- 16 Eylül 2009
- 3.469
- 3.747
- 133
M Mor hayaller arkadaşımı etiketlememişim ---------okudu arkadaşımız05.12.2015 cumartesi günü için @milad_tb arkadaşımız için okuyacağız(niyeti; helal kazanc ve bol rızık için
Z Zeroselo (zehra)--------------3(okudu)
tubatesbih (tuba) ------------------3 (okudu)
M mavibilgisayar (döndü) ------3(okudu)
sevdakusum ----------------3(okudu)
Nefs --------------- 3(okudu)
@milad_tb ---------------2(okudu)
whiterose00 -------------------3(okudu)
G gulbil10 -- -----------3(okudu)
@ariesfount -----3(okudu)
cider13 (canan)-------3(okudu)
G guzbahar ---------------3(okudu)
B belgeseller -----3(okudu)
minekosan ---------3(okudu)
arkadaşımıza 41 tane şahmeran duasını hediye ettik tez vakitte duası kabul olsun inşallah (amin)
allah kabul etsin canımOkudum bendeee
allah kabul etsin canımbugününn duasını okudum canım Allah kabul etsin
amin canım inşallah allah bizlere ikiz versin hayırlısından arka arkaya evimizin bereketi bebişlerimizle dolsun taşsın....allah kalplerimizden gecen duaları tez zamanda kabul etsin....
Amin inşallah. çok isterim ikiz bebişlerimin olmasını. Canım benim allah kimseyi evlat özlemiyle sınamasın. gerçekten çok meşakkatli bir süreçmiş bu. rabbim bizim gibi olan herkese sabır versin. bizleri isyana yöneltmeden evlatlarımıza kavuştursun.amin canım inşallah allah bizlere ikiz versin hayırlısından arka arkaya evimizin bereketi bebişlerimizle dolsun taşsın....allah kalplerimizden gecen duaları tez zamanda kabul etsin....
milyonkez amin amin aminnnnnnnn......inşallah canım zor bir zamandan geçiyoruz allah güç ve sabır versin bizlereAmin inşallah. çok isterim ikiz bebişlerimin olmasını. Canım benim allah kimseyi evlat özlemiyle sınamasın. gerçekten çok meşakkatli bir süreçmiş bu. rabbim bizim gibi olan herkese sabır versin. bizleri isyana yöneltmeden evlatlarımıza kavuştursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?