Amiiiiiiiin gülümEvet canim aynen oyle.... allah basimizdan eksik etmesin annemizi babamizi
Bana bi arkadasi animsattin oda böyle bir soru sormustu hemde elli kere ☺Evet belirti deyince gece acike gitmisti ve hamile oldugunu ögrenmisti .. Gazim var deyince biri hep o aklima geliyo .. Insallah sende hamilesindir ..Bi de bi sorunum var iki gündür çok gazım var acaba bu bi belirti olabilir mi yoksa saçmalıyo muyum
Yaaa ne zaman böyle belirti hissetsem bat gelmek bilmez heyecandan şimdi sende böyle deyince tamam artık :) 1 gün gecikse yaparım test ve hep negatif görürüm o pozitifi görmek nasip olsun bu ay inşallah. Bu kasık sancılarıyla yine umutlandımmmBana bi arkadasi animsattin oda böyle bir soru sormustu hemde elli kere ☺Evet belirti deyince gece acike gitmisti ve hamile oldugunu ögrenmisti .. Gazim var deyince biri hep o aklima geliyo .. Insallah sende hamilesindir ..
Ayyy neydi o oyle alpiiBana bi arkadasi animsattin oda böyle bir soru sormustu hemde elli kere ☺Evet belirti deyince gece acike gitmisti ve hamile oldugunu ögrenmisti .. Gazim var deyince biri hep o aklima geliyo .. Insallah sende hamilesindir ..
Iyi sabirliymissin adete 2gun kala yaparim 3gun kala yaparim demedin ☺Gecince dedinYaaa ne zaman böyle belirti hissetsem bat gelmek bilmez heyecandan şimdi sende böyle deyince tamam artık :) 1 gün gecikse yaparım test ve hep negatif görürüm o pozitifi görmek nasip olsun bu ay inşallah. Bu kasık sancılarıyla yine umutlandımmm
Kiz sus adini deme zaten gelmesin aklinaAyyy neydi o oyle alpii40 kere sorup 40 kisiden aynicevabinalmafan ici rahat etmiyordu aynindonem hamileydik cocuk 10. haftalardayken mi me bana 2.beta hcg kac çıkmıştı diye sormuştu :) :) ahahahahahah ay adi aklima gelmedi ama izzz birakanlardan
Kiz sus adini deme zaten gelmesin aklinaIkizlerimizde vardi hatirladin mi
Hep yelteniyorum da eşim zor durduruyo mecbur bekliyorum adetiIyi sabirliymissin adete 2gun kala yaparim 3gun kala yaparim demedin ☺Gecince dedin
Kiz bizi ele verme isim deme ☺ Isimsiz kahramanlar olarak analim onlarievet dedesi ölünce yapmıştı kocasını geri cevirmemek icin . tugbishmiydi neydi
Ayyy öyle deme bende çok pimpirikli bi insanımm tecrübeli herkese sorarımAyyy neydi o oyle alpii40 kere sorup 40 kisiden aynicevabinalmafan ici rahat etmiyordu aynindonem hamileydik cocuk 10. haftalardayken mi me bana 2.beta hcg kac çıkmıştı diye sormuştu :) :) ahahahahahah ay adi aklima gelmedi ama izzz birakanlardan
Sorma canım o gün ki stresten mi nedir hep kavga edesim geliyor neyse konu çocuk tedaviyi yakamam dedim devam ettimu-mutlu lale benimde ne zaman yumurtlama günüm gelse kavga ederdik eşimle:)) Hamile kalmaya çalışanların kaderidir bu
Canım tamamını okuyamadığım için göremedim ama yaptırdın mı hsg. Yaptırmadıysan hiç korkma kısa süreli adet sızısı gibi bişey hissettim ben senin de ondan fazlası olmaz inşallah
Kız bende herşey güzel olsun diyom ama özellikle tartışma çıkıyoBoyut degistiyor zamanla hersey buda onlardan biri .. ☺u-mutlu lale kiz ben tartismamak icin o özel gunlerde ayri bi caba sarfediyordum.. Yumurtlama gunu gecince devamini getirmiyordum halbuki belki yumurtlama gec oldu ama iste
Allah sanada nasip etsin 9 ay +40 gün free takil
@vesselam_ cnm dr haftaya gidecem henüz randevu almadım beni hep 3 haftada 1 çağırıyor... bende bugün biraz alışveriş yaptım kendime, malum iç çamaşırlarım dar geliobirde kadife pantolon aldım gebe pantolonlarından... Rabbim bu gruptaki herkese yaşatsın bu alışverişleri,hep dua ediyorum...bnm için öle bir hayaldi ki
Canım çook şükür maşallah kızına o zamanŞimdi çıktım doktordan :) Allah'a şükür herşey yolunda minigim büyüyor :) kız olduğu kesinleşti bu sefer :)
Doktorum 4 lu test zamanı dedi ama şart değil istersen yaptırma ama nöral diye bi test var onu yaptır dedi kanımı verdim çıktım :)) darısı basınıza
Bizene alpi o utansin :)Kiz bizi ele verme isim deme ☺ Isimsiz kahramanlar olarak analim onlari
Onunki pimpirik disi biseydi canim yaa :))Ayyy öyle deme bende çok pimpirikli bi insanımm tecrübeli herkese sorarım
Hala bizi takip ediyormudur acabaBizene alpi o utansin :)
ahaaa benim nikah agustos 28de canim benhep hazirim o gelsin yeter kiAma dogum mayis senin tutmadi haziran olacakti ☺Nikah mayistami kiyildi yoksaSaye- o zaman aralikta hazir ol bu is olacak amin
cogunluk neye karar verdi canim12.000 la ilahe illa ente subhaneke inni küntü minezzalimin - Ya Rabbi! Senden başka ilah yoktur. Seni noksanlıklardan uzak tutarım. Ben şüphesiz ki zalimlerden biri oldum
4444 salat-i tefriciye
10.000 El-Kadir - Dilediğini dilediği gibi yaratmaya muktedir olan
41 Felak suresi - nazara karsi
21 Nas suresi - nazara karsi
1000 Nasr suresi - Her muradın hali için
100 Kevser suresi - muradına nail olmak icin
100 Salavat-i fatih - hayirli isteklerimiz icin
1000 salaten tüncina - Arzuların kolay olmasi, muradı hasıl olmasi icin..
Ilk sayfadaki kalan dualarimiz bunlar katilmak isteyenler ve ne okumak istedigini de söylesin..
@deeploneliness @Kartanesi_26 @Ebush_354 @umutLatahzenSaye- @LeYLa_21 @vesselam_ @Semra24 M M_atruska @Enyalios u-mutlu lale aklima gelmeyen varsa kusura bakmasin..
ahaaa bak sen anacak kimseyi bulamadiniz mi alpimHala bizi takip ediyormudur acaba
Hic bisi yok topikte o kadar ki hic kimsede yokherkese selam hayirli cumalar kizlar nöbetten geldim hasta ziyaretine gitcem ne var ne yok topikte..
Siradan devam etmeye karar verdik yoksa herkes baska bisi istiyor .. Sirayla iyi hepsini okuruz tek tek insallah ..ahaaa benim nikah agustos 28de canim benhep hazirim o gelsin yeter ki
cogunluk neye karar verdi canim
ahaaa bak sen anacak kimseyi bulamadiniz mi alpimAllah koru yarabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?