- 4 Eylül 2014
- 288
- 245
- 33
haklısın canım bebeklerimiz iyi olsun da gerisi önemli değil :)Evet biraz dikkat etmeye çalışıyorum canım dediğim gibi kilolu hamile kaldım bebiste iyi çok şükür bakalım zaten 20.haftadan sonra hemen alınmaya baslaniyormus kilo..
Sağlıklı olsunlarda kilo verilir elbette..
Canim ben dogdugundan beri mamada veriyorum benim sag gogsumu almadi onu emmiyor ne yaptıysam almadi bir türlü . sarilik oldu dr mama ver dedi mamayla toparladi sariligi uzuntuden sutum yoktu ilk bes gun . Birdahada birakamadim ya doymazsa endisesi yuzunden. Fazla miktarda vermiyrum ama gunde 3 kere mama takviyemiz var. Kilosu boyu iyi canim sukur .persentilde kilo 75 boyu 95 :). Disleri hicc sorma 4.aydan beri dis bekliyoruz ara ara ataklari oluyo ekstra huysuzluk oluyorrr . Sende hemen cikar diye bekleme canimHayırlı olsun gülüm çok sevindim senin adına. Çalışmak insana iyi geliyor gerçekten. Nerde çalışıyorsun peki? Elif iyi hamd olsun, son 2 haftadır mız mız sanırım dişler çıkacak ondan dolayı.
Evet emiyor gülüm. Sen ne zaman mama vermeye başladın? Defnenin boyu kilosu nasıl? Birde dişleriniz çıktı mı?
Gelmiş geçmiş olsun canım sarılık genelde olurmuş bebeklerde benim kızda da hafif vardı. Olsun canım hiç üzme kendini mamayla büyüyen çocukların hiç bir eksiği yok örnek ben :))) benimde sütüm azalmıştı bir ara değişik yöntemler deneyerek çoğaldı ama öyle ahım şahım değil yine. Yani benim sütüm öyle tıka basa doyurmuyor. Kilosu yerinde olduğu için mama vermiyorum sadece. Senin kızında maşallah kilosu iyi demek ki, persentile göre ideal yanlış bilmiyorsam.Canim ben dogdugundan beri mamada veriyorum benim sag gogsumu almadi onu emmiyor ne yaptıysam almadi bir türlü . sarilik oldu dr mama ver dedi mamayla toparladi sariligi uzuntuden sutum yoktu ilk bes gun . Birdahada birakamadim ya doymazsa endisesi yuzunden. Fazla miktarda vermiyrum ama gunde 3 kere mama takviyemiz var. Kilosu boyu iyi canim sukur .persentilde kilo 75 boyu 95 :). Disleri hicc sorma 4.aydan beri dis bekliyoruz ara ara ataklari oluyo ekstra huysuzluk oluyorrr . Sende hemen cikar diye bekleme canim. Bende sadece emzirmek isterdim ama böylesi nasipmis hayırlısı olsun
Kızlar kızlar benimde prensesim olacakmış
Birde @Saadetim33 demisti kiz diyeaaaaaa Alpiii gözün aydınnn çok sevindimbak ilk ben demiştim sanırım sana kız hissediyorum diye
Selam kızlar bugün tahlillerimi dr a gösterdim. Östrojen hormonum yüksek olduğundan dolayı kisti yumurta olarak yorumladım ben dedi. Bu değerle çok akıntının olması lazım ama kuruydu dedi. Bende zaten yumurta çatlama akıntısı hiç denecek kadar az olur bazen hiç olmaz. O büyük bi neden spermler yüzemediği için yumurtaya ulaşamazlar dedi. Aşılama önerdi. Direk enjekte edilmeli dedi. Birde eşimin tahlilini yenilemesini istedi. Ona göre kesin tanıyı koyacak.
İnternette preseed diye bi jel duymuştum ben. İlişkiden 15 dk önce Vajinaya sıkılan bi sıvıyla spermler daha kolay yumurtaya yüzüyolarmış. Alıp denesem mi acaba? Bir umut işte aşılamaya kadarSizin duyanınız var mı bilginiz var mı zararı var mı acaba?
Canim cok sevindim rabbim.hayırlı ömür versin inşallah..Kızlar kızlar benimde prensesim olacakmış
Aminn canım Allah razı olsun. Sizlere de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..Birde @Saadetim33 demisti kiz diyeSagol canim darisi isteyen dileyen herkese insallah sanada duam hep sizlerle ❤
Evet canım bakıyorum o konulara sağolCanim kk da konular var sanirim jelle.ilgili bir araştır bi ara okumuştum bir cok kisi kullanıyor sanırım belki sana da iyi gelir.
Amin canim insallah :) ❤Canim cok sevindim rabbim.hayırlı ömür versin inşallah..
hayırlı olsun canım senin kız olacağını hissetmiştim buarada sana hep anlatayım diyorum unutuyorum hamile olduğumu öğrenmeden bi kaç gece önce senin nickindeki maskotu görmüştüm ne ilginç dimiKızlar kızlar benimde prensesim olacakmış
Hayir olsun insallahhayırlı olsun canım senin kız olacağını hissetmiştim buarada sana hep anlatayım diyorum unutuyorum hamile olduğumu öğrenmeden bi kaç gece önce senin nickindeki maskotu görmüştüm ne ilginç dimi
ayy inşallah böyle sizlerden duymaya başladıkça çok merak etmeye başladım :)Hayir olsun insallahSagol canim darisi sana artik en kisa zamanda sende ogren cok heyecanli bir surec gercekten .. Rabbim herkese nasip etsin .
Canım sağlıkla gelsin prensesin inşallah ne mutluKızlar kızlar benimde prensesim olacakmış
Canım ben Manisa da yaşıyorum özel bi muayenehane de yaptırdım doktor 500 aldı iğnelerim 420 tuttu yıkama işlemi içinde hastane 212 lira aldı normalde fiyatlar nasıldır hiç bi bilgim yok bu doktora gidiyorum diye başka araştırmadımgzm43 canım sen nerede oturuyosun İst. da mı yaptırdın aşılamayı ve kaça yaptırdın acaba?
Sagol canim darisi sana 13 gun sonraCanım sağlıkla gelsin prensesin inşallah ne mutlu
Tatlım ben hiç duymadım ama aşılama yaptıracaksan eğer tam teşekküllü bir hastanede yaptır derim yanı spermlerin yıkanması falan hep ayni yerde olsun ona dikkat et :)Selam kızlar bugün tahlillerimi dr a gösterdim. Östrojen hormonum yüksek olduğundan dolayı kisti yumurta olarak yorumladım ben dedi. Bu değerle çok akıntının olması lazım ama kuruydu dedi. Bende zaten yumurta çatlama akıntısı hiç denecek kadar az olur bazen hiç olmaz. O büyük bi neden spermler yüzemediği için yumurtaya ulaşamazlar dedi. Aşılama önerdi. Direk enjekte edilmeli dedi. Birde eşimin tahlilini yenilemesini istedi. Ona göre kesin tanıyı koyacak.
İnternette preseed diye bi jel duymuştum ben. İlişkiden 15 dk önce Vajinaya sıkılan bi sıvıyla spermler daha kolay yumurtaya yüzüyolarmış. Alıp denesem mi acaba? Bir umut işte aşılamaya kadarSizin duyanınız var mı bilginiz var mı zararı var mı acaba?
İyi hadi canim gözün aydın bir kız daha geliyor desene :)Kızlar kızlar benimde prensesim olacakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?