Her turlu dilek istek ama en onemlisi Allah Rizasi icin benimle hatime baslayacak arkadaslar var mi?

3.HATİM LİSTEMİZ 09.02.2016

Son gün konusunda şartlama değil ama bu hatimimiz biraz geç başladığı ve mazeretlere denk geldiği için bu cuma ya kadar bitirelim inşallah

birde kimseyi listeden çıkartmak almamak gibi bir durum yok canlarım kimsenin bir kaygısı olmasın bu konuda..

cuma günü 4.hatim dağıtımı yapılır allahın izniyle

1. Cuz G goxall
2. Cuz Nautilus Nautilus OKUNDU
3. Cuz Nautilus Nautilus (papyonkılıklı arkadaşımızın niyetine)OKUNDU
4. Cuz Sealand Sealand OKUNDU
5. Cuz @lilyumdelisiOKUNDU
6. Cuz @aysemzumramOKUNDU
7. Cuz bayanhope bayanhope OKUNDU
8. Cuz G guzbahar OKUNDU
9. Cuz (Tilavet Secdesi) Veson Veson
10. Cuz @lisaa-89
11. Cuz eilenn eilenn
12. Cuz C cansu_tr
13. Cuz (Tilavet Secdesi) H HERA0312
14. Cuz (Tilavet Secdesi) E-brulim E-brulim
15. Cuz (Tilavet Secdesi) Zeynep G Zeynep G
16. Cuz (Tilavet Secdesi) betul8516 betul8516
17. Cuz (Tilavet Secdesi) tubatesbih tubatesbih
18. Cuz whiterose00 whiterose00
19. Cuz (Tilavet Secdesi 2adet) GURBET KUSU GURBET KUSU OKUNDU
20. Cuz Enfal97 Enfal97 OKUNDU
21. Cuz (Tilavet Secdesi) @hsevda
22 . Cuz mor868061 mor868061
23. Cuz (Tilavet Secdesi) altunn altunn
24. Cuz (Tilavet Secdesi) A arzm61 OKUNDU
25. Cuz Senfonim Senfonim OKUNDU
26. Cuz Avrenim Avrenim
27. Cuz (Tilavet Secdesi) gulbera gulbera OKUNDU
28. Cuz Avrenim Avrenim
29. Cuz M mrym99
30. Cuz (Tilavet Secdesi2adet) Hannaz Hannaz

Es selâmün Aleyküm kardeşlerim , ben bu Hatmi Cüzü öncelikle Allah rızası için , sonra Peygamber Efendimizin Aziz Ruhu için ve sonra GURBET KUSU GURBET KUSU ve onun topiğndeki , bu sitede bulunan dilekleri aynı olan tüm kardeşlerime , daha sonra tanıdığım tanımadığım evlat sahibi olmak isteyen tüm kardeşlerimin Allahtan dualarının tez kabûl olması için okudum Allah kabûl etsin Amin eilenn eilenn okuduum kardeşim

Es selâmün Aleyküm kardeşlerim , ben bu Hatmi Cüzü öncelikle Allah rızası için , sonra Peygamber Efendimizin Aziz Ruhu için ve sonra GURBET KUSU GURBET KUSU ve onun topiğndeki , bu sitede bulunan dilekleri aynı olan tüm kardeşlerime , daha sonra tanıdığım tanımadığım evlat sahibi olmak isteyen tüm kardeşlerimin Allahtan dualarının tez kabûl olması için okudum Allah kabûl etsin Amin eilenn eilenn okuduum kardeşim

ağzına yüreğine sağlık canım benim rabbim kabul etsin inşallah

Günaydın arkadaşlar,ikinci tüp bebek tedavisine başladık,daha önce OHSS geçirdiğim için süreç benim için sıkıntılı geçiyor,çok tedbirli ilerliyoruz,halsizliğim de oluyor bu sıralar,henüz cüzlerimi okuyamadım ama cumaya kadar bitireceğim inşallah,kusura bakmayın lütfen,haklarınızı helal edin

