Tatlım gözün aydın :) hamilesin insallah herşey yolunda gider :)
aminnn canim inslalah inslalah bu sefer nasip olurAy kuzum çokkkk sevindim inşallah Rabbim bu defa tamamına erdirsin Amiiiiiiiingözün aydın
Demek o kanama yerlesme kanamasıkan verdim kan sonucumda 149.62 ciktiben sok geciriyorum tabii daha adetim biteli 12 gün oldu adet zamanim bile gelmedi
evet canim bugün birde sporda bacak germe falan yaptin baya zorladim kendimi insllah bir sey olmaz inslalah Allah nasip ederTahmin ettim o yüzden bekledim gülüm vallahi o kadar sevindim ki artık sporu bırak yorma kendini kuzum
amin canim insallahTatlım gözün aydın :) hamilesin insallah herşey yolunda gider :)
Amin gülüm Rabbim ol dedikten sonra stres yapma herşey olacağına varıraminnn canim inslalah inslalah bu sefer nasip olur
Allah"im insallah insallah öyledir insallah varsa Allah korurDemek o kanama yerlesme kanamasımaşallah sonuçta iyi bence
amin canim insallahAmin gülüm Rabbim ol dedikten sonra stres yapma herşey olacağına varır
Olmaz gülüm Rabbime emanet sonuçtaevet canim bugün birde sporda bacak germe falan yaptin baya zorladim kendimi insllah bir sey olmaz inslalah Allah nasip eder
amin canim insallah
Inşallah kuzum bu ay süt buhari vs yapmış mıydınAllah"im insallah insallah öyledir insallah varsa Allah korur
canim ben süt buharini iki kere yaptim bu ay regl bitince 3 aydan fazladir da inofolik koenzim q10 omega3 ve glifor kullaniyorum adetim 40 günde bir olmaya baslamisti normalde adet olamiyordum her ayInşallah kuzum bu ay süt buhari vs yapmış mıydın
amin zeynebim insallah insallah hepimiz 2017 de hayirla saglikla bebeklerimizi kucagimiza alalimTebrikler hatisim.
Rabbim 9 ay sonra sağ salim
Kucağına almayi nasıp etsin. .
Kuzum Rabbim sağlıkla 9ay 10 boyunca göbüşüne kalsın sonrada kucağına alcanim ben süt buharini iki kere yaptim bu ay regl bitince 3 aydan fazladir da inofolik koenzim q10 omega3 ve glifor kullaniyorum adetim 40 günde bir olmaya baslamisti normalde adet olamiyordum her ay
Tahmini olarak suan 3.5 haftalik olabilirsin canim benim :) allahım yüzüne güldü bak tamamına erdirsin:)canim ben süt buharini iki kere yaptim bu ay regl bitince 3 aydan fazladir da inofolik koenzim q10 omega3 ve glifor kullaniyorum adetim 40 günde bir olmaya baslamisti normalde adet olamiyordum her ay
amin zeynebim insallah insallah hepimiz 2017 de hayirla saglikla bebeklerimizi kucagimiza alalim
aminnn inslalah canimKuzum Rabbim sağlıkla 9ay 10 boyunca göbüşüne kalsın sonrada kucağına al
cok sükür canim inslalh saglikli bir gebelik olur insallahTahmini olarak suan 3.5 haftalik olabilirsin canim benim :) allahım yüzüne güldü bak tamamına erdirsin:)
Kûn Fe YekûnAmin inşallah cancağızım
Sırayla güzel haberler geliyo..
Rabbim ol desin yeter ki. . .
aminnn canim inslallahHatisimmm Rabbim tamamina erdirsin kuzummmm ❤❤❤❤❤
sagol canim amin insallah dualarinizi eksik etmeyinSaye- o kadar heyecenlandim ki kendimi sonucu gibi sanki hemen doktora git test sonuçlarına göre ilaç iğne vs falan verir doktorun.. Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin insaAllah canim benim
Yaa çok güzel bir haber verdin Rabbim diğer arkadaşlarada nasip etsin insaAllah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?