Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Heheh pembesini alacagim hemen o emzigin Dunden beri kendimi kiyafet bakarken buluyorum Nasil vakit geciyor ya 5.bucuk ay kaldi doguma rabbim nasip ederse insallah ..
Eder canim eder bende aldim emzik ama o modelini degil klasik modelini aldim 6.ayda emzige alistirdim iyimi ne buyuk rahatlikmis ama ya .zaman cabuk geciyor hele dogumca gun yetmiyor 2 gun 1 gun sayilsa olur yani ne guzel bir duygu demi canim durmadan isim arastirirken kiyafet bakarken bulacaksin kendini

Evettt yaa sürekli kendimi dinliyorum alıkoyamıyorum solda oluştu yumurtam ara da bir batar giriyo gibi oluyo sol tarafıma iyi mi kötü mü sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum

Heheh ben ilk gunden alisturacagim Rabbim saglikla kucagimiza almayi bizlere nasip etsin olmayanlarada hemen bebek nasip etsin .. Hep dua ediyorum bu duyguyu yasamayan kalmasin insallah cok bekledim ben insallah herkes benim kadar cok beklemez hemen gelir bebisleri ..

Evettt yaa sürekli kendimi dinliyorum alıkoyamıyorum solda oluştu yumurtam ara da bir batar giriyo gibi oluyo sol tarafıma iyi mi kötü mü sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum
Dediğim gibi canim içini rahat tut olacağı varsa olur zaten :) bende hiçi bir belirti olmadı İnan ne kusma ne bas donmesi göbekteki çizgi bile hala çıkmadı :) önceden belirti var mi diye hep karnıma bakardım :))

Amin canim benim .. Allah razi olsun ❤

Amin ebrum sagolasin .. Yok canim belli degil babamiz biraz cok secici biz doguma kadar arariz sanirim ismini :))
Sen nasilsin hosgeldin elifcik nasil kocaman olmustur simdi ..
Hayırlısı olsun Alpim
Eloş iyi şükür kankaları çoğalıyor mutluyuz :) 4,5 aylık olduk teyzesi, Rabbim sanada yaşatsın gülüm.
İnşallah sağ salim kucağına alacaksın meleğini.
Boşver sen mama ver, aklın kalmasın hem içinde daha rahat eder. Buzluğa atılabilinen diş kaşıyıcıları var onlardan alabilirsin canım soğuk iyi geliyor diyorlar. Ay emekliyor mu kuzu?

Ohh maşallah canim kocaman olmus valla .. Aynen kankalari cogaldi biraz kucukler ona gore ama idare edecek artik :)
Insallah daha da cogalirlar ..

Benim durumuma sevinen bile var düşün insanların kendi başına gelmeden ne anlasınlar ah bi olsun daaaa yüzünü göreyim
Allaha havale ediyorum öle insanları cnm yaşamayan bilmez maalesef
Bahçecinin numarasını aldım arıycam cnm. Araştırmam lazım biraz. Acaba goptaki o dr a mı gitsem diyorum. Bende seninngibi güvenemiyrm ama inanıp olana kadar peşini bırakmayacağm bi dr lazım bana bahçeci fulyada sanırım çok uzak değil ama minbüsle gitmem lazım yine de kaç günde bir çağrır acaba.. bi danışmak isterim aslında ama mikroenjeksiyon varmış sanki daha garanti gibi arada çok fark olmazsa belki ondan yaptırabilirim

u-mutlu lale ben bahçecide aşılama yaptirmistim..Biraz pahalı tutuyor normal hastanelere göre.
Medipol üniversitesi hastanesinide duymuştum ilaçlar için raporda çıkarıyorlarmis.uc yıllık evlilik şartı var sanırım rapor için
Hem tutanda var araştırırken. Denk gelmişti.orda düşünüyordum ikinciyi ama devlete gittim en sonda..

Senin tutmadı o zaman canım dimi ırda yaptırdığın aşılama? Bide ortalama fiyatlar ne bilirsin sen o zaman.. bnm nisanda 4 yıl oluyo o şartı sağlarız ama o hastane bana ters yaa orda bi dr duymuştm çok ünlü adı neydi unuttum

Canım tuttu benim asilamam ama gelismemisti.ilk gebeliğim öyle olmuştu.
Muayane ücretiyle beraber 2500-3000 arası olması lazım pek hatırlamıyorum ama kullandığın iğne miktarına göre değişiyor..Mauyane ücreti 350 idi sanırım (iki kere vermiş olmam lazım.) Yani 2000 falan tutuyor olabilir o zaman ki fiyat şimdi nasıl bilmiyorum iki yıl olacak çünkü.
Testlerimi devlette yaptirmistim.ama sen yaptırdıklarini götürürsün yeni ya.
Medipol arastirdigimda 1650 falan tutuyordu.
Bende unuttum ismini o doktora gidecektim hatta tutan kızlarla yazismistim ben.

Off ne kadar pahalıymış cnm yaa 3000 filan 1650 iyi de şimdi daha da artmıştır. Ne yapıcam bakalım bilmiyorum.. eşimin tahlili de yapılsın sonucu gelsin bakalım ona göre de yol alcaz.. sağol bilgi için canımmm

Bence de ara canim bilgi al ama normal hastanelere göre daha pahalı. Evet Fulya da ama orada minibüs görmedim ben Mecidiyeköy yapıp ordan taksiyle gidiyordum her turlu maliyet yanı :) goptaki doktor ordan geliyor ama nedir ne değildir bilmiyorum İnan 200 lira olmuş muayenesi bana pahalı geldi diye ona gitmiyorum
Herşeyin hayırlısı canim benim hakkında hayırlısı iyice araştır aceleye getirme sakin bu arada benim tüp bebek doktorum remzi beydi iyi bir doktor

u-mutlu lale canım ne demek her zaman

Ama Cok çok memnundum ilgilerine bahçecinin doktorumda iyiydi ama gitmiş sanırım ordan.cok güzel bilgiler veriyordu..
Hayırlısı tuttu ama işte öyle nasıp etti Rabbim..
İnsaAllah gerek kalmadan bu ay kendiliginden geliverir Bebisin

Kızlar ya dudaklarım su bir haftadır kuruyor hatta üst kısmı biraz sertleşti sürekli krem sürüyorum sizde de oldu mu :) acayip acayip seyler yapıyor bu kız bana :)

Kızlar bana 2si bir arada temassiz ve kulaktan ateş ölçer önerir misiniz var mi fikri olan kafayı yicem bir sürü marka var ama kafam karıştı

Ohh maşallah canim kocaman olmus valla .. Aynen kankalari cogaldi biraz kucukler ona gore ama idare edecek artik :)
Insallah daha da cogalirlar ..
Çoğalsınlar inşallah arada ki yaş farkı önemli değil :)

Kızlar bana 2si bir arada temassiz ve kulaktan ateş ölçer önerir misiniz var mi fikri olan kafayı yicem bir sürü marka var ama kafam karıştı
popodan ölçümde daha doğru sonuçlar elde ediyormuşsun gizemim

E-brulim öyle mi canım koltuk altından zaten ölçmek işkence popodan hiç rahat durmaz artık canım sen öyle mi olcuyorsun kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…