- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
- 83
AminnnnAl_pi @derandiren @TaeYang @deeploneliness u-mutlu lale Ebush_354 Teşekkürler kizlar inşallah bu yaşımda hayırla sağlıkla annelik duygusunu tadarim
Aminnn Allah kabul etsin hepimize nasip etsin inşallah canım.. bu arada Aleykümselam canım
Günaydın kizlar aşure Gününde bol dua edelim insallah. Bugün benim doğum günüm bir yaşıma daha nöbette giriyorum :)
Selamun aleykum kizlar Gunaydin..
10 kisiye slm verin bugun@hsevda mutlu yillarin olsun canim umarim dileklerinin gerceklestigi bir yil olur ..
Enya nasilsin cnim?nerelerdesin
Evet cnm sezeryan ile pazartesi yavruma kavuştum. Pazar günü aksam üzeri nisanım geldi gece 12 den sonra suyun geldi hastahaneye gittik açıklık yoktu bebek hala kanala yerleşmemişti o yüzden planıydı ama yavrumda o gün gelmek istedi ... çok gazımiz şansımız var o yüzden giremiyorum pek kizlarr
Aleykum Selam kuzumDoğum günün kutlu olsun kuzum yeni yaşın sana bol bol bebişler getirsin insallah :) :)❤
Ve aleykum selam kuzucum :) ❤
Cünleten herkese Selamun Aleyküm :) ❤❤❤❤❤
İyiyim canım sen nasılsın.._?
Cok sukur aldigimiz nefesi veren Rabbime...basin sagolsun canim
kuzum başın.sagolsun Allah'tan rahmet diliyorum.Hayırlı sabahlar kızlar.. Nasılsınız? Ben çok üzgünüm..
Dedemi kaybettik cenazemiz vardı, giremedim pek..
Dün mevlidi şerifi okundu.
Rabbim mekanını cennet eylesin..
Bir hayal bir rüya gibi dedem artık yok...
kuzum başın.sagolsun Allah'tan rahmet diliyorum.
nasılsın özlemcim...bu ara seni çok moralsiz görüyorum sanki..inşallah bir sıkıntı yoktur tatlım...
_Verda_ canım nasılsın,adet olmadin insaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?