- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Eder canim ederHeheh pembesini alacagim hemen o emziginDunden beri kendimi kiyafet bakarken buluyorum Nasil vakit geciyor ya 5.bucuk ay kaldi doguma rabbim nasip ederse insallah ..
Evettt yaa sürekli kendimi dinliyorum alıkoyamıyorum solda oluştu yumurtam ara da bir batar giriyo gibi oluyo sol tarafıma iyi mi kötü mü sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorumİyi canim benim birşey kalmamış hayırlısı olur insallah :) insallah güzel haberlerini alırız :) bu arada belirti falan bekliyorsundur şimdi :) hic kendini dinleme İnanki bebis hareket etmese hamile olduğumu anlamayacağım hiç bir belirtim olmadı herkeste farklı oluyormus bu doğruymuş :))
Heheh ben ilk gunden alisturacagimEder canim ederbende aldim emzik ama o modelini degil klasik modelini aldim 6.ayda emzige alistirdim iyimi ne buyuk rahatlikmis ama ya .zaman cabuk geciyor hele dogumca gun yetmiyor 2 gun 1 gun sayilsa olur yani ne guzel bir duygu demi canim durmadan isim arastirirken kiyafet bakarken bulacaksin kendini
Dediğim gibi canim içini rahat tut olacağı varsa olur zaten :) bende hiçi bir belirti olmadı İnan ne kusma ne bas donmesi göbekteki çizgi bile hala çıkmadı :) önceden belirti var mi diye hep karnıma bakardım :))Evettt yaa sürekli kendimi dinliyorum alıkoyamıyorum solda oluştu yumurtam ara da bir batar giriyo gibi oluyo sol tarafıma iyi mi kötü mü sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum
Hayırlısı olsun AlpimAmin canim benim .. Allah razi olsun ❤
Amin ebrum sagolasin .. Yok canim belli degil babamiz biraz cok secici biz doguma kadar arariz sanirim ismini :))
Sen nasilsin hosgeldin elifcik nasil kocaman olmustur simdi ..
Boşver sen mama ver, aklın kalmasın hem içinde daha rahat eder. Buzluğa atılabilinen diş kaşıyıcıları var onlardan alabilirsin canım soğuk iyi geliyor diyorlar. Ay emekliyor mu kuzu?Aynen canim bir eksikkiklwri yok bende sadece 2 ay emmisim :). Napayım jizim oyle istiyo sag tarafa yafirimca kiyameti koparıyo :) evet cnm gelisimi iyi cok şükür. Sut 3. Aydan sonra bebegin ihtiyaci kadar ureriliyormus. Bende vermesem bisey olmaz aslında ama ya diymuyorsa psikolojisini biliyosun. Normal dogummu yaptin canim valla cok canlari yaniyor herseyi kemiriyor suan islak mendil paketine kafayi takmis durumda nerde gorse atiliyor done done gidip aliyo damak kasimaya çalışıyo bende damaklarini keser diye musade etmiyorum
Ohh maşallah canim kocaman olmus valla .. Aynen kankalari cogaldi biraz kucukler ona gore ama idare edecek artik :)Hayırlısı olsun Alpim
Eloş iyi şükür kankaları çoğalıyor mutluyuz :) 4,5 aylık olduk teyzesi, Rabbim sanada yaşatsın gülüm.
İnşallah sağ salim kucağına alacaksın meleğini.
Boşver sen mama ver, aklın kalmasın hem içinde daha rahat eder. Buzluğa atılabilinen diş kaşıyıcıları var onlardan alabilirsin canım soğuk iyi geliyor diyorlar. Ay emekliyor mu kuzu?
Allaha havale ediyorum öle insanları cnm yaşamayan bilmez maalesefBenim durumuma sevinen bile var düşün insanların kendi başına gelmeden ne anlasınlar ah bi olsun daaaa yüzünü göreyim
Bahçecinin numarasını aldım arıycam cnm. Araştırmam lazım biraz. Acaba goptaki o dr a mı gitsem diyorum. Bende seninngibi güvenemiyrm ama inanıp olana kadar peşini bırakmayacağm bi dr lazım banaBi ara istersen öğren fiyatı Bezmialemin bir kısmı ücretli ben oraya detaylıyı sormuştum ama oraya gitmiştim 200 lira dedi dışarıda 185 e yaptırdım.
