Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

tablosuna pozitif girmiş canım...ordan biliyorum...

Ablacım idrar testinde çift çizgiyi yakaladı,
gerisi Allah Kerim'dir..

Ateş tablosu hakkında pek bilgim yok benim,
dedim içine mi doğduuuuu

Günaydın hanımlar ♥
Gece test yaptim dayanamayip çok şükür Rabbim tekrar bu duyguyu yaşamayı nasip etti. Akşama kontrolüm var dualarınızı eksik etmeyin olur muUmarım bu sefer sağlıklı bir gebeliktir...

Canim benim gözün aydın allah tamamına erdirsin insallah:) gerçekten bu aralar çok güzel haberler alıyoruz allahım tüm isteyenlerin dualarini kabul etsin :)

Günaydın kızlar ve de hayırlı cumalar :)
Buraya ilk yazmaya başladığımda insallah uğurlu gelir burası insallah hamile kalırım demiştim :) zaman su gibi akıp gidiyor daha dün gibiydi. Evet gerçekten burası bana uğurlu geldi ve sıra sıra (maasallah) güzel haberler almaya da başladık. İnsallah devamı da gelecek gerçekten çok mutluyum allah herkesin gönlüne göre versin insallah :)

Geçen sene kasım ayı bu topigin ilk hamile ayiydi 5 kisiydi sanirim ard arda hamile haberi vermisti .. Bu kasim ayi da bereketiyle geldi .. Ben ayagimi sürdüm sürerkende hep dua ettim topikte hamile olmayan kalmasin 2017de herkes anne olsun diye ..
Dun @hsevda dan bugun @deeploneliness den haber aldik insallah saglikla devam eder gebeliginiz umarim hepimizde sag salim kucagimiza aliriz ..
Sanirim biraz duygulandim Darisi tüm dua kardeslerime olsun insallah ❤

Bu cuma ne güzel bir cuma masaAllah hergun dahada güzel olacak insaAllah bende çok duygulandim yaa..Rabbim diğer arkadaşlarimiza tez zamanda nasip etsin insaAllah.
@deeploneliness canım Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin hayirlisiyla kucağına alirsin..
Su mübarek cuma günü duam sana budur

Yaaa ne güzel haberler bunlar böyle:) çok çok sevindim canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağımıza alacağımız günlerde gelsin.
_Verda_ canım benim darısı en yakın zamanda senin ve diğer kızların başına. Ben hamile kalınca söylemiştim kimse kalmayacak herkes birgün hamile olacak diye:))

Kızlar çok sagolun Dua eden güzel yüreğiniz dert görmesin. Hamilelerimiz çocuklarını saglikla kucağına alsin, doguranlar saglikla buyutsun, evlat sahibi olmak için uğraşan tüm kardeşlerimize de Rabbim sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin Inşallah Kan testi ile akşam kesinlestiririm Ins. Öpüyorum sizi cok..

Hayırlı güzel haberlerle gel canım inşallah

Kızlar selamm.nasılsınız. gebelerimiz iyidir inşallah.
Kk ya çok az girer oldum ama girdiğim zaman da böyle güzel haberlerle karşılaşmak çok mutlu ediyor beni.
@hsevda @deeploneliness kızlar çok sevindim Rabbim sonunu getirsin. Çok güzel bir hamilelik geçirin inşallah. Al_pi yazını okudum . geçen seneyi tekrar hatırlattın bana. Kasım ayı... nelere gebe kaldı değil mi:)
minik mucizelerimiz Kasım ayında teşrif ettiler.
Dünya da belki de en zor işlerden biri annelikmis yeri geliyor kaygılı yeri geliyor senin sinirin zıplamıs ama bir gülüşüyle kalbini pamuk gibi yapan minik mucizelerimiz .
Allahım bize bu duyguyu tarttirdı.
bu mübarek cuma gününde rabbim den dileğimdir Allah olmayanlara da nasip etsin.
Sizler benim kader arkadaşlarımsiniz . hepinizi özledim gelemesem de yoklamaya devam edeceğim. opuldunuz.
bu arada koregunesi cnm TaeYang hayırlı olsun. Güle güle. büyüt minik paşayı.

Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin canım :) çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…