Günaydın güzeller hayırlı cumalar ♥♥
tablosuna pozitif girmiş canım...ordan biliyorum...Ablacım
içine mi doğdu??
=))
tablosuna pozitif girmiş canım...ordan biliyorum...
Günaydın hanımlar ♥
Gece test yaptim dayanamayip çok şükür Rabbim tekrar bu duyguyu yaşamayı nasip etti. Akşama kontrolüm var dualarınızı eksik etmeyin olur muUmarım bu sefer sağlıklı bir gebeliktir...
Canim benim gözün aydın allah tamamına erdirsin insallah:) gerçekten bu aralar çok güzel haberler alıyoruz allahım tüm isteyenlerin dualarini kabul etsin :)Günaydın hanımlar ♥
Gece test yaptim dayanamayip çok şükür Rabbim tekrar bu duyguyu yaşamayı nasip etti. Akşama kontrolüm var dualarınızı eksik etmeyin olur muUmarım bu sefer sağlıklı bir gebeliktir...
kasım ayı bereketli oldu valla..maşallah..darısı başımıza olsun inşallah...Canım dualarımız seninle,
hatice'yle aynı dönem anneleri olacaksınız,
Allah'ın izniyle. .
Al_pi
vesselam_
derandiren
@Ters Lale
E-brulim
@Hira love
Kızlar bir minik daha geliyor =)
Yaaa ne güzel haberler bunlar böyle:) çok çok sevindim canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağımıza alacağımız günlerde gelsin.Günaydın hanımlar ♥
Hayırlı güzel haberlerle gel canım inşallahKızlar çok sagolunDua eden güzel yüreğiniz dert görmesin. Hamilelerimiz çocuklarını saglikla kucağına alsin, doguranlar saglikla buyutsun, evlat sahibi olmak için uğraşan tüm kardeşlerimize de Rabbim sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin Inşallah Kan testi ile akşam kesinlestiririm Ins. Öpüyorum sizi cok..
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin canım :) çok sevindimKızlar çok sagolunDua eden güzel yüreğiniz dert görmesin. Hamilelerimiz çocuklarını saglikla kucağına alsin, doguranlar saglikla buyutsun, evlat sahibi olmak için uğraşan tüm kardeşlerimize de Rabbim sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin Inşallah Kan testi ile akşam kesinlestiririm Ins. Öpüyorum sizi cok..
Amin canım Allah razı olsun :)Al_pi
@Ebush_354
Nur_hasret
Güzeller sizin ve kendimin de dualarinizi okudum Rabbim kabul etsin.. hepimizin gonlune göre versin inşallah yavrularımızı koklamayı nasip eder YaradanBende tamamladım dualarımı Al_pi
Amin amin ecmain :)Al_pi
@Ebush_354
@Kartanesi_26
Nur_hasret
Kızlar sizin de dualarinizi okudum Rabbim kabul etsin.. hepimizin gonlune gore versin Mevlam.. ♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?