Tatlım bahçeci bu konuda da iyidir bence hatta gidersen eğer ücretsiz doktorlarla konuşup bilgi bile alabiliyorsun takı muayene edene kadar :)
Bide sürekli gidebileceğin yakınlıkta olursa iyi olur çünkü yumurta takibi sırasında birkaç kez seni çağırıyorlar gidebilecek misin esin sadece aşılama yapılacağı zaman sperm ornegi veriyo onun dışında ona pek ihtiyaç duyulmuyor. Bana doktor ilk başta ilaç verdi yumurta gelişimini gözledi sonrasında çatlatma iğnesi verdi spermler yıkandı geldik falan ama tutmadi. Dediğim gibi son zamanlarda doktora olan güvenim sıfıra inmişti iç gudusel olarak sanırım
Senin tutmadı o zaman canım dimi ırda yaptırdığın aşılama? Bide ortalama fiyatlar ne bilirsin sen o zaman.. bnm nisanda 4 yıl oluyo o şartı sağlarız ama o hastane bana ters yaa orda bi dr duymuştm çok ünlü adı neydi unuttumu-mutlu lale ben bahçecide aşılama yaptirmistim..Biraz pahalı tutuyor normal hastanelere göre.
Medipol üniversitesi hastanesinide duymuştum ilaçlar için raporda çıkarıyorlarmis.uc yıllık evlilik şartı var sanırım rapor için
Hem tutanda var araştırırken. Denk gelmişti.orda düşünüyordum ikinciyi ama devlete gittim en sonda..
Canım tuttu benim asilamam ama gelismemisti.ilk gebeliğim öyle olmuştu.Senin tutmadı o zaman canım dimi ırda yaptırdığın aşılama? Bide ortalama fiyatlar ne bilirsin sen o zaman.. bnm nisanda 4 yıl oluyo o şartı sağlarız ama o hastane bana ters yaa orda bi dr duymuştm çok ünlü adı neydi unuttum
Off ne kadar pahalıymış cnm yaa 3000 filan 1650 iyi de şimdi daha da artmıştır. Ne yapıcam bakalım bilmiyorum.. eşimin tahlili de yapılsın sonucu gelsin bakalım ona göre de yol alcaz.. sağol bilgi için canımmmCanım tuttu benim asilamam ama gelismemisti.ilk gebeliğim öyle olmuştu.
Muayane ücretiyle beraber 2500-3000 arası olması lazım pek hatırlamıyorum ama kullandığın iğne miktarına göre değişiyor..Mauyane ücreti 350 idi sanırım (iki kere vermiş olmam lazım.) Yani 2000 falan tutuyor olabilir o zaman ki fiyat şimdi nasıl bilmiyorum iki yıl olacak çünkü.
Testlerimi devlette yaptirmistim.ama sen yaptırdıklarini götürürsün yeni ya.
Medipol arastirdigimda 1650 falan tutuyordu.
Bende unuttum ismini o doktora gidecektim hatta tutan kızlarla yazismistim ben.
Hımm benm dediğim dr Mustafa Acet miş cnm şimdi baktım. Ama bana çok uzak yaa gidip gelemem herhaldeu-mutlu lale Günseli Özdemir doktorun ismi sanırım şimdi baktım o sayfaya
Bence de ara canim bilgi al ama normal hastanelere göre daha pahalı. Evet Fulya da ama orada minibüs görmedim ben Mecidiyeköy yapıp ordan taksiyle gidiyordum her turlu maliyet yanı :) goptaki doktor ordan geliyor ama nedir ne değildir bilmiyorum İnan 200 lira olmuş muayenesi bana pahalı geldi diye ona gitmiyorumAllaha havale ediyorum öle insanları cnm yaşamayan bilmez maalesef
Bahçecinin numarasını aldım arıycam cnm. Araştırmam lazım biraz. Acaba goptaki o dr a mı gitsem diyorum. Bende seninngibi güvenemiyrm ama inanıp olana kadar peşini bırakmayacağm bi dr lazım banabahçeci fulyada sanırım çok uzak değil ama minbüsle gitmem lazım yine de kaç günde bir çağrır acaba.. bi danışmak isterim aslında ama mikroenjeksiyon varmış sanki daha garanti gibi arada çok fark olmazsa belki ondan yaptırabilirim
Çoğalsınlar inşallah arada ki yaş farkı önemli değil :)Ohh maşallah canim kocaman olmus valla .. Aynen kankalari cogaldi biraz kucukler ona gore ama idare edecek artik :)
Insallah daha da cogalirlar ..
popodan ölçümde daha doğru sonuçlar elde ediyormuşsun gizemimKızlar bana 2si bir arada temassiz ve kulaktan ateş ölçer önerir misiniz var mi fikri olan kafayı yicem bir sürü marka var ama kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?