Amiiiiinnn inşallah alpi şuan ezan okunuyo ama nasıl bi umut var bende anlatamam inşallah bu sefer olcak inanıyorum her zamanki gibi umutlanmayım diye tutmuyorum artık kendimi mutluluk hormonu saçıyorum vücudumaSagol canim darisi sana 13 gun sonra
Sen duani durust dile hayirliysa zaten rabbim nasip eder hayirsizsa da zaten nasip olmasin .. Cok kaptirma kendini cok uzuluyor insan ben asilamada cok kaptirmistim kendimi cok uzulmustum ..Amiiiiinnn inşallah alpi şuan ezan okunuyo ama nasıl bi umut var bende anlatamam inşallah bu sefer olcak inanıyorum her zamanki gibi umutlanmayım diye tutmuyorum artık kendimi mutluluk hormonu saçıyorum vücuduma
Öyle canım hep hayırlısını istiyoruz bakalım görcez umutlarımız boşa olmasın güzel günler yakın inşallahSen duani durust dile hayirliysa zaten rabbim nasip eder hayirsizsa da zaten nasip olmasin .. Cok kaptirma kendini cok uzuluyor insan ben asilamada cok kaptirmistim kendimi cok uzulmustum ..
Ama dua her kapiyi acar unutma
Amin canim aminnn saglikla alalim kucagimiza artik isimlere bakalimAl_pi hayyy maşallah, demek bir prenses daha katılıyor aramıza gözüm aydın Cnm Allah sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin
Kuzum gözün aydın demek doğru tahmin etmişiz prensesin hoş gelsin ♥♥♥bugün bir kaç defa senin topiğe baktım yazmış mısın diyeKızlar kızlar benimde prensesim olacakmış
Ilk buraya yazdim :) Sonra oraya yazdim canim evet tuttu senin tahminin .. Sagol canim rabbim sag salim kucagimiza almayi da nasip etsin .. Darisi insallahhhh sizlere olsun ❤Kuzum gözün aydın demek doğru tahmin etmişiz prensesin hoş gelsin ♥♥♥bugün bir kaç defa senin topiğe baktım yazmış mısın diye
Insallah canim ailede var derken yani yegenimin adiEvet kuzum inşallah böyle doğduğu günleri de paylaşırsın bizlerle bence ece ismi çok hoş.ailede varsa ne olmuş ki
Bende tebrik ettim ama deyince anlamadim yazdin görmedim mi ..Al_pi bende tebrik ettim ama ohhh ne güzel bir prenses geliyor içine doğan oldu..
Eşim bişey dedi mi
Canm senin uygun olmuş baya öle olsa düşünmeden yaptırırım ama ist da baya pahalı sanırım. Hiç düşünmediiim için araştırmadım da.. sağol bilgi için:)Canım ben Manisa da yaşıyorum özel bi muayenehane de yaptırdım doktor 500 aldı iğnelerim 420 tuttu yıkama işlemi içinde hastane 212 lira aldı normalde fiyatlar nasıldır hiç bi bilgim yok bu doktora gidiyorum diye başka araştırmadım
Ondan vazgeçtim cnm almıycam olursa doğal ya da tıbbi yöntemle olsun.. tabi alnımıza ne yazıldıysa o olur ama gönlüm ferah olsun yeterki.. aşılamayı nerde yaptırsam bilemiyorum sen hiç biliyonmu cnm? Hiç de hazırlıklı değildim aşılamaya filan ne olcak bilmem..Tatlım ben hiç duymadım ama aşılama yaptıracaksan eğer tam teşekküllü bir hastanede yaptır derim yanı spermlerin yıkanması falan hep ayni yerde olsun ona dikkat et :)
Cnm işte yukardada yazdığım gibi aşılama kesinlikle düşünmüyodum 30 a kadar olmazsa tüp bebek yaparız diyoduk. Dr un dediğiyle kafam karıştı. Nasıl bi süreç olr nasıl olur bilmiyorum. Bnm eşim yıllar önce varikosel ameliyatı oldu sonrasında somuçları iyi çıktı ama biz özel hastanede yaptırmıştık devletteki dr referans aralıkları detaylı incelenmemiş araştırma hst de yapın dedi. Cuma gidicek bakalm. Sonuçlar çıkıncada tekrar kendi dr ma göstercem..u-mutlu lale canım bence doktoruna danışmadan bişey kullanma ve aşılamayı dene içinde de kalmasın denemedim demezsin bizden de eşimin testini yenilememizi istedi ama aşılamaya karar vermiştik eşim yenilemedi her şekilde yaptırcaz zaten düşük çıkarsa moral bozmayalım dedi bizde morfoloji sorunu vardı çünkü
Canm senin uygun olmuş baya öle olsa düşünmeden yaptırırım ama ist da baya pahalı sanırım. Hiç düşünmediiim için araştırmadım da.. sağol bilgi için:)
Ondan vazgeçtim cnm almıycam olursa doğal ya da tıbbi yöntemle olsun.. tabi alnımıza ne yazıldıysa o olur ama gönlüm ferah olsun yeterki.. aşılamayı nerde yaptırsam bilemiyorum sen hiç biliyonmu cnm? Hiç de hazırlıklı değildim aşılamaya filan ne olcak bilmem..
