Her turlu dilek istek ama en onemlisi Allah Rizasi icin benimle hatime baslayacak arkadaslar var mi?

Es Selâm arkadaşlar , vermiceeem vermicem diye tuttururmuşum, neyse kurban olurum Allaha her şey onun kısmetiyle ve dilemesiyle oluyor ,ben almış olsam bile 6sı
na kadar imkân yok bitiremezdim ,namaz iznindeyim , bayanhope bayanhope kardeşim duâlarım seninle cüźü sen al oku bitanem ,Allah dualarını emeklerini karşılıksız bırakmasın canım benim Allaha emanet olun eilenn eilenn sana da kolay gelsin arkadaşım Allah razı olsun canım

Es Selâm arkadaşlar , vermiceeem vermicem diye tuttururmuşum, neyse kurban olurum Allaha her şey onun kısmetiyle ve dilemesiyle oluyor ,ben almış olsam bile 6sı
na kadar imkân yok bitiremezdim ,namaz iznindeyim , bayanhope bayanhope kardeşim duâlarım seninle cüźü sen al oku bitanem ,Allah dualarını emeklerini karşılıksız bırakmasın canım benim Allaha emanet olun eilenn eilenn sana da kolay gelsin arkadaşım Allah razı olsun canım
amin canım benim Allah razı olsun

Kızlar daha önce yazdınız biliyorum ama rica etsem tekrar bildirirmisiniz?

Okumak için son günümüz 7 mart pazartesi olacaktır

Buna göre 5.hatime katılmak isteyenler bu yorumu yanıtlayıp bana dönüş yapabilirmi?

(hangi cüzleri istediğinizi de ayrıca belirtebilirsiniz)

Hannaz Hannaz Avrenim Avrenim @altunn @sultan1356 @lilyumdelisi Saye- Saye- @tubatesbih @mor868061 @arzm61 @guzbahar @E-brulim @gulbera @Sealand bayanhope bayanhope M mrym99 @aysemzumram @GURBET KUSU Veson Veson -Lisaaa- -Lisaaa- @Nautilus @Enfal97 @Senfonim C cansu_tr G goxall
ben katilacagim canim insallah nasibimde hangi cüz varsa o olsun

Kızlar daha önce yazdınız biliyorum ama rica etsem tekrar bildirirmisiniz?

Okumak için son günümüz 7 mart pazartesi olacaktır

Buna göre 5.hatime katılmak isteyenler bu yorumu yanıtlayıp bana dönüş yapabilirmi?

(hangi cüzleri istediğinizi de ayrıca belirtebilirsiniz)

Hannaz Hannaz Avrenim Avrenim @altunn @sultan1356 @lilyumdelisi Saye- Saye- @tubatesbih @mor868061 @arzm61 @guzbahar @E-brulim @gulbera @Sealand bayanhope bayanhope M mrym99 @aysemzumram @GURBET KUSU Veson Veson -Lisaaa- -Lisaaa- @Nautilus @Enfal97 @Senfonim C cansu_tr G goxall

2 yada 27 yi alabilr miyim? eilenn eilenn

5.HATİM LİSTEMİZ 01.03.2016 (Son Okuma Tarihi 7 MART 2016)

Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim

1. cüz eilenn eilenn
2. cüz
3. cüz
4. cüz
5. cüz
6. cüz
7. cüz
8. cüz -Lisaaa- -Lisaaa-
9. cüz (tilavet secdesi)
10. cüz
11. cüz
12. cüz
13. cüz (tilavet secdesi)
14. cüz (tilavet secdesi)
15. cüz (tilavet secdesi)
16. cüz (tilavet secdesi)
17. cüz (tilavet secdesi) @E-brulim
18. cüz
19. cüz (tilavet secdesi 2 adet)
20. cüz
21. cüz (tilavet secdesi)
22. cüz
23. cüz (tilavet secdesi)
24. cüz (tilavet secdesi)
25. cüz
26. cüz
27. cüz (tilavet secdesi)
28. cüz
29. cüz
30. cüz (tilavet secdesi 2adet)
Canım 27.cüzü alabilir miyim

Ben tüm yazınları okuyamadım,Aylin dah önce hangi cüzü istemiştiniz diye sorunca ben de önceden belirttiğim için 27 dedim :) 30.cüzü isteyen oldu mu
127.sayfaya bak istersen canım şimdi ben listeyi güncellemeyim sadece ayline yardım etmek amaçlı bugünlük öyle bakıyorum listeye

128.sayfada listede daha çok kişi var bence ordan güncelleme yapın,,mesela 30.cüzde orda ben varım yenisinde yokum

X