- Emoji Skoru
- 31.310
- Puanlar
- 598
Ben o suyu 2 kere yapmıştım faydasi oldumu bilemiyorum alpisCanimmm insallah olmazsin ama böyle soyleyip sonrada adet olunca daha cok üzüluyor insan dualarim seninle hakkinda hayirli olan olsun insallah ..
Bazen gec cikabiliyor testte gorunmeyebiliyor canim..
Bi ara zeytinyagi sicak su vardi pinkle veson o ay onunla hamile kalmisti ama bize nasip olmamisti .. Simdide belki maydanoz sut buhari birilerinin vesile olacak ayni benim gibi
Naber erkek annesi adayiİnşallah canım...güzel dualarınada amin diyorum ..hayırlısı hakkımızda...
Sonucta o ay hamile kaldin belki vesile olmustur dimiBen o suyu 2 kere yapmıştım faydasi oldumu bilemiyorum alpis. herkes herseyi denesin
Vallahi ben o ay cok sey denemistim hangisi vesile bilmiyorum ama sagligimiza zararsız hersey denenebilirSonucta o ay hamile kaldin belki vesile olmustur dimi
Sagliginiza etki etmiyecek seyler bunlar zaten o yuzden bencede denenmeli ..
O degilde 4 cocuk anasifour dahlia oda ögrensin topikte hamile var @deeploneliness sende duy insallah sira size gelecek .. Ay yagmur da yagiyo nasil dua ediyorum sizlere ..
Haftaya carsamba canim kontrolum .. Iyiyim sukür geciyor gunler biran önce gecse diyorum bi hareket etmeye baslasada icim rahat etse boyle belirti ariyorum hala tedirginim doktor gunlerini iple cekiyorum :-/Vallahi ben o ay cok sey denemistim hangisi vesile bilmiyorum ama sagligimiza zararsız hersey denenebilir. sen nasilsin alpi ne zmn komtrolun
Harketli gunler daha stresli cnm surekli kendini dinliyosun oynadimi kaç saat oldu diye. hersy yolimda cok sukur ye ic yat :) . masallah canim bulantin olmadi :)Haftaya carsamba canim kontrolum .. Iyiyim sukür geciyor gunler biran önce gecse diyorum bi hareket etmeye baslasada icim rahat etse boyle belirti ariyorum hala tedirginim doktor gunlerini iple cekiyorum :-/
Olmaz mi tüm gun boyunca var ama sadece bulanti ara ara kayboluyor bugun hic olmadi mesela ..Harketli gunler daha stresli cnm surekli kendini dinliyosun oynadimi kaç saat oldu diye. hersy yolimda cok sukur ye ic yat :) . masallah canim bulantin olmadi :)
Aman herkes mi ayni olurOlmaz mi tüm gun boyunca var ama sadece bulanti ara ara kayboluyor bugun hic olmadi mesela ..
Hasta gibiyim surekli halsizim .. yok ya bu gunler daha zor bence bulantim kaybolunca bisi mi oldu diyorum ..
Insallah canim her doktor randevusunu dort gozle bekliyorum :)Aman herkes mi ayni olurcanim sakin ol demicem goruyorumki olamiyosun ... ama bir sorun yok bir aklimda bu hep bukumsun kuruntu yapma :). bulantin kesildi diye Bebegine bisey olmaz alpi :) yerim senii. dr gidince rahatlarsin annesii
Bende bende bekliyorum ama coookkk var banaInsallah canim her doktor randevusunu dort gozle bekliyorum :)
Duydumki birileri hamile kalmışdoktoruma gittim kizlar muayene etti rahim kalinligi daha ince ama yeni oldugu icin olabilir takip edecegiz dedi. crinone jel verdi progesteron yani vajinal hergün bir tane yapacagim cumartesi sabah beta hcg ve progesteron bakilacak insallah güzelce yükselir tutunur dualarinizi bekliyorum insallah
Cok var canim.lekelenmesi devam eden onlarada doktor normal diyor ama progestani kesme devam et mutlaka ..Bende bende bekliyorum ama coookkk var bana
benim pembe akıntım arada devam ediyor alpi
doktor bisey yok diyor ama başka doktorada mi görünsem diyorum..cok endiseleniyorum ama streste yapmak istemiyorum bakalım belki giderim haftaya
Zaten ustunde cok kalinca yanmiyorsun gitgide soguyor sadece cok sicakken oturma
Peki hemen arkasından bişey olması gerekiyo mu kusura bakma böyle çok soruyorum ama ayrıntıları öğreneyim eksik bişey yapmayım diyorum :)Zaten ustunde cok kalinca yanmiyorsun gitgide soguyor sadece cok sicakken oturma
hep aday olarak mı kalacam acaba merak ediyorum...bu aralar moralsizim canım ya.Naber erkek annesi adayi
bende aynennnnnnnnn...Duydumki birileri hamile kalmıştebrik ederim cnm .üst listede çakılı kaldım ben de Hayırlısı
Baktım biraz adet gibi kanaması olan bile var hamileliği boyunca..Cok var canim.lekelenmesi devam eden onlarada doktor normal diyor ama progestani kesme devam et mutlaka ..
Allaha emanetler ne yapalim canim bekleyecegiz dua edecegiz insallah hersey iyi olur ..
Yani olursa iyi olur :) Ama iki gun ust uste iliskiye gerek yok gun asiri iyidirPeki hemen arkasından bişey olması gerekiyo mu kusura bakma böyle çok soruyorum ama ayrıntıları öğreneyim eksik bişey yapmayım diyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?