Hoşbulduk canım, amin inşallah bu yolda göz yaşı döken herkesin Allah yardımcısı olsun, kalbine ferahlık versin, içlerinde bana da... Olmuyorsa bizim bilmediğimiz bir hayır vardır diyorum artık çünkü başka tutunabileceğim bir dalım kalmadı.. Bugünlere de şükür..Ebuşum hoşgeldin, Rabbim yüreğine ferahlık versin. Her şeyde bir hayır vardır gülüm, biliyorum söylemesi çok kolay ama sen çok güçlüsün Allah'ın izniyle bunu atlatacaksın. Beterin beteri var Allah daha zor imtihanlar vermesin.
Evet canım aile hekimliğine gidecem rica ederim lütfen derim kirmazlar insaAllahAmin canim benim :) 20 haftalıktan az olanların dinlenmiyor diye biliyorum güzelim ama sağlık ocağına gidiyorsun degil mi
Bütün testlerimi falan orda yaptırıyorum en son gittiğimde 18 haftalıktım galiba bakmadı ebe daha erken en az 20 haftalık olması lazım dedi ısrar etsem bakarmıydi bilmiyorum ama ısrar etmedim ecikcasi :) insallah bakarlar :) için rahat eder :) Allah'a şükür benim ebem cok iyi 3 ay igne vurulmaya gittim cok iyi davrandı bana :)Evet canım aile hekimliğine gidecem rica ederim lütfen derim kirmazlar insaAllah
sana bakmislarmiydi orda peki:)
Maşallah ogluşuna .. Sizin izinler 6 ay degil miSelam kızlar nasılsınız?
Tam selam verip yazışayım diyorum sonra oğluşla ilgilenmekten kaçırıyorum yazıları.
Ben iyiyim çok şükür oğluşum 1,5 aylık oldu.
2 hafta kaldı doğum iznimin bitmesine.
Sonra yıllık izinlerimi de kullanıp ücretsiz izin alacağım inşallah.
Yok canım doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası 8 hafta, ben 32+5te çıktım izne.Maşallah ogluşuna .. Sizin izinler 6 ay degil miAyy bencede minnak bebegi birakip nasil gideceksin ise bir sure izinle idare et Sonra annen mi bakacak ..
Anladim canim .. Bencede hem bebegin buyur hemde kariyer yaparsinYok canım doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası 8 hafta, ben 32+5te çıktım izne.
2 sene evde oturup ders çalışmayı düşünüyorum inşallah
Çalışırsam annem yardımcı olacak bana inşallah, bakalım olur umarım geri dönmeyi istemiyorum hiçAnladim canim .. Bencede hem bebegin buyur hemde kariyer yaparsinOgluşla ders calisirsiniz :)
İyi akşamlar canim benim iyi olduğuna sevindim :) deden ve baban icin de çok geçmiş olsun allah yokluklarını göstermesin insallah.hayirli aksamlar kizlar nasilsiniz.. ben cok sükür sinavlarimi gectim okulumun bitmesine az kaldi. dedem ilk kemoterapisini aldi babamin akcigerlerine bakildi bronkoskopi oldu temiz cikti sükür ama sigarayi birakmamak icin direniyor resmen . nöbetlere gidip geliyorum yogun trafigim bu hafta azaliyor insallah. doktorumla görüstüm subat adetiyle bekliyor planlama yapacagiz. benden bu kadar sizler nasilsiniz..
İyi akşamlar canim insülin direncine bakması iyi olmuş en azından eğer sıkıntı varsa vereceği ilaçla hem zayıflarsın hemde adetin düzene girer:) insallah herşey yoluna girer herşeyin hayırlısı olsunİyi akşamlar kızlar bu hafta bakamadım pek topiğe yoğunluktan... bi hastanede aşılama için görüştüm muayene etti dr yumurta kalitemde ve çatlamasında sorun olduğunu düşünüyo artık müdahale edilmesi gerektiğini söyledi 2 adet kistim varmış yine.. adetin 2. Günü çağırdı bakıcak birkaç tahlil istycek ve duruma göre iğneyle tedaviye başlayacak eşimde tahlil verdi birde benden insülin direnci testi istedi ilk defa bi dr benden bu testi istedi şaşırdım doğrusu.. adet olimda bakalım testleri yaptırıp toparlayıp bir yol çizicez.. muhtemelen mart a kalır benm aşılama testlerdi filan derken.. hayırlısı olsun.. bı arada geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir
Sen alşam yazmışsın ben günaydın yazıyorum canım günaydın:)İyi akşamlar canim insülin direncine bakması iyi olmuş en azından eğer sıkıntı varsa vereceği ilaçla hem zayıflarsın hemde adetin düzene girer:) insallah herşey yoluna girer herşeyin hayırlısı olsun
Günaydın canım :) insallah bakalım herşeyin hayırlısı insallah tahlillerin temiz çıkar bir sıkıntı yaşamazsın :)Sen alşam yazmışsın ben günaydın yazıyorum canım günaydın:)
Benm adet düzensizliğim yoktu aslında ama kilo almam nedeniyle ve yumurta bozukluğundan şüohelenmesi nedeniyle istedi sanırım. İyide yaptı bakalım birazdan gidip vercem tahlili herşeyin hayırlısı hakkımızda..
Senin ağrılar ne oldu canım normalmiş ama bizim gibi kötü tecrübeli kişiler evham yapıyo işte.. büyüdüğünden sığamıyo dmeek yerini genişletirken ağrı yapıyo kuzucuk annesi rahat ol ama yine de dr a görün tabi en iyisi uzmn yardımı almaktır
Hadi bakalım inşallah yeni dr un gönlüne göre olur canım benim hangi dr a gidiyosun..Günaydın canım :) insallah bakalım herşeyin hayırlısı insallah tahlillerin temiz çıkar bir sıkıntı yaşamazsın :)
Ara ara oluyor canim ya bende senin gibi düşünüyorum diyorum büyüyor ondan ama ister istemez kötü de düşünebiliyorum pazartesi randevum var Yen'i doktorla :) insallah iyidir
Hayırlı günler herkese
Hayırlı cumalar.
Dualarımızın kabul olacağı bir gün olsun inşaAllah.
Rabbim tez vakitte herkese sağlıklı gebelik nasip etsin insaAllah..
u-mutlu lale canım hadi bismillah geç olsun güç olmasın insaAllah.
Devlet hastanesinde birçok test istiyorlar gercekten o yönden çok iyi..
İnsaAllah güzel haberler verirsin bizlere :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?