Her turlu dilek istek ama en onemlisi Allah Rizasi icin benimle hatime baslayacak arkadaslar var mi?

4. hatimde 19. ve 27. cüzlerimiz kaldı arkadaşlar
fena gribim bende kafam kocaman sanki
bu akşam okurum ben inşallah C cansu_tr -Lisaaa- -Lisaaa- mor868061 mor868061 siz zahmet etmeyin kızlar

yarın sabah 5. hatimi yayınlayayım olurmu
bende alabilirm arkadaşım bir tanesini bana verebilirsin bu gün akşama kadra okurum

4. hatimde 19. ve 27. cüzlerimiz kaldı arkadaşlar
fena gribim bende kafam kocaman sanki
bu akşam okurum ben inşallah C cansu_tr -Lisaaa- -Lisaaa- mor868061 mor868061 siz zahmet etmeyin kızlar

yarın sabah 5. hatimi yayınlayayım olurmu
Canım çok geçmiş olsun tek başına olmaz canım yardımlaşarak okuyalım yük sana binmesin tek hepimiz dörder beşer sayfa okusak biter Allah'ın izniyle

Canım 27. cüzü tamamladım. Tilavet secdesini de akşam namazından sonra yapacağım. eilenn eilenn
C cansu_tr canım akşam namazından sonra istersen kalan 10 sayfayı ya da son 5 sayfayı ben okuyabilirim.
olur canım 11ve 15i ben okurum geri kalanı da sen okuyabilirsin tilavet secdesini de yatsıda yaparım herhalde

C cansu_tr canım ben 19. cüzün son 5 sayfasını da okudum. Son tilavet secdesini de yatsı namazından sonra yaparım.
eilenn eilenn canım 27. cüzün tilavet secdesini de yaptım. Rabbim kabul etsin. Yeni hatim listemizi yapalım inşallah.

C cansu_tr canım ben 19. cüzün son 5 sayfasını da okudum. Son tilavet secdesini de yatsı namazından sonra yaparım.
eilenn eilenn canım 27. cüzün tilavet secdesini de yaptım. Rabbim kabul etsin. Yeni hatim listemizi yapalım inşallah.
Tamam canım benimde 2 sayfam kaldı onuda yatmadan önce okuyacağım Allah razı olsun canım benim yeni listede bende varım

X