Sagol canim.. Amin insallah .. Rabbim hepimize saglikli gebelikler gecirmeyi nasip etsin ..Al_pi bebeğinin iyi olmasina sevindim canim çok şükür dokuz ay hep iyi olsun insAllah..
Al_pi Kartanesi_26 kızlar sagolun ilginiz için :) canim senin kontrol ne zaman bu kez cinsiyeti gösterir insAllah.
Cuma günü gitme lütfen
Bizde iyiyiz çok şükür herşey yolunda ayın 19unda ikili test için gidecem..
Bazı istenmeyen testler vardı onu istedi doktor..inssAllah temiz çıkar
Sagol canim insallahh ..
Sagol canim .. Evet bol bol dua edelim guzel gunde hepimize .. Icinizden geldigi kadar firsat buldugunuz kadar cekelim salavati ..Al_pi canım dr kontrolunun iyi gecmesine cok sevindim. topik cok sessiz oyle sessizki iki gundur hic bildirimim bile yoktu bende trend konuları okuyup çıktım . bir dahaki komtrol ne zaman canim ? bu arada salavat bende cekerim canim... vesselammm canimm seninde iyi hersey yolunda sanırım cok şükür canim artik ikinizde rahat olun
Amiiiiiiiin kuzum inşallah ♥Sagol canim benim ❤ Birde @deeploneliness den guzel haber alirsak cuma gunu.. bugundevesselam_ in kontrolu vardi .. Herkes guzel haberler versin insallah ..
Salavat iyi olur kuzum herkes çekebilir hemKizlar bu ayin 11inde Mevlid kandili varmis .. Ben bugun ögrendim ..
Katilmak isteyen olursa Peygamber Efendimiz icin Salavat Cekelim derim ben ..
Isteyen istedigi kadar ceksin bitiminde hem peygamber efendimize hediye ederiz hemde birbirimize dua ederiz olmaz mi ..
Baska fikirlere de acigim Ihlas suresinide okuyabiliriz ..
Gözün aydın kuzum inşallah böyle güzel haberlerle gelirsiniz hep ♥♥Al_pi bebeğinin iyi olmasina sevindim canim çok şükür dokuz ay hep iyi olsun insAllah..
Al_pi Kartanesi_26 kızlar sagolun ilginiz için :) canim senin kontrol ne zaman bu kez cinsiyeti gösterir insAllah.
Cuma günü gitme lütfen
Bizde iyiyiz çok şükür herşey yolunda ayın 19unda ikili test için gidecem..
Bazı istenmeyen testler vardı onu istedi doktor..inssAllah temiz çıkar
Baslad bile ben salavata :)Salavat iyi olur kuzum herkes çekebilir hem
No 309 ☝İyi akşamlar hatunlar herkes iyidir inşallah
Bende bendeeee en sevdiğim diziNo 309 ☝
Insallah dualarimiz kabul olur canim aminnnSagol canim .. Evet bol bol dua edelim guzel gunde hepimize .. Icinizden geldigi kadar firsat buldugunuz kadar cekelim salavati ..
Sen simdi uyuyosundur ters laleİyi akşamlar hatunlar herkes iyidir inşallah
Ilk badta ne sacma gelmişti ama firsat buldukca iziliyorum cok guzelNo 309 ☝
Bende oturuyodum kız o saatte 12 ye geliyodu yattığımda ama forumda değildim dizimi izliyodumSen simdi uyuyosundur ters lale. bugun canim uyumak istemedide oturuyorum
Ben seviyorum ya eğlenceli entrikalar hemen son buluyo anlaşılıyo filan öle insanı strese bi dizi değil ben dizilerde de stres oluyom da nolcak diyeIlk badta ne sacma gelmişti ama firsat buldukca iziliyorum cok guzelsisman benlinin adi neydi favorim
FilizIlk badta ne sacma gelmişti ama firsat buldukca iziliyorum cok guzelsisman benlinin adi neydi favorim
Amin canim sanirim benimde ikili testen sonra ayda bir cagiracak simdilik guzeldi iki haftada bir :-/Günaydııııın güzeller
Al_pi maşallah kuzum içinde büyüyen bir kalp var Rabbim tamamına erdirir inşallah... Cnm bnm kontrollerim ayda 1 oldu artık kısmetse 2 hafta sonra bende merak ediyorum içerdeki ne yapıyor acaba
vesselam_ cok şükür Cnm iyi geçmiş kontrolün, hiç korkma ben Allah'tan çok bilgili değildim 2 li testin içeriği ile ilgili kontrol sonrası Sevinç'le verdim sende mutlu, huzurlu ver iyi çıkacak emin ol
Yaaa bu arada bnm kalçam arada belim ağrımaya başladı kızlar dün yatakta dön dön ne tarafa yatsam hep uyandım... aranızda bu durumu yaşayan var mı? Zormuş bel ağrısı sanki orda işlem yapılmış gibi sürekli ağrıyor
Memnum oldumBende oturuyodum kız o saatte 12 ye geliyodu yattığımda ama forumda değildim dizimi izliyodum
Ben seviyorum ya eğlenceli entrikalar hemen son buluyo anlaşılıyo filan öle insanı strese bi dizi değil ben dizilerde de stres oluyom da nolcak diye
He o Filiz canım tanıştırim
Agrir canim agrir. benim gebelik boyunca kalcam agrimisti zor yuruyordum aksamlari daha cok agriyordu . popom agriyo diye esim dalga geciyordu . kalca ağrısı herkeste olmuyor ama olmasida normal korkma canim . bel agrisiGünaydııııın güzeller
Al_pi maşallah kuzum içinde büyüyen bir kalp var Rabbim tamamına erdirir inşallah... Cnm bnm kontrollerim ayda 1 oldu artık kısmetse 2 hafta sonra bende merak ediyorum içerdeki ne yapıyor acaba
vesselam_ cok şükür Cnm iyi geçmiş kontrolün, hiç korkma ben Allah'tan çok bilgili değildim 2 li testin içeriği ile ilgili kontrol sonrası Sevinç'le verdim sende mutlu, huzurlu ver iyi çıkacak emin ol
Yaaa bu arada bnm kalçam arada belim ağrımaya başladı kızlar dün yatakta dön dön ne tarafa yatsam hep uyandım... aranızda bu durumu yaşayan var mı? Zormuş bel ağrısı sanki orda işlem yapılmış gibi sürekli ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?