hangi duaya karar verdik alpişşşşşşşşşşşş...?Günaydin herkese
Hayirli Cumalar ..
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....Günadıııııın güzeller, dualarımızın kabul olduğu hayırlı cumalarımız olsun
@Saadetim33Ebush_354 Allah razı oldun kızlar...inşallah kullanmak nasip olur darısı sizlere olsun, müjdeli hayırlı hbrlerinizi bekliyorum... sanki yakında bir gebe hbri daha alacağız gibi doğuyor içime . Allahım şu cuma günü duy sesimizi topigimizde herkes hamile herkes anne olsun (amiiiiiiiiin)
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....Günadıııııın güzeller, dualarımızın kabul olduğu hayırlı cumalarımız olsun
@Saadetim33Ebush_354 Allah razı oldun kızlar...inşallah kullanmak nasip olur darısı sizlere olsun, müjdeli hayırlı hbrlerinizi bekliyorum... sanki yakında bir gebe hbri daha alacağız gibi doğuyor içime . Allahım şu cuma günü duy sesimizi topigimizde herkes hamile herkes anne olsun (amiiiiiiiiin)
Sanirim siradan gidecegiz cunku herkes farkli bir duayi istiyor ☺hangi duaya karar verdik alpişşşşşşşşşşşş...?
tamamdır..sen listeyi yapınca zaten etiketlersin canım...Sanirim siradan gidecegiz cunku herkes farkli bir duayi istiyor ☺
Nasilsa herkesin istegi olacak sirayla gidersek hepsini okuruz ..
Banada lazimdi bu cok iyi oldu 10 gun sonra arkadasim gelecek banada ama yumurta boyayacagim ben bunlar ne anlama geliyor peki biliyormusunBenimde bugün çok yakın arkadaşım 40 uçurmaya gelcek bebişiyle Bunları onun için hazırladım bakalım beğencek misiniz
Senin resimden sonra baktim bende cok guzel eline saglik not aldim sagol canimPamuk: Saçın aklaşana kadar çok uzun ömürlü ol, kalbin pamuk gibi yumuşak olsun.
Pirinç : Sana, evine ve evimize bereket gelsin.
Tuz: Ömrün evin tadı tuzu gibi iyi olsun, ağzının tadı hiç kaçmasın.
Şeker : Ağzın hep tatlı olsun, tatlı dilli, güler yüzlü bir insan ol ve kimsenin gönlünü kırma.
Un : Çok uzun, sağlıklı ve un gibi tertemiz bir ömrün olsun, ak saçlı dede olup torunlarını ağız tadı ile gör.
Çörekotu: Bereket getirsin hayatına, sağlık, mutluluk, başarı, aşk, huzur, şans, kısmetin hep en bereketlileri senin olsun
Şişelerin içine bunlardan koyup üzerine yapışkanlı kağıda bunları yazdım canım yumurtaların yanında bunlarda veriliyor biraz araştırdım ortaya böyle bişey çıktı :)Al_pi
Sanirim pazartesine kalacak duaya baslamak haber alamadiklarim var haftasonuda kimse musait olmadigi icin listeyi pazar gunu yazarim pazartesi baslarizAl_pi duaya beni de ekleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?