Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Al_pi @derandiren @TaeYang @deeploneliness u-mutlu lale Ebush_354 Teşekkürler kizlar inşallah bu yaşımda hayırla sağlıkla annelik duygusunu tadarim
Aminnnn
Aminnn Allah kabul etsin hepimize nasip etsin inşallah canım.. bu arada Aleykümselam canım

Günaydın kizlar aşure Gününde bol dua edelim insallah. Bugün benim doğum günüm bir yaşıma daha nöbette giriyorum :)

Doğum günün kutlu olsun kuzum yeni yaşın sana bol bol bebişler getirsin insallah :) :)❤

Selamun aleykum kizlar Gunaydin..
10 kisiye slm verin bugun @hsevda mutlu yillarin olsun canim umarim dileklerinin gerceklestigi bir yil olur ..

Ve aleykum selam kuzucum :) ❤

Cünleten herkese Selamun Aleyküm :) ❤❤❤❤❤

Canım yeni gördüm, gözünüz aydın olsun..
Doğumu olmuş paşanın..
Rabbim sağlıkla büyütmeni nasip etsin inşallah..

Merhaba hanımlar, ben de grubunuza yeni katılanlardanım. 9 yıllık evliyim. 8 yaşında bir oğlum var. 1,5 yıldır 2.çocuğumuzu istiyoruz, ama yaklaşık 7 ay önce 4 haftalıkken bir düşük yaptım. kontrole gittiğimde doktorum bana yumurtalıklarımın gayit iyi olduğunu, yalnız normal doğum yapan kadınlarda normal olabilecek yaram olduğunu söyledi. Ben de "Hocam, 2.hamileliğimi hemen istiyoruz" dediğimde "o zaman, doğumdan sonra yaranı tedavi edelim, rahim kanalını bozabilir dondorma ya da yakma işlemi" dedi. kontrole gideli 5 ay oldu, ama hala hamilekalamadım, normal mi, tekrar başka doktora gideyim mi?

kuzum başın.sagolsun Allah'tan rahmet diliyorum.

kuzum başın.sagolsun Allah'tan rahmet diliyorum.

Sağolasın bitanem..
allah razı olsun,
dün döndüm evime
bir haftadır
babannemdeydim
sen nasılsın
yavrular nsl?
kv kalıyo mu hala yanında?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…