- 21 Mayıs 2013
- 6.798
- 8.406
- Konu Sahibi papyonkilikli
3. Cuzu ben okuyayim insaallah
inşallah canım allah razı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3. Cuzu ben okuyayim insaallah
Ay canım benim ya Allah yardımcın olsun senide bebeğini de korusun Rabbim inşallah hiç sıkıntı çekmeden doğum yaparsın.Canlar hepinizden Allah razi olsun. Rabbim nasip ederse yarin doguma gidiyorum. Akliniza geldigim herhangi bir zamanda dualarinizda bana da yer verin.
Beni hatim niyetimde yalniz birakmadiginiz icin hepinizden yaradanim razi olsun. Inanin hepiniz duamdasiniz duamda olacaksiniz. Bi sure hatimlere katilamayacagim insallah hersey yolunda giderse bi sure sonra tekrar devam etmek uzere araniza tekrar katilacagim.
bende devam etmek isterim canim benide yazarsan sevinirimcanım yorum sırasına göre dağıtacağım inşallah
yarın tekrar konuşalım
eilenn ben 3.hatime devam ediyorum bildirmistim tekrar soylim dedim. Eksik varsa ikinci hatimdeb okuyabilirim
Canım okudum bildirdim zannediyordum ama bildirmemişim kusura bakmayınaltunn canım 2.hatimi bitirmek için seni bekliyoruz
ne zaman müsait olur okumanı bitirirsin?
senden haber bekliyorum
Eğer uygunsa 3. Hatimede katılmak istiyorumaltunn canım 2.hatimi bitirmek için seni bekliyoruz
ne zaman müsait olur okumanı bitirirsin?
senden haber bekliyorum
kolay dogumlar dilerim cnm.mesaji dun goremedim.sanirim suan dogum etmissindir.Canlar hepinizden Allah razi olsun. Rabbim nasip ederse yarin doguma gidiyorum. Akliniza geldigim herhangi bir zamanda dualarinizda bana da yer verin.
Beni hatim niyetimde yalniz birakmadiginiz icin hepinizden yaradanim razi olsun. Inanin hepiniz duamdasiniz duamda olacaksiniz. Bi sure hatimlere katilamayacagim insallah hersey yolunda giderse bi sure sonra tekrar devam etmek uzere araniza tekrar katilacagim.
Cnm herkes 1 er 2 şer sayfa okusun hemen biter bir kişiye yüklemek doğru olmaz hem de geç biter bir de herkesi etiketliyorsun ama bana hiç bildirim gelmiyor neden? Diğer arkadaşlar bildirim alıyor mu acaba?