Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Ben o suyu 2 kere yapmıştım faydasi oldumu bilemiyorum alpis . herkes herseyi denesin

Ben o suyu 2 kere yapmıştım faydasi oldumu bilemiyorum alpis . herkes herseyi denesin
Sonucta o ay hamile kaldin belki vesile olmustur dimi
Sagliginiza etki etmiyecek seyler bunlar zaten o yuzden bencede denenmeli ..
O degilde 4 cocuk anasi four dahlia oda ögrensin topikte hamile var @deeploneliness sende duy insallah sira size gelecek .. Ay yagmur da yagiyo nasil dua ediyorum sizlere ..

Vallahi ben o ay cok sey denemistim hangisi vesile bilmiyorum ama sagligimiza zararsız hersey denenebilir . sen nasilsin alpi ne zmn komtrolun

Vallahi ben o ay cok sey denemistim hangisi vesile bilmiyorum ama sagligimiza zararsız hersey denenebilir . sen nasilsin alpi ne zmn komtrolun
Haftaya carsamba canim kontrolum .. Iyiyim sukür geciyor gunler biran önce gecse diyorum bi hareket etmeye baslasada icim rahat etse boyle belirti ariyorum hala tedirginim doktor gunlerini iple cekiyorum :-/

Haftaya carsamba canim kontrolum .. Iyiyim sukür geciyor gunler biran önce gecse diyorum bi hareket etmeye baslasada icim rahat etse boyle belirti ariyorum hala tedirginim doktor gunlerini iple cekiyorum :-/
Harketli gunler daha stresli cnm surekli kendini dinliyosun oynadimi kaç saat oldu diye. hersy yolimda cok sukur ye ic yat :) . masallah canim bulantin olmadi :)

Harketli gunler daha stresli cnm surekli kendini dinliyosun oynadimi kaç saat oldu diye. hersy yolimda cok sukur ye ic yat :) . masallah canim bulantin olmadi :)
Olmaz mi tüm gun boyunca var ama sadece bulanti ara ara kayboluyor bugun hic olmadi mesela ..
Hasta gibiyim surekli halsizim .. yok ya bu gunler daha zor bence bulantim kaybolunca bisi mi oldu diyorum ..

Olmaz mi tüm gun boyunca var ama sadece bulanti ara ara kayboluyor bugun hic olmadi mesela ..
Hasta gibiyim surekli halsizim .. yok ya bu gunler daha zor bence bulantim kaybolunca bisi mi oldu diyorum ..
Aman herkes mi ayni olur canim sakin ol demicem goruyorumki olamiyosun ... ama bir sorun yok bir aklimda bu hep bukumsun kuruntu yapma :). bulantin kesildi diye Bebegine bisey olmaz alpi :) yerim senii. dr gidince rahatlarsin annesii

Aman herkes mi ayni olur canim sakin ol demicem goruyorumki olamiyosun ... ama bir sorun yok bir aklimda bu hep bukumsun kuruntu yapma :). bulantin kesildi diye Bebegine bisey olmaz alpi :) yerim senii. dr gidince rahatlarsin annesii
Insallah canim her doktor randevusunu dort gozle bekliyorum :)

Kartanesi_26 canım duani okudum Rabbim kabul etsin insaAllah.
Hayırlısıyla evladını sağlıcakla kucağına alırsın, hayırlı vicdanlı imanlı merhametli evlat yetistirirsin insAllah canım benim

Insallah canim her doktor randevusunu dort gozle bekliyorum :)
Bende bende bekliyorum ama coookkk var bana
benim pembe akıntım arada devam ediyor alpi
doktor bisey yok diyor ama başka doktorada mi görünsem diyorum..cok endiseleniyorum ama streste yapmak istemiyorum bakalım belki giderim haftaya

Duydumki birileri hamile kalmıştebrik ederim cnm .üst listede çakılı kaldım ben de Hayırlısı

@hsevda yeni görüyorummm çokk sevindimm canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin sorunsuz bi 9 ay geçirirsin inşallah.
Ve çok pis gaza geldim süt buharını akşam yapıyorum kesin

Cok var canim.lekelenmesi devam eden onlarada doktor normal diyor ama progestani kesme devam et mutlaka ..
Allaha emanetler ne yapalim canim bekleyecegiz dua edecegiz insallah hersey iyi olur ..

Cok var canim.lekelenmesi devam eden onlarada doktor normal diyor ama progestani kesme devam et mutlaka ..
Allaha emanetler ne yapalim canim bekleyecegiz dua edecegiz insallah hersey iyi olur ..
Baktım biraz adet gibi kanaması olan bile var hamileliği boyunca..
İyi düşünmek istiyorum hep ben burdayim anne yerlesiyorum sadece diyee mesela :)
Ama işte yinede endişe yapıştı gitmiyor
Hayırlısı alpi herşeyin insaAllah 9 ay sonunda kucagimiza almayı nasip eder Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…