- 20 Eylül 2019
- 1.378
- 2.225
- Konu Sahibi selametle66
Estağfurullah kuzumHoşbulduk canım benim ❤❤
Allah razı olsun canım sayende çok güzel dualar öğreniyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Estağfurullah kuzumHoşbulduk canım benim ❤❤
Allah razı olsun canım sayende çok güzel dualar öğreniyoruz
yunus duası ile ilgili olan canımla ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzaliminSizde mi bende çok seviyorum bu siteyi...harika dualar paylaşıyorlar
İlk sayfada dediğiniz hangi dua canım ♥
Hmm anladım canımyunus duası ile ilgili olan canımla ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin
Allah razı olsunKızlar dua bu mutlaka okuyun lütfen
Herkes faydalansin istiyorum.
Kızlar buna da bir bakın
Borçları bitirip ev rızık sahibi yapan dualar DENENMİŞTİR
Merhabalar Dua gücüne inanılmaz inanan biri olarak size tecrübe edip feraha ulaştığım duaları paylaşmak istiyorum. Ben çok zor durumlarda variyetin ve maliyetin sınırlarında olduğum bir dönem. AŞIK OLDUM. Tabi bir yığın engeller sıkıntılar vs ayrılıklar tekrar birleşmeler bir yığın dua neticede...www.kadinlarkulubu.com
Nasıl yapıyoruz bunuHmm anladım canım
Evet çok tesirli
Sizde mi secdede iken 41 tane okuma usulüne göre yaptınız
Canim bu konuda 1.sayfada var okuyabilirsin...hemde bunu yapan insanların yorumları da var onları da okumuş olursunNasıl yapıyoruz bunu
Teşekkür ederim =) 21 gün mü yaptınız siz, yorumların birinde 21 diye aklımda kalmıştı da.Canim bu konuda 1.sayfada var okuyabilirsin...hemde bunu yapan insanların yorumları da var onları da okumuş olursun
Canımm bunların hiçbirini ben yapmadım.Teşekkür ederim =) 21 gün mü yaptınız siz, yorumların birinde 21 diye aklımda kalmıştı da.
Teşekkür ederiz paylaşım için o halde =)Canımm bunların hiçbirini ben yapmadım.
Ben sadece bunları internette gördüm ve sizlerle paylaştım
Rica ederim canımTeşekkür ederiz paylaşım için o halde =)
Cok şaşırdimBir tanıdığım bu dua yardımı ile aşırı kilolarından kurtulmuştu.
Bakıcam kuzum ben İbadetlerimi yapınca çok bambaşka oluyorum kıyafetten tutta yaşam tarzıma kadar değişiyorum ben bu yolda çok düştüm çok kalktım Ama inşallah Allahın izniyle ve senin vesilenle ibadetlerime sımsıkı sarılıcamMonica Bellucci bak canım burda ds birçok şey paylaştım lütfen müsait olunca oku lütfen..inan şeytan insana çok vesvese veriyor bırakman için sen yeter ki kalpten iste Rabbime yonelmrk... inan hayatın değişiyor.