amin insallah canim hayirlisi olsun belki tüp bebekle ikiz ücüz bebeklerim olur Allah nasip ederde umudum var hep Allah büyükcanım Allah yardımcın olsun inş kendiliğinden düşer hakkında hayırlısı olsun inşallah tüp bebekle hemencik olur inşallah dularımız seninle
amin canım inşallah...Rabbim hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin gülüm...her seferinde umutlrimiz bir kere daha tükeniyor canim Alah büyük insallah tüp bebek sürecinde güler yüzümüz.
cok sagol ablacim bende üzüldüm ama bu sefer genede temkinliydim . sonuca cokda sasirmadim. insallah tüp bebekle güzel saglikli bebeklerimiz olur fazla bekletmez.
biz nerden bilelim canim haklisin hayir nerde ser nerde. Allah büyük bakalim neler yazili daha bu sürecte bize. insallah yolumuza devam edecegiz.
amin canim insallah hayrlis buymus ilerleyen zamanlarda bakacagizartik nasipte ne var.
Canim benim ya İnan çok üzüldümamin insallah canim hayirlisi olsun belki tüp bebekle ikiz ücüz bebeklerim olur Allah nasip ederde umudum var hep Allah büyük
insallah ablacim ben kendi derdimden pek takip edemedim sein sürec nasil gidiyor. amh cikti miamin canım inşallah...Rabbim hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin gülüm...
canim dedigin gibi önemli olan hayiri saglikli olmasi tüp bebek olsun onada raziyim. ben ayin sekizine randevu almistim zaten tip fakültesinden tüp bebek rapou icin tabii basima bunlarin gelecegini bilmiyordum o zaman . gidecegim görüsecegim rapor almak uzun sürüyormus zaten bakalim neler diyecekler.Canim benim ya İnan çok üzüldümherseyde bir hayır varmış insallah tüp bebekte istediğin dilediğin olur biliyorsun benimde tüp bebek umudunu sakin yitirme moralini yüksek tutmaya çalış olur mu.
Bu arada 3 ay ara veriyorsan yaptırmadigin testler varsa müsait bir zamanda vücudun kendine gelince yaptır olur mu zaman kaybın olmasın diye
Çıkmıştır sanırım daha aramadım hastaneyi gülüm... şu gebelik işi netleşsinde hayırlısı ile ona göre hareket ederim.insallah ablacim ben kendi derdimden pek takip edemedim sein sürec nasil gidiyor. amh cikti mi
canim dedigin gibi önemli olan hayiri saglikli olmasi tüp bebek olsun onada raziyim. ben ayin sekizine randevu almistim zaten tip fakültesinden tüp bebek rapou icin tabii basima bunlarin gelecegini bilmiyordum o zaman . gidecegim görüsecegim rapor almak uzun sürüyormus zaten bakalim neler diyecekler.
insallah hayirli haberlerin olur ablacim haberlerini bekliyorumÇıkmıştır sanırım daha aramadım hastaneyi gülüm... şu gebelik işi netleşsinde hayırlısı ile ona göre hareket ederim.
Amin gülüm...Allah razı olsun haticem...Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün ablacım...sende bir an evvel atlatırsın bu durumu inşallah kuzum...insallah hayirli haberlerin olur ablacim haberlerini bekliyorum
Canım çok geçmiş olsun Allah hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin gönlüne göre sağlıklı hayırlı çoğul gebelik versin inşallahselam kizlar nasilsiniz nöbet cikisi tekrar gittim ve muayenede dis gebelik teshisi konuldu tekrardan. bir bucuk yilda ikinci dis gebelik oldu bu maalesef. si mdilik küretaj olmadi sadece metotrexate igne oldum canim cok yandi. cuma deger düsmüs mü bakilacak tekrardan en son 278 olmustu fazla yükselmeden müdahale edildi. bu yapilan ilacv kemoterapi ilaci oldugu icin 3 ay korunma verildi. ve doktorum artik kendi basima bebel denemesini kesinlikle yasakladi tüp bebek baska secenek yok dedi. bende durumlar böyle eve geldim ve dinleniyorum. cuma nöbetimde tekrar kan verecegim insallah geek kalmaz kürtaja.Al_pi LeYLa_21 u-mutlu lale @derandiren ve merak eden tüm arkadaslarim sagolun bu hikayede böylelikle bitti. nasip tüp bebege artik
Günaydın canım inşallah dediğin gibi güzel haberler alırız.. sen ne zaman dr a gidiyosun?Günaydin herkese guzel guzel haberler alacagimiz gunler olsun .. Topikteki kara bulutlar dagilsin..
