Seni cok iyi anlıyorum canim ayni düşünceler bende de var ve hala var ama korkma canim insallah herşey yolundadır yüzün gülerek çıkacaksın o odadan :))Günaydın güzeller, hayırlı cumalarımız olsun... Rabbim saglık ile kucağımıza yavrularımızı almayı nasip etsin inşallah...
Bugün öğleden sonra Dr kontrolüm var inşallahgülerek çıkmak Nasip olur... Çok tedirginim çok korkuyorum... Dualarınızı Bekliyorum kızlar...
Yok dış gebelik degildi.. Arastirma hastanesi herseye bakalim dedigi icin rahim filminide cekildim.canım bsey sorucam sanaa senın bu dsuklerde dıs gebelik mi olmustu o yuzden mı tupun tıkalı old duusnuldu
Darısı hepimize olur inşallah... Allah razı olsun beni anlayan kişilerle konuşmak çok rahatlatıyor... Rabbim hayırlı tüm dualarımızı kabul etsin... İnşallah bu sefer kucağımıza alacağımız günleri görürüz cnm...Seni cok iyi anlıyorum canim ayni düşünceler bende de var ve hala var ama korkma canim insallah herşey yolundadır yüzün gülerek çıkacaksın o odadan :))
Bende Çarşamba günü gittim hiç birşey hissetmediğim icin korku içinde gitmiştim bu sefer eşimde geldi daha once gelememişti ama Allah'a şükür bu sefer hareket halinde olduğunu gördük ve bu sefer gerçekten cok duygulandık allahım sana ve isteyen herkese bu duygulari yaşatır insallah :))
1.5 sene boyunca tedavı oldun mu canım yoksa bekledn mı . bide her ikiside düsükmüyü ? evet haklısın yapım cok panık .acaba tupumu tıkalı acaba esımde mı bsey var dıe dusunuyorm baktrsakmı falan dıeYok dış gebelik degildi.. Arastirma hastanesi herseye bakalim dedigi icin rahim filminide cekildim.
Senin daha cok yeni ama bu kadar strest yapma ben 1bucuk sene sonra gebe kalmistim ilkinde ikincisinde de ondan 6 ay sonra .. Senin gebe kalmayla ilgili bir sorun var mi istedigin zamanda mi gebe kalmistin
Tatlim benim yuregini ferah tut insaAllah annecim ben burdayım bak dicek bebeğin sana...Günaydın güzeller, hayırlı cumalarımız olsun... Rabbim saglık ile kucağımıza yavrularımızı almayı nasip etsin inşallah...
Bugün öğleden sonra Dr kontrolüm var inşallahgülerek çıkmak Nasip olur... Çok tedirginim çok korkuyorum... Dualarınızı Bekliyorum kızlar...
Evet tedavi oldum igne tedavisiyle gebe kaldim .. Kimyasal gebelikti ilki tutunamadan dustu .. Ikincisi 7+5de kendiliginden dustu..1.5 sene boyunca tedavı oldun mu canım yoksa bekledn mı . bide her ikiside düsükmüyü ? evet haklısın yapım cok panık .acaba tupumu tıkalı acaba esımde mı bsey var dıe dusunuyorm baktrsakmı falan dıe
Yaa çok şükür Rabbime çok çok sevindim..Kızlar ben şimdi cıktım kontrolden,çok şükür kalp atışlarını duydukRabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah...Allah hepinizden razı olsun canlar,bugün artık uyuyabilirim
Ohhh masallah .. Bundan sonrasida iyi gecsin sag salim dogsun insallahh canim ..Kızlar ben şimdi cıktım kontrolden,çok şükür kalp atışlarını duydukRabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah...Allah hepinizden razı olsun canlar,bugün artık uyuyabilirim
Kızlar ben şimdi cıktım kontrolden,çok şükür kalp atışlarını duydukRabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah...Allah hepinizden razı olsun canlar,bugün artık uyuyabilirim
bir doktor belki esinin spermleri kalıtesızdır o yuzden dusuk yapmıssndr dedı ve kafamı karstrdıEvet tedavi oldum igne tedavisiyle gebe kaldim .. Kimyasal gebelikti ilki tutunamadan dustu .. Ikincisi 7+5de kendiliginden dustu..
Evliligin ilk bir senesinde doktorlar hic birsey yapmiyor normal surec olmamasi diyorlar ancak 1 seneden sonra bakiyorlar ki bencede 1 sene normal esinde bisi olsa gebe kalamazdin demekki tuplerde acik kendi kendine gebe kaldigina gore bence sakin ol strest yapma bak kendiliginden gebe kalacaksin ..
Gözün aydın canım rahat bir nefes almışsındır stres sıkıntı yapma hiç tadını çıkarKızlar ben şimdi cıktım kontrolden,çok şükür kalp atışlarını duydukRabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah...Allah hepinizden razı olsun canlar,bugün artık uyuyabilirim
Eger icimde suphe kalmasin diyorsan esin urolojiye gitsin sperm testi (spermiogram)istesin orda spermin kalitesi azi cogu herseyi cikar ortaya ..bir doktor belki esinin spermleri kalıtesızdır o yuzden dusuk yapmıssndr dedı ve kafamı karstrdı
Ağzına sağlık bebişine sağlık canım dualarımız kabul olsun inşallah bu mübarek günde.. sende kalp atışlarını duymuşsun meleğinin çok şükür Rabbime daha güzel haberlerini duyalım inşallah vakti geldiğinde sağlıcakla kucağına aldığının haberlerini vericeksin inşallah bize..Allah razı olsun cnm
u-mutlu lale cnm duanı okudum, Rabbim hayırlısıyla yavrunu nasip etsin sana...
Al_pi cnm kendi duamıda okudum bilgine...
Aminnnn Allah kabul etsin tüm isteyenlere de bizlere de en yakın zamanda hayırlısıyla nasip etsin Allahımu-mutlu lale canim duani okudum.. Rabbim şu Cuma gününün hürmetine dualarimizi kabul eder inşallah. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?