Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

kan verdim kan sonucumda 149.62 cikti ben sok geciriyorum tabii daha adetim biteli 12 gün oldu adet zamanim bile gelmedi
Demek o kanama yerlesme kanaması maşallah sonuçta iyi bence

Tahmin ettim o yüzden bekledim gülüm vallahi o kadar sevindim ki artık sporu bırak yorma kendini kuzum
evet canim bugün birde sporda bacak germe falan yaptin baya zorladim kendimi insllah bir sey olmaz inslalah Allah nasip eder
Tatlım gözün aydın :) hamilesin insallah herşey yolunda gider :)
amin canim insallah

evet canim bugün birde sporda bacak germe falan yaptin baya zorladim kendimi insllah bir sey olmaz inslalah Allah nasip eder

amin canim insallah
Olmaz gülüm Rabbime emanet sonuçta dr hamile olduğunuzu bilmiyorsanız yapılan spor vs bebeği etkilemiyor sonrasında dikkatli olmak lazım diyo gülüm

Inşallah kuzum bu ay süt buhari vs yapmış mıydın
canim ben süt buharini iki kere yaptim bu ay regl bitince 3 aydan fazladir da inofolik koenzim q10 omega3 ve glifor kullaniyorum adetim 40 günde bir olmaya baslamisti normalde adet olamiyordum her ay

canim ben süt buharini iki kere yaptim bu ay regl bitince 3 aydan fazladir da inofolik koenzim q10 omega3 ve glifor kullaniyorum adetim 40 günde bir olmaya baslamisti normalde adet olamiyordum her ay
Kuzum Rabbim sağlıkla 9ay 10 boyunca göbüşüne kalsın sonrada kucağına al

Tahmini olarak suan 3.5 haftalik olabilirsin canim benim :) allahım yüzüne güldü bak tamamına erdirsin:)

amin zeynebim insallah insallah hepimiz 2017 de hayirla saglikla bebeklerimizi kucagimiza alalim

Amin inşallah cancağızım

Sırayla güzel haberler geliyo..

Rabbim ol desin yeter ki. . .

Kuzum Rabbim sağlıkla 9ay 10 boyunca göbüşüne kalsın sonrada kucağına al
aminnn inslalah canim
Tahmini olarak suan 3.5 haftalik olabilirsin canim benim :) allahım yüzüne güldü bak tamamına erdirsin:)
cok sükür canim inslalh saglikli bir gebelik olur insallah
Amin inşallah cancağızım

Sırayla güzel haberler geliyo..

Rabbim ol desin yeter ki. . .
Kûn Fe Yekûn

Saye- o kadar heyecenlandim ki kendimi sonucu gibi sanki hemen doktora git test sonuçlarına göre ilaç iğne vs falan verir doktorun.. Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin insaAllah canim benim
Yaa çok güzel bir haber verdin Rabbim diğer arkadaşlarada nasip etsin insaAllah..

Hatisimmm Rabbim tamamina erdirsin kuzummmm ❤❤❤❤❤
aminnn canim inslallah
sagol canim amin insallah dualarinizi eksik etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…