- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.456
- Konu Sahibi papyonkilikli
canım 23. cüz değil mi senin var galiba. bikere daha baksana.yanlış anlama beni sakın sadece hatırlatmak istedim ben önce kendimin var sandım o hengameyle yazdım baktım benim yokmuş ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım 23. cüz değil mi senin var galiba. bikere daha baksana.yanlış anlama beni sakın sadece hatırlatmak istedim ben önce kendimin var sandım o hengameyle yazdım baktım benim yokmuş ...
inşallah canım... :)kısmet olmadı bir türlü bu hafta baş ağrısıyla geldim eve rabbim kısmet ederse yarın okuyacağım rahat rahat hızlı okumamak içinde bekledim hafta sonunu canım
tamam canımBEN YAPCAM İNŞ DAHA YAPMADIM 14. CÜZDE VARDI
evet evet senden sonra farkettim Sad Suresinde var olduğunu :) öğlen namazından sonra yaparım hemen canımcanım 23. cüz değil mi senin var galiba. bikere daha baksana.
9. Cuz Senfonim
13. Cuz @meryemkursun
14.cuz betul8516
15. Cu z G guzbahar & Sealand
16. Cuz Avrenim
17. Cuz adyas
19. Cuz sevdakusum (2 defa)
21. Cuz mor868061
23. Cuz C cansu_tr
24. Cuz Enfal97
27.cuz @hsevda
30.cuz G goxall (2 defa)
Arkadaslarim sizlerin cuzlerinizi okurken secde ayetine geldiginizde ya da cuz bitiminde tilavet secdesi yapmaniz gerekiyor. Nasil yapildigi ilk mesajda var. Rabbim kabul eylesin.
Aaa iiyikihatirlattin. Ben birini farketmistim ve yapmistim. Ikincisini farketmemistim. Iyi oldu hayirlattigin.
evet evet senden sonra farkettim Sad Suresinde var olduğunu :) öğlen namazından sonra yaparım hemen canım
Aaa iiyikihatirlattin. Ben birini farketmistim ve yapmistim. Ikincisini farketmemistim. Iyi oldu hayirlattigin.
Canım ben okumanın peşine yapmıştım. rabbim kabul etsin inşallah
Allah kabul etsin canlar.ben kendime düşen tilavet secdesini yaptım canım Allah kabul eder inşallah
Allah kabul etsin canim5. cüz tamamladım cok sukur papyonkilikli
Allah kabul etsin canim21. cüzü okudum, tilavet secdesini de yaptım. Rabbim kabul etsin inşallah.... Bu arada gerçek ismim Merve. Bu şekilde kaydedersen canım dualarımızı isimle yapalım.
İki cüzümüz kalmış galiba Allah dualarımız kabul etsinSON DURUM ;
1. Cüz - papyonkilikli OKUDU ( Allah Kabul Etsin)
2. Cüz - @jonguil OKUDU ( Allah Kabul Etsin)
3. Cüz - Avrenim (Ebru) OKUDU (Allah Kabul Etsin)
4. Cüz - Nautilus OKUDU (Allah Kabul Etsin)
5. Cüz - tubatesbih OKUDU (Allah Kabul Etsin)
6. Cüz - gulbera OKUNDU (Allah Kabul Etsin)
7. Cüz - eilenn
8. Cüz - @lilyumdelisi OKUDU (Allah Kabul Etsin)
9. Cüz - Senfonim OKUDU (Allah Kabul Etsin)
10. Cüz - bayanhope (Pınar) OKUDU (Allah Kabul Etsin)
11. Cüz - Veson (Tuğba) OKUDU ( Allah Kabul Etsin)
12. Cüz - A arzm61 OKUDU (Allah Kabul Etsin)
13. Cüz - @meryemkursun OKUDU (Allah Kabul Etsin)
14. Cüz - betul8516 OKUDU (Allah Kabul Etsin)
15. Cüz - G guzbahar & Sealand OKUDU (Allah Kabul Etsin)
16. Cüz - Avrenim (Neslihan) OKUDU (Allah Kabul Etsin)
17. Cüz - adyas OKUDU (Allah Kabul Etsin)
18. Cüz - M meleek9090 OKUDU (Allah Kabul Etsin)
19. Cüz - sevdakusum OKUDU ( Allah Kabul Etsin)
20. Cüz - whiterose00
21. Cüz - mor868061 (Merve) OKUDU (Allah Kabul Etsin)
22. Cüz - altunn (Kubra) OKUDU (Allah Kabul Etsin)
23. Cüz - C cansu_tr OKUDU (Allah kabul etsin)
24. Cüz - Enfal97
25. Cüz - @aysemzumram OKUDU (Allah Kabul Etsin)
26. Cüz - @lisaa-89 (Gizem) OKUDU (Allah Kabul Etsin)
27. Cüz - @hsevda OKUDU (Allah Kabul Etsin)
28. Cüz- Hannaz OKUDU (Allah Kabul Etsin)
29. Cüz - I Irmak-986 OKUDU (Allah Kabul Etsin)
30. Cüz- G goxall OKUDU ( Allah Kabul Etsin)
3 cuz kaldi canim. Masalllaahhhİki cüzümüz kalmış galiba Allah dualarımız kabul etsin
Tamam canim haberdar edersin bitince7 Sayfam kaldı canım
Bugün okumuş olacağım ben de.
Ben yaparim canim simdi eger olursa ben bi arastiriyim oluyorsa yapayim canim.canım ben secdeleri yapmayı unutmuştum ama salı günü adet oldum yetişmezse benim yerime secdeleri yaparmısınız.
Canim ben simdi sordum malesef oyle olmuyormus sen reglin bitince mutlaka yap. Biz hatmi bagislayabilirmisiz ama senin mutlaka yapman gerekiyormus. Allahim kabul etsin canimcanım ben secdeleri yapmayı unutmuştum ama salı günü adet oldum yetişmezse benim yerime secdeleri yaparmısınız.