- 21 Aralık 2015
- 1.049
- 814
- 38
- 35
- Konu Sahibi Patronicee
- #1.741
Canim bizim sayfanin linkini okudugun sayfalarda paylasirmisin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razi olsun canim insallah sizlerin de tüm dilekleri kabul olur,cocuk isteyenlerin tez zamanda kucaklari dolar insallahbuttrfly canim dualarimiz seninle ve bebişinle... Rabbim çok kolay bir doğumla evladını kucağına almani nasip etsin ınşallah
Ben mi canm?burdan baska bi topikte okuyorum benCanim bizim sayfanin linkini okudugun sayfalarda paylasirmisin
Cemre 342 arkadaslar yanlis yazmisim k.bakmayinArkadaslar herkes okudugu sayiyi Patronicee okudum yazsın
Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim.
”İnnallahe vemelaikete hüyü sallune alenne biyyiya eyyühellezineamenusallü aleyhi vesellimuteslima.
ayeti okunur
Euzü besmele çekip Salat-ı Tefriciyeyi okumaya başlıyoruz…
Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezitenhallübihil’ükadü,vetenfericübihil’kürabü,vetükdâbihil’havâicü,vetünâlübihir’regâibü,vehüsnül’havâtimi,veyüsteskal’ğamâmübivechihil’kerimi,vealââlihivesahbihîfiküllilemhatinvenefesin biaded-iküllimâ’lûmin lek.
okunan kişi buttrfly
okunacak dua sayısı 4444 kişi başına 342 sayı düşüyor duasi okunan 340tane okuyacak"LISTE KISI ALIMINAKAPALIDIR"
1 - Patronicee =》342 (bitirdi)
2- G guzbahar =》342 (bitirdi)
3- braindamage =》
4- hasbeee =》342 (bitirdi)
5- Saksi_Degilim_Ben =》
6- sevdakusum =》200 tane okudu
7- Sealand =》342 (bitirdi)
8- aysimason =》
9- buttrfly =》340 (bitirdi)
10- Kuzu_mm =》342 (bitirdi)
11- whiterose00 =》342 (bitirdi)
12- @ozzge81 =》342 (bitirdi)
13- C cemre y =》340 (bitirdi)
buttrfly in duasi;Rabbim Elifkulunbebeginisağlıkla,mutlulukla,kolayliklakucagina alip cocuklarini gönlundeki gibi büyutsun.Hem bu dünyada hem ahirette gönlündeki cennet hayati tümsevdikleriyleyasasin.Rahmetlibabasinin mekani cennet olsun nur icindeyatsin,annesine haci olmak nasip olsun. Ya Kadir Ya Mucib Ya Latif Ya Zül CelaliVel İkramisimlerinle kabul eyle.
pazar aksami basladik sