsin gelsin zaten bebek bereket demekAy çok sevindim kuzum, gözünüz aydın. Kızın bereketiyle geliyor inşallah
Hayırlı olsun
Geçmiş olsun abla, hadi hayırlısı bakalım inşallah tez vakitte kavuşursun bebeğine.
Hamd olsun güneşim iyiyim sen nasılsın? Oğluşu büyütmüşsün maşallah :) Sağlığınız sıhhatiniz yerinde mi?E-brulim uğramış buralara nasılsın şeker, Elif minnoş Nasıl?
Yerine göre :)Sagol ebrum gelsin gelsin zaten bebek bereket demek
Elifcik napiyor seni üzüyor mu :)
Ayy buyuk konusmak istemiyorum o konuda :) Dayanamam galiba .. Rabbim saglikla dogmasini nasip etsin insallah herkesede nasip etsin bu duyguyu ama insanin elinde olmuyor belki ikinci olsa tamamda ilk biraz görmemislik olacak sanirim :)))Yerine göre :)
Siz siz olun çocuğunuzu yatmaya alıştırın, kucak delisi olmasın :) gerçi bu zamanlarda geçecek... Allahım isteyen herkese nasip etsin, annelik her zorluğuyla güzel.
Amiiin inşallah.Ayy buyuk konusmak istemiyorum o konuda :) Dayanamam galiba .. Rabbim saglikla dogmasini nasip etsin insallah herkesede nasip etsin bu duyguyu ama insanin elinde olmuyor belki ikinci olsa tamamda ilk biraz görmemislik olacak sanirim :)))
Iyi yaptin uyarmakla ama :)) Simdiden yapmam etmem demiyorum yaparim ederim diyorum kucuk konusayim ki basima gelmesinAmiiin inşallah.
Görmemişliğin daniskası hemdeyapmam etmem diye naralar atsanda yapıyorsun sonrada ceremesini çekiyorsun. Bazı dönemlerde yani büyüme evrelerinde iyice huy değiştiriyor çocuklar. Benimki kucağa alışık o dönemlerde daha fena oluyor o açıdan uyarayım dedim :)
İyiymiş :))) alpi sen çocuğu kucağından indirmezsin (böyle diyelimde tersi olsun) :)Iyi yaptin uyarmakla ama :)) Simdiden yapmam etmem demiyorum yaparim ederim diyorum kucuk konusayim ki basima gelmesin
Evet ebrum hep kucagimda uyutacagimİyiymiş :))) alpi sen çocuğu kucağından indirmezsin (böyle diyelimde tersi olsun) :)
Çok sevindim canım İzmir'i çok seversin bana yarım saat mesafede hafta sonları oraya kaçıyoruz orda hangi semtten baktınız eviEv toplandi canimAnnem babam bendeydi uzun suredir sagolsunlar topladilar kapattik evi ciktik ..
Kizim ugurlu geldi bize uzun suredir bekledigimiz tayin isimiz oldu .. Izmir kizi olacak insallah :)
vesselam_ canim mecburi bizimki yoksa kis gunu hic tasinirmiyim hemde bir uctan bir uca ..
Yabancisi sayilmayiz izmirin zatenÇok sevindim canım İzmir'i çok seversin bana yarım saat mesafede hafta sonları oraya kaçıyoruz orda hangi semtten baktınız evi
İnşallah canım menemen benim baya dibim gibi bişey :) inşallah hemen bulunur da düzenin kurulur canım doğumdan önce olması gerçekten çok iyi olmuş kızının şansınaYabancisi sayilmayiz izmirin zatenYazin tatildede burdaydik ..
Aliağa yada menemen canim artik kismetimiz nerdeyse Insallah bir an once gelip bizi bulur :)
Aynen canim daha fazla agirlasmadan oldugu icin mutluyum ilk 3 ay da olmadigi icinde ayri mutluyum tam zamani :)İnşallah canım menemen benim baya dibim gibi bişey :) inşallah hemen bulunur da düzenin kurulur canım doğumdan önce olması gerçekten çok iyi olmuş kızının şansına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?