Cnm işte yukardada yazdığım gibi aşılama kesinlikle düşünmüyodum 30 a kadar olmazsa tüp bebek yaparız diyoduk. Dr un dediğiyle kafam karıştı. Nasıl bi süreç olr nasıl olur bilmiyorum. Bnm eşim yıllar önce varikosel ameliyatı oldu sonrasında somuçları iyi çıktı ama biz özel hastanede yaptırmıştık devletteki dr referans aralıkları detaylı incelenmemiş araştırma hst de yapın dedi. Cuma gidicek bakalm. Sonuçlar çıkıncada tekrar kendi dr ma göstercem..
Gülüm gözün aydın olsun, Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinKızlar kızlar benimde prensesim olacakmış
Aynen canim gönlünü rahat tut sen. Bende aşılama yaptırmıştım hemde baya ucuzdu herşey dahil 600 tl ama olmadı zaten hastanedeki başka doktor demişti bize burda aşılamayla hamile kalan görmedim diye basımızdan asagiya kaynar su dökülmüştüCanm senin uygun olmuş baya öle olsa düşünmeden yaptırırım ama ist da baya pahalı sanırım. Hiç düşünmediiim için araştırmadım da.. sağol bilgi için:)
Ondan vazgeçtim cnm almıycam olursa doğal ya da tıbbi yöntemle olsun.. tabi alnımıza ne yazıldıysa o olur ama gönlüm ferah olsun yeterki.. aşılamayı nerde yaptırsam bilemiyorum sen hiç biliyonmu cnm? Hiç de hazırlıklı değildim aşılamaya filan ne olcak bilmem..
Cnm işte yukardada yazdığım gibi aşılama kesinlikle düşünmüyodum 30 a kadar olmazsa tüp bebek yaparız diyoduk. Dr un dediğiyle kafam karıştı. Nasıl bi süreç olr nasıl olur bilmiyorum. Bnm eşim yıllar önce varikosel ameliyatı oldu sonrasında somuçları iyi çıktı ama biz özel hastanede yaptırmıştık devletteki dr referans aralıkları detaylı incelenmemiş araştırma hst de yapın dedi. Cuma gidicek bakalm. Sonuçlar çıkıncada tekrar kendi dr ma göstercem..
Aminnn inşallah canım.. çocuk çocuk diye soranların gözüne sokmayı planlıyorum Allah nasip ederse heh oldu alın bakalım napıcaksınız diyeHayırlısı olur inşallah canım zaman geçiyo bir an önce tedaviye devam etmek lazım güzel günler yakınn sırayla gelcek bebişlerimiz inşallah
600 tl çok ucuzmuş gerçekten ama işte ucuz etin yahnisi lafı vardır ya hep öle oluyo nedense.. gidip amerikanda memorial de yaptırmam diye düşünüyorum ama bahçeciye filan mı sorsam. Ben bezmialemde aldım bu sonucu dr. Da burdada yapılıyo ama ücretli dedi eşimde ordamı yaptırsak ennazından araştırma hastanesi dedi. Telle fiyat bilgisi verirler mi acepAynen canim gönlünü rahat tut sen. Bende aşılama yaptırmıştım hemde baya ucuzdu herşey dahil 600 tl ama olmadı zaten hastanedeki başka doktor demişti bize burda aşılamayla hamile kalan görmedim diye basımızdan asagiya kaynar su dökülmüştüo yüzden diyorum tam teşekküllü bir hastaneye git ki en azından bi ise yarasın spermler dışarda yıkanınca hastaneye en fazla yarım saatte gitmen gerekiyor ama ordaki doktor yarım saat hikaye dedi yarısı ölüyo falan demişti.
İlk önce aşılama icin kendinizi hazırlayın zor bir süreç değil emin ol :) iyice düşünün karar verin olmazsayi düşünün psikolojik olarak kendinizi hazırlayın herseye olumlu yada olumsuz sonrasında herşey kolay zaten :) hakkında hayırlısı canim benim
Amin canim benim .. Allah razi olsun ❤Al_pi canım gozunaydın prenses geliyor demek ki Allahim saglicakla kucagima aldım demeni de nasip etsin inşallah seninle birlikte tüm hamilelerede
Amin ebrum sagolasin .. Yok canim belli degil babamiz biraz cok secici biz doguma kadar arariz sanirim ismini :))Gülüm gözün aydın olsun, Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinÇok sevindim :) ismi hazır mı Prensesin?
Aynen canim bir eksikkiklwri yok bende sadece 2 ay emmisim :). Napayım jizim oyle istiyo sag tarafa yafirimca kiyameti koparıyo :) evet cnm gelisimi iyi cok şükür. Sut 3. Aydan sonra bebegin ihtiyaci kadar ureriliyormus. Bende vermesem bisey olmaz aslında ama ya diymuyorsa psikolojisini biliyosunGelmiş geçmiş olsun canım sarılık genelde olurmuş bebeklerde benim kızda da hafif vardı. Olsun canım hiç üzme kendini mamayla büyüyen çocukların hiç bir eksiği yok örnek ben :))) benimde sütüm azalmıştı bir ara değişik yöntemler deneyerek çoğaldı ama öyle ahım şahım değil yine. Yani benim sütüm öyle tıka basa doyurmuyor. Kilosu yerinde olduğu için mama vermiyorum sadece. Senin kızında maşallah kilosu iyi demek ki, persentile göre ideal yanlış bilmiyorsam.
Dişlerinde ağrısı 3 ay önceden başlıyormuş, amaaan zor ya Canları acımasa huysuzluk edip ağlamazlar.
Kızlar kızlar benimde prensesim olacakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?