Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Bi de bi sorunum var iki gündür çok gazım var acaba bu bi belirti olabilir mi yoksa saçmalıyo muyum

Hayırlı cumalar Herkese. Rabbim gönlünüzden geçenlere hayırlısı ile ol desin inşallah ♥♥

Bi de bi sorunum var iki gündür çok gazım var acaba bu bi belirti olabilir mi yoksa saçmalıyo muyum
Bana bi arkadasi animsattin oda böyle bir soru sormustu hemde elli kere ☺Evet belirti deyince gece acike gitmisti ve hamile oldugunu ögrenmisti .. Gazim var deyince biri hep o aklima geliyo .. Insallah sende hamilesindir ..

Bana bi arkadasi animsattin oda böyle bir soru sormustu hemde elli kere ☺Evet belirti deyince gece acike gitmisti ve hamile oldugunu ögrenmisti .. Gazim var deyince biri hep o aklima geliyo .. Insallah sende hamilesindir ..
Yaaa ne zaman böyle belirti hissetsem bat gelmek bilmez heyecandan şimdi sende böyle deyince tamam artık :) 1 gün gecikse yaparım test ve hep negatif görürüm o pozitifi görmek nasip olsun bu ay inşallah. Bu kasık sancılarıyla yine umutlandımmm

Ayyy neydi o oyle alpii 40 kere sorup 40 kisiden aynicevabinalmafan ici rahat etmiyordu aynindonem hamileydik cocuk 10. haftalardayken mi me bana 2.beta hcg kac çıkmıştı diye sormuştu :) :) ahahahahahah ay adi aklima gelmedi ama izzz birakanlardan

Iyi sabirliymissin adete 2gun kala yaparim 3gun kala yaparim demedin ☺Gecince dedin

Kiz sus adini deme zaten gelmesin aklina Ikizlerimizde vardi hatirladin mi

Ayyy öyle deme bende çok pimpirikli bi insanımm tecrübeli herkese sorarım

Kızlar hayırlı Cumalar herkese..
Bir kaç gündür takip edemedim sayfalar çok birikmiş birazını okudum henüz alıntı yapamadım
u-mutlu lale benimde ne zaman yumurtlama günüm gelse kavga ederdik eşimle:)) Hamile kalmaya çalışanların kaderidir bu
Sorma canım o gün ki stresten mi nedir hep kavga edesim geliyor neyse konu çocuk tedaviyi yakamam dedim devam ettim

u-mutlu lale ins Cicim bakalım hsg deneyimimi de anlatacagim sizlere..

Sen nasılsın
Canım tamamını okuyamadığım için göremedim ama yaptırdın mı hsg. Yaptırmadıysan hiç korkma kısa süreli adet sızısı gibi bişey hissettim ben senin de ondan fazlası olmaz inşallah

Kız bende herşey güzel olsun diyom ama özellikle tartışma çıkıyo çocuk olsun da sorcam ben onaBizde heh çatlamıştır artık yeter diyip adete 15 gün kala bırakıyoduk her ay ondan mı olmuydu ki

Ayy maşallah ne güzel benim de hayalim inşallah hepimize nasip olur.. Hamile kreasyonu olan mağazalarda o reyonların önünden yakından geçiyom ama bakmıyom eşimden utanıyom sanki

Canım çook şükür maşallah kızına o zaman

Ama dogum mayis senin tutmadi haziran olacakti ☺Nikah mayistami kiyildi yoksa Saye- o zaman aralikta hazir ol bu is olacak amin
ahaaa benim nikah agustos 28de canim benhep hazirim o gelsin yeter ki
cogunluk neye karar verdi canim

Hala bizi takip ediyormudur acaba
ahaaa bak sen anacak kimseyi bulamadiniz mi alpim Allah koru yarabbim

ahaaa benim nikah agustos 28de canim benhep hazirim o gelsin yeter ki

cogunluk neye karar verdi canim

ahaaa bak sen anacak kimseyi bulamadiniz mi alpim Allah koru yarabbim
Siradan devam etmeye karar verdik yoksa herkes baska bisi istiyor .. Sirayla iyi hepsini okuruz tek tek insallah ..

Aklima geldi kiz iste ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…