Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Iyi dusunelim iyi olsun Amin canim insallah hepimize sag salim nasip olsun olmayanlarda gebe kalsin insallah ..

Insallah canim her doktor randevusunu dort gozle bekliyorum :)
Alpicim bende senin gibiydim. İlk zamanlarda doktorun yanına yeni asistanı gelmişti bana dediki işte bir sonraki randevunuz 3hafta sonra,doktor kıza bakıp benim için dediki ona randevu verme kendi kafasına göre geliyor zaten haftada bir meraktan bir bahaneyle gidiyodum

Heheh ben yine iyiymisim en azindan gunumu bekliyorum gitmek icin
Öyle böyle gececek canim korkular bitmeyecek zaten her zaman devam edecek saglikla kucagimiza alalim hayirlisiyla o zaman rahatliyacagiz ..

Heheh ben yine iyiymisim en azindan gunumu bekliyorum gitmek icin
Öyle böyle gececek canim korkular bitmeyecek zaten her zaman devam edecek saglikla kucagimiza alalim hayirlisiyla o zaman rahatliyacagiz ..
Amin inşaallah sağlıkla bir doğsunlarda.Korkular bitmezki canım. Hira lovenin dediği gibi şimdide gün içinde tekme sayısı az olunca tedirgin oluyorum ha tabi ilk zamanlara göre daha rahatım:) Darısı diğer arkadaşlarımızın başına tez zamanda

Ne kadar jeli seviyorlar yahu hap olarak verseydi ya asagiyi kurcalatiyorlar :)
Iyi iyi haberler daha da iyi olacak insallah dualarim seninle ..
insallah canim ama bana ha verse nöbetlerde falan mahveder o beni bulanti uyku hali faln :))
insallah seninde güzel haberlerini almak nasip olur canim insallah
haklısın canım insan kendine gelemiyor bir süre:) Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah dualarım sizinle
Darısı tüm topiğin başına her ay böyle güzel haberler alıyoruz maşallah
amiiinn insalah canim
@Kartanesi_26 canim duani okudum .. Rabbim kabul etsin saglikla evladini kucagina al hsevdanin yerinede okudum sana ..
tesekkür ederim alpim
Herşey dahada iyi olacak canım insaAllah yuregini güzel tut..
Darisi diğer arkadaşlara insAllah
insallah canim umudum hep var hersey yolunda gider insallah
aaaaaaaaaaa şok oldum canım yaaaaaaaaaaaa.hamilemisin?maşallahhhhhhhhhh...çok sevindim...sağlıkla kucağına alırsın inşallah haticem...darısı bizlere olsun inşallah...
sen benim gecirdigm soku görsen leyla abla elim ayagim titredi kendime gelemedim resmen hic ummadigim bi zamanda nasip oldu insallah dualarim sizinle sizde benden eksik etmeyin
Çok şükür canım güzel haberler ver hep inşallah.. sen tedbirini al takdir Allahın.. Sağlıkla ilerleyecek inşallah
insallah canim insallah
Ennn sevdigim sonuc cok sevindim canimmm hayırlı olsun. ters lale haber verdi bende gelip tebrik ediyim dedim hosgeldin bekarliga
tesekkür ederim canimm...tamda niyeti bozmustum ki kanama oldu sonra zaten bekar kaldim
amiinn canim insallah hersey yolunda gider lisam
Duydumki birileri hamile kalmıştebrik ederim cnm .üst listede çakılı kaldım ben de Hayırlısı
evet canim saskin bi hamile var hala inanamiyor.. Allah sizdende güzel haberler almayi nasip etsin insallah
Saye- yeni görüyorummm çokk sevindimm canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin sorunsuz bi 9 ay geçirirsin inşallah.
Ve çok pis gaza geldim süt buharını akşam yapıyorum kesin
tesekkür ederim canim yap mutlaka sende bu kürü:)

Bende dr dinlemeyeyim diyorum eşim gıcıklık yapıyor acele etme diye Aynen kuzum hakkımızda hayırlısı. bebişin doğsun beraber tutarsınız ♥

Bende dr dinlemeyeyim diyorum eşim gıcıklık yapıyor acele etme diye Aynen kuzum hakkımızda hayırlısı. bebişin doğsun beraber tutarsınız ♥
Acele etmiyorum hemen olmazsa ya en azindan o surecte zamani da tamamlarsiniz :) Insallah canim bebekle artik hersey zor olur ama tutacagiz yapacak birsey yok borc borctur ..

Acele etmiyorum hemen olmazsa ya en azindan o surecte zamani da tamamlarsiniz :) Insallah canim bebekle artik hersey zor olur ama tutacagiz yapacak birsey yok borc borctur ..
bi takvimde ben yapayim bari bu sefer icimde kalmasin

dualarımız seninle canım...sağlıklı bir gebelik olsun inşallah canımcım..çok sevindim çokkkkkkkkk...

dualarımız seninle canım...sağlıklı bir gebelik olsun inşallah canımcım..çok sevindim çokkkkkkkkk...

Ablacım nasılsın, ben de bu ay maydonoz kürü yapıcam,
keramet var maydonoz küründe bence =)

Sen de dene istersen. .

Duyduk canım cok da sevindik. Bize de umut oluyorsunuz Hep böyle güzel haberler alalim ins. Sen de icini ferah tut canim. Rabbime emanetler. Vücut hcg hormonuna alisiyor zamanla. Bulantilar azaldi diye telaslanma sakin

Duyduk canım cok da sevindik. Bize de umut oluyorsunuz Hep böyle güzel haberler alalim ins. Sen de icini ferah tut canim. Rabbime emanetler. Vücut hcg hormonuna alisiyor zamanla. Bulantilar azaldi diye telaslanma sakin
Dogru ya sizin grubunuz vardi dimi ordan haberlesmissinizdir :)
Insallah canim ben inaniyorum ki topik yine senlenecek gecen sene bu zamanlar ard arda guzel haberler geliyordu bu senede öyle olacak insallah..
Aynen Allaha emanet tedirginlik ne yaparsak yapalim oluyor iste :-/

Ben geldim bütün dualarımı tamamladım herkese hayır getirsin inşallah :) ) hamile olan mı varr :) , Saye- hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…