Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Sagol canim.. Amin insallah .. Rabbim hepimize saglikli gebelikler gecirmeyi nasip etsin ..
Al_pi vesselam_ kızlar size de çok sevindim Allahın izniyle hep böyle sorunsuz devam etsin ne güzel duygular
Sagol canim insallahh ..

Sagol canim .. Evet bol bol dua edelim guzel gunde hepimize .. Icinizden geldigi kadar firsat buldugunuz kadar cekelim salavati ..

Salavat iyi olur kuzum herkes çekebilir hem

Gözün aydın kuzum inşallah böyle güzel haberlerle gelirsiniz hep ♥♥

Sen simdi uyuyosundur ters lale . bugun canim uyumak istemedide oturuyorum
Bende oturuyodum kız o saatte 12 ye geliyodu yattığımda ama forumda değildim dizimi izliyodum
Ilk badta ne sacma gelmişti ama firsat buldukca iziliyorum cok guzel sisman benlinin adi neydi favorim
Ben seviyorum ya eğlenceli entrikalar hemen son buluyo anlaşılıyo filan öle insanı strese bi dizi değil ben dizilerde de stres oluyom da nolcak diye
He o Filiz canım tanıştırim

Günaydııııın güzeller
Al_pi maşallah kuzum içinde büyüyen bir kalp var Rabbim tamamına erdirir inşallah... Cnm bnm kontrollerim ayda 1 oldu artık kısmetse 2 hafta sonra bende merak ediyorum içerdeki ne yapıyor acaba
vesselam_ cok şükür Cnm iyi geçmiş kontrolün, hiç korkma ben Allah'tan çok bilgili değildim 2 li testin içeriği ile ilgili kontrol sonrası Sevinç'le verdim sende mutlu, huzurlu ver iyi çıkacak emin ol

Yaaa bu arada bnm kalçam arada belim ağrımaya başladı kızlar dün yatakta dön dön ne tarafa yatsam hep uyandım... aranızda bu durumu yaşayan var mı? Zormuş bel ağrısı sanki orda işlem yapılmış gibi sürekli ağrıyor

Amin canim sanirim benimde ikili testen sonra ayda bir cagiracak simdilik guzeldi iki haftada bir :-/
Ben ogrendigim gunden beri bel agrisi cekiyorum bu hafta artik hafifledi .. Ne saga ne sola ne duz yatabildim her turlu agriyordu .. Geceleri uykusuzluk agri sabaha sinirle uyaniyordum .. Insallah gecer seninkide zor walla ..

Memnum oldum . ne olacak senin bu stressel yapin diziyede stres olma be yalan onlar kaka gercek degil saka saka

Agrir canim agrir. benim gebelik boyunca kalcam agrimisti zor yuruyordum aksamlari daha cok agriyordu . popom agriyo diye esim dalga geciyordu . kalca ağrısı herkeste olmuyor ama olmasida normal korkma canim . bel agrisi kisacasi icinde can buyuyor dönem dönem vucudunun en ucra koseleri agriyacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…