Her yatılı misafirden sonra nevresim yikamak

Gelenler aynı kişi ise ve sık sık geliyorsa nevresimi belli olur gelen o nevresimi bir kaç defa kullanır.

Eşim iş için şehir dışına çıktığı zaman yanımda kalmaya gelen çok yakın arkadaşım var pijaması ve nevresimi belli o gelince direkt ona veriyorum ayda 2-3 defa kalıyor ve her seferinde yıkamadığımı biliyor. Ayda 1 yıkıyorum.

Zaten yıkayıp kurutmaya atıp direkt katlayıp kaldırıyorum.

Amaaan, öğrenciyken bin kişi kaldı evimde yatılı,birine özel nevresim vermedim, kimse de mikroptan ölmedi.
Ben de onca arkadaşımın evinde kaldım, bana özel yıkanmış nevresimde kalmadim. Hiç de igrenmedim uyudum kalktım yani, otele mi geldim hizmet bekleyeyim?
Şu insanların temizlik hastalığı doğayı mahvediyor. Gereksiz açılan çamaşır makinası kaç ton su harcıyor, temiz olsun diye atılan deterjanlar, evi kirklarken döktüğün çamaşır suları... Hepsi denizlerdeki yaşamı nasıl kirletiyor...kimsenin haberi yok!
Ay en temiz beniiiim
Bravo, alkışlıyorum:KK9: denizdeki yunuslar da sana minnettar!
Yıllarca en çocuklarının sağlığını düşünen, en hijyenik anneler evi çamaşır suyuyla temizleyip durdular , bakın şimdi çamaşır suyunun nasıl zararlı olduğu,bir sürü hastalığa davetiye çıkardığı ortaya cikti . Bence iki kere kullanılmış nevresimde yatmak insana zarar vermez ama her gün çamaşır makinası açmak doğaya büyük zarar verir.
Bu arada annem ablam falan da yıkar eder mutlaka. Ama ben umursam, saçma gelir. Daha bu hafta bir haftalığına misafirim geldi şehir dışından, beraber uyuduk,kedi tüyleriyle dolu yatağımda. Hiç de aklıma gelmedi 'dur yeni nevresim sereyim, ayıp olmasin' falan diye. Zaten ben ona gittiğimde o da bana özel nevresim sermez,ben onun kedi tüyü dolu yatağında uyurum:)
Yaaaani ben olsam sallamazdim,beğenmeyen kalmasın :)
Hiç değilse kısa programda, yumuşatıcız yıkanmalı.
Deri döküntüsü, ter vs
Bana sizin durum çok ilginç geldi :/

Hiç değilse kısa programda, yumuşatıcız yıkanmalı.
Deri döküntüsü, ter vs
Bana sizin durum çok ilginç geldi :/
Dünyada benim gibi böyle şeylere takilmayan insanlar da var, mesela gittiğim bütün öğrenci evleri^^
Ayrıca yurtdışinda da gelen turistlere evlerini açan kişilerde kaldım. Onlardan da hiç nevresim yüzü degiştiren kimse olmadı. Gittim,hali hazırdaki yataga-cekyata yattım,uyudum.
Benim için uğraşacak olsalar 'dur dur gerek yok' derim, zahmet etmesinler diye:KK49:
Gerçi şu tweet bana kamu spotu oldu, demem herhalde artık uğraşmayın diye falan:-)

Screenshot_20190102-204709~2.webp

Dünyada benim gibi böyle şeylere takilmayan insanlar da var, mesela gittiğim bütün öğrenci evleri^^
Ayrıca yurtdışinda da gelen turistlere evlerini açan kişilerde kaldım. Onlardan da hiç nevresim yüzü degiştiren kimse olmadı. Gittim,hali hazırdaki yataga-cekyata yattım,uyudum.
Benim için uğraşacak olsalar 'dur dur gerek yok' derim, zahmet etmesinler diye:KK49:
Gerçi şu tweet bana kamu spotu oldu, demem herhalde artık uğraşmayın diye falan:-)

Eki Görüntüle 2221342
Ben de evimde aman aman temizlik diye ölmem, yalnız uyuduğum için nevresimi 2 hafta bir değiştirdiğim olur
Ama misafire temiz çarşafa özen gösteririm,
Havlu kullanmıyorum zaten kağıt havlu var banyoda, duş için havlu veririm sadece
0.5litrelik sulardan alıyorum koli koli bardak derdi de yok

Ee bi zahmet temiz çarşafta da uyusunlar :)
Yani extra hizmet değil de bu, onu tekrar katlayıp kaldırınca kokusu siniyor olduğu dolaba

