Günaydın kızlar
♥
@hsevda kuzum hayırlı haberlerle dön inşallah
@deeploneliness kuzum nerelerdesin nasıl gidiyor taze anne
Günaydın hanımlarHerkes terk etti gitti bizi :-/ Topikte kimse kalmadi yahu ..
Tekrar kan verdin mi canim .. Yukselisi takip etmek icin ..Günaydın hanımlar
Terk etmedim takip ediyorum. İyiyim kızlar cuma dr a gideceğim. Sizler nasılsınız bakalım
Yok vermedim. Takip edip stres olmak istemiyorum. Cuma gününü bekliyorum. Kese görülebilir belki. Görüşmene az kaldı canım. Az daha sabır sonra iki hafta daha rahatsınTekrar kan verdin mi canim .. Yukselisi takip etmek icin ..
Iyiyim sukur ne yapalim dua edip gorus gununi bekliyorum ☺
Iyi yapmissim o zaman nasil icin rahat edecekse öylr yapYok vermedim. Takip edip stres olmak istemiyorum. Cuma gününü bekliyorum. Kese görülebilir belki. Görüşmene az kaldı canım. Az daha sabır sonra iki hafta daha rahatsın
amin kuzum inşallah hepimizin dulaarı kabul olsun inşşallah tez zamanda Rabbim isteyen herkese nasip etsinhamaratcann canım çok sevindim dualarımız kabul oldu 9 ay sorunsuz bi şekilde geçsin inşallah sağ salim alırsın kucağına bebeğini :)
Insallah güzel haberler alalım ikimiz deIyi yapmissim o zaman nasil icin rahat edecekse öylr yap
Zaten cumaya az kaldi hemen gelir degerin guzeldi gorulur kese insallah merak etme ..
Merhaba canım. Hamileymişsin. Tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin inşamin kuzum inşallah hepimizin dulaarı kabul olsun inşşallah tez zamanda Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Gözün aydın canım...darısı başımıza inşallah...amin kuzum inşallah hepimizin dulaarı kabul olsun inşşallah tez zamanda Rabbim isteyen herkese nasip etsin
nasil gidiyor hamişlik canım?Insallah güzel haberler alalım ikimiz de
Merhaba canım. Hamileymişsin. Tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin inş
Sanirim bu kadar baska yok ...Kızlar yarın hormon testi vericem devlette yaptırıp ozele kontrole goturucem doktor bı tanıdık yardımcı olucak testler ıcın sorum şu neler ypılıcak onu ogren bana dedi bende bunları daha onceden not alımısım eksık bısey varmı bi el atar mısınız
e2, fsh, lh, prolaktin tsh t4 t3 açlık şekeri
Ben ilk ögrendigim gun anneme ablamlara soyledim kalp atimini duyunca k.pederime soyledik 2.aylik oluncada gorumcelere soyledim .. Bu kadar en yakinlar sadece
Bilmiyorum ki canım içerde neler oluyornasil gidiyor hamişlik canım?
Hadi gelmis gecmis olsun .. Rahimde perde neye engelmis peki sordun mu ?Merhaba hanımlar,
bu sabah rahim filmi çekildim,
tüpler açık,
yalnız bir sorun var
rahimde perde çıktı..
Ekmege damlat ye hic agzina bulasmaz :)Merhaba kızlar iyi haftalar herkese :)
Doktor bana D vitamini verdi günde 6 damla sise bitene kadar kullanacağım hergun başka kullanan var mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?