Günaydın arkadaşlar,ikinci tüp bebek tedavisine başladık,daha önce OHSS geçirdiğim için süreç benim için sıkıntılı geçiyor,çok tedbirli ilerliyoruz,halsizliğim de oluyor bu sıralar,henüz cüzlerimi okuyamadım ama cumaya kadar bitireceğim inşallah,kusura bakmayın lütfen,haklarınızı helal edin
Rabbim yar ve yardımcın olur inşallah canım benim inşallah hayırlısıyla evlat sahibi olabilirsin dilerim Allahtan bu sıkıntılı günlerin karşılığı hayırlı evlat olur inşallah hayırlı günler olur inşallah

canım benim önce sağlık lütfen okuma konusunda kimse kendisini çok sıkıştırmasın müsait ve sağlıklı olabildiğimiz vakitlerde rahat rahat okuyalım inşallah

çok çok geçmiş olsun rabbim hayırlısıyla tedavinin sorunsuz ilerlemesini sağlıkla sıhhatle evladına kavuşmanı nasip eylesin inşallah

sen hakkını helal et bende aynı fikirdeyim sıkıştırma kendini okuyamayacak olduğunda benden herzaman yardım isteyebilirsin senin adına senin niyetine okurum inşallah.. inşallah burdan güzel haberlerini de almak nasip olu hamilelik boyunca hatimine devam edersin...

3.HATİM LİSTEMİZ 09.02.2016

Son gün konusunda şartlama değil ama bu hatimimiz biraz geç başladığı ve mazeretlere denk geldiği için bu cuma ya kadar bitirelim inşallah

birde kimseyi listeden çıkartmak almamak gibi bir durum yok canlarım kimsenin bir kaygısı olmasın bu konuda..

cuma günü 4.hatim dağıtımı yapılır allahın izniyle

1. Cuz G goxall
2. Cuz Nautilus Nautilus OKUNDU
3. Cuz Nautilus Nautilus (papyonkılıklı arkadaşımızın niyetine)OKUNDU
4. Cuz Sealand Sealand OKUNDU
5. Cuz @lilyumdelisiOKUNDU
6. Cuz @aysemzumramOKUNDU
7. Cuz bayanhope bayanhope OKUNDU
8. Cuz G guzbahar OKUNDU
9. Cuz (Tilavet Secdesi) Veson Veson
10. Cuz @lisaa-89
11. Cuz eilenn eilenn
12. Cuz C cansu_tr
13. Cuz (Tilavet Secdesi) H HERA0312
14. Cuz (Tilavet Secdesi) E-brulim E-brulim
15. Cuz (Tilavet Secdesi) Zeynep G Zeynep G
16. Cuz (Tilavet Secdesi) betul8516 betul8516
17. Cuz (Tilavet Secdesi) tubatesbih tubatesbih
18. Cuz whiterose00 whiterose00
19. Cuz (Tilavet Secdesi 2adet) GURBET KUSU GURBET KUSU OKUNDU
20. Cuz Enfal97 Enfal97 OKUNDU
21. Cuz (Tilavet Secdesi) @hsevda
22 . Cuz mor868061 mor868061
23. Cuz (Tilavet Secdesi) altunn altunn
24. Cuz (Tilavet Secdesi) A arzm61 OKUNDU
25. Cuz Senfonim Senfonim OKUNDU
26. Cuz Avrenim Avrenim
27. Cuz (Tilavet Secdesi) gulbera gulbera OKUNDU
28. Cuz Avrenim Avrenim
29. Cuz M mrym99
30. Cuz (Tilavet Secdesi2adet) Hannaz Hannaz

13.cüz okundu. tilavet secdesini de kıldım.
Allah kabul etsin inşallah

kacinci hatim canim bu cuz kamissa bitane ben alayim ama cuma okuyabilirim olurmu

canım 3.hatimdeyiz bütün cüzlerimiz dağıtıldı çok şükür cumaya kadar okuyoruz inşallah

4.hatime not alayım sizi olurmu

cuma günü gibi 4.hatim listesi paylaşırım kısmetse oradan takip ederiz

X