♡♡♡
Cuma yapacam inşallah gelen giden olmazsa gülüm.. Duanızı eksik etmeyin ablacım...Günaydın canım inşallah dediğin gibi güzel haberler alırız.. sen ne zaman dr a gidiyosun?LeYLa_21 abla test yapar belki güzel haberler verir
aminnnnnnnnnnn inşallah...Günaydin herkese guzel guzel haberler alacagimiz gunler olsun .. Topikteki kara bulutlar dagilsin..
♡♡♡
Dün gittim canim .. Cok şukur hersey yolunda :) Sagol sordugun icin topik durgun olunca bisi yazasim gelmiyor ..Günaydın canım inşallah dediğin gibi güzel haberler alırız.. sen ne zaman dr a gidiyosun?LeYLa_21 abla test yapar belki güzel haberler verir
Alpimm herşey yolunda olmasına sevindim gülüm. dün çok yoğundum soramadımDün gittim canim .. Cok şukur hersey yolunda :) Sagol sordugun icin topik durgun olunca bisi yazasim gelmiyor ..
Sagol canim benim ❤ Birde @deeploneliness den guzel haber alirsak cuma gunu.. bugundeAlpimm herşey yolunda olmasına sevindim gülüm. dün çok yoğundum soramadım
Sağolasın Alpim. İnsallah güzel haberler veririm. Sizlerin de güzel haberleri geliyor. Gözün aydın canım darısı bizlere olsun inş.Sagol canim benim ❤ Birde @deeploneliness den guzel haber alirsak cuma gunu.. bugundevesselam_ in kontrolu vardi .. Herkes guzel haberler versin insallah ..
Sagol canim hepimizin korkulari kaygilari var bizde paylastikca konustukca rahatliyoruz daha önceleri yaptigimiz gibi ..Sağolasın Alpim. İnsallah güzel haberler veririm. Sizlerin de güzel haberleri geliyor. Gözün aydın canım darısı bizlere olsun inş.Aslında topik çok uzun zamandır durgun ben de dahil olmak üzere yazmadım. Çünkü yorgunluk ve tükenmişlik vardı açıkçası. Özellikle de siz hamile arkadaşları yazarak etkilemek istemedim. Kritik haftalarınızdaydınız ve geçmişte kötü deneyimlerim var maalesef. Benim gibi düşünenler eminim ki vardır. Güzel mesajlaşmalarınıza dahil de olamadım. Hala daha korkularım var. Takip etsem de yazamıyorum. Sessizliği asıl sebebi bu bence. Ama bütün gelişmeleri yazıyoruz. Mesela gece 2.30 test yaptım ve sabahına burada paylaştım gibi. O yüzden topikte bir sessizlik varsa emin olun ki bu uzun zamandır olan bir durum ve herkes iyi niyetli kendince sebepleri var. Lütfen bunu devamlı dile getirmeyelim...
Canım sağolasın. Sen bana çok destek oluyorsun. Aynı yollardan geçiyoruz. Hep de rahatlamış olarak ayrılıyorum burdan. Ama biliyorsun hepimiz yaşadık hassasız en ufak şeye alınabiliyoruz o yüzden dedim. Yoksa hep yazalım hep destek olalım birbirimizeSagol canim hepimizin korkulari kaygilari var bizde paylastikca konustukca rahatliyoruz daha önceleri yaptigimiz gibi ..
Kimsenin psikolojisini bilemem tabi ki benim tek derdim anlatip konusup destek olmak icine atmamalarini saglamak .. Yoksa anlatacagim paylasacagim insan cok bu yolda sizlerle ugrastigimiz icin sizlerin yoklugunu ariyorum .. Neyse zaten dile getirmem artik Uyarin icin tesekkur ederim ..
Anladim canim sorun yokCanım sağolasın. Sen bana çok destek oluyorsun. Aynı yollardan geçiyoruz. Hep de rahatlamış olarak ayrılıyorum burdan. Ama biliyorsun hepimiz yaşadık hassasız en ufak şeye alınabiliyoruz o yüzden dedim. Yoksa hep yazalım hep destek olalım birbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?