Kızlar cafe vb.tarzda mekanların olmadığı doğunun çok küçük bir ilçesinde öğretmenim.Tek eğlencemiz kızlarla birbirimizde kalıp akşam çay dedikodu yapmak . Arkadaş ortamım çok da geniş değil gelenler ayni kisiler.Her yatılı kalan misafirden sonra nevresim çarşaf yıkamaya çalıştım ama kurumuyor hava da çok soğuk.Hem de elektirik faturaları o kadar cok geliyor ki makine çalıştırmaya korkuyorum.Her gelenden sonra hepsini yıkamalı miyim ne var ne yoksa .sizler nasıl yapiyorsunuz .Ev işlerini de bu sene yapmaya başladım galiba zor geliyor bilemiyorum bazı şeyleri
Kimin hangisini kullandığı belli ise o şekilde kaldırabilirsiniz. Yok unutuluyor ya da karışıyorsa mutlaka yıkanmalı tabiki

Hatta kaldırılan çıkartıp direk makineye atarim en fazla 1 makine dolar batmazsınız ondan da . Başkasının yattığı şeyde yatırmak çok ayıp . Çok zor geliyorsa yatılı kabul etmeyin

Yikamalimiyim derken ? Ben a dan z ye hepsini yikiyorum yastıkları bile makineye atiyorm yapamam yatamam ki kendi yattigim nevresimleride her pazartesi degistiririm

Buda dertmi arkadaşım siz biraz hem karnım doysun hem ekmeğim dursun diyenlerdensiniz galiba bizim yenge de öyle hem beni ister gelmiyon diye Trip yapar hemde ekmeği sigarayı çocukların ivirzivirlarini benim almamı bekler sizde hem arkadaş cagiriyorsunuz hemde fatura filan diyosunuz ya cagirmayin yada sikayetlenmeyin tabiki yikanicak kim yatarsa yatsın kokar o öyle kaldiramazsiniz üçün besin hesabını yapmayın bence en fazla nekadar gelebilirki fatura benim 2 çocuğum var tv bilgisayar günde 3 makina çamaşır bulaşık makinası 2 kere çalışır lambalar her odada yanar dondurucu filan 60 lira geliyo en fazla kimse onla zengin olmaz
Çocuklar olunca çamaşır çok çıkar yıkamanıza şaşırmadım da merak ettim kış günü günde 3 makine nasıl kurutuyorsunuz??? Ben günde 1 makineyi kurutamıyorum evin içine assam da 2 günde zor kuruyor. Yoksa kurutma makineniz mi var?

Yoo kurutma makinem yok soba kurdum boş odama uctanede kurutma telim var sobayi yakiyorum oda ısınıyor soba sönünce çamaşırları seviyorum odaya kapıyı kapatiyorum sabaha hepsi kuruyor yada az olursa peteklere seriyorum
Çocuklar olunca çamaşır çok çıkar yıkamanıza şaşırmadım da merak ettim kış günü günde 3 makine nasıl kurutuyorsunuz??? Ben günde 1 makineyi kurutamıyorum evin içine assam da 2 günde zor kuruyor. Yoksa kurutma makineniz mi var?[/QUO

Yoo kurutma makinem yok soba kurdum boş odama uctanede kurutma telim var sobayi yakiyorum oda ısınıyor soba sönünce çamaşırları seviyorum odaya kapıyı kapatiyorum sabaha hepsi kuruyor yada az olursa peteklere seriyorum
Ha sobayı sırf çamaşır için mi kurdun? Fena fikir değil aslında.

Ben yıkıyorum. Sonraki gelecek olan misafire saygım olduıundan. Sizde yatılı gittiğiniz bir evde daha önce başkalarının uyuduğu çarşaflarda uyumak istemezsiniz sanırm

Çıkarması kurutmasi katlaması koca koca çarşafları valla kol dayanmaz.
yapa yapa pratıklık kazanmısımdır cıkarıp nevresımı gecırmek toplamda 2 dakıkamı alıyor cok basıt google da pratık nevresım gecırme teknıklerı deyın bakın cok basıt

Kızlar cafe vb.tarzda mekanların olmadığı doğunun çok küçük bir ilçesinde öğretmenim.Tek eğlencemiz kızlarla birbirimizde kalıp akşam çay dedikodu yapmak . Arkadaş ortamım çok da geniş değil gelenler ayni kisiler.Her yatılı kalan misafirden sonra nevresim çarşaf yıkamaya çalıştım ama kurumuyor hava da çok soğuk.Hem de elektirik faturaları o kadar cok geliyor ki makine çalıştırmaya korkuyorum.Her gelenden sonra hepsini yıkamalı miyim ne var ne yoksa .sizler nasıl yapiyorsunuz .Ev işlerini de bu sene yapmaya başladım galiba zor geliyor bilemiyorum bazı şeyleri

Bizim cevabımızdan çok kendinize misafirliğe gittiğiniz evde başkası tarafından kullanılmış bir nevresimde yatmak isteyip istemediğinizi sormalısınız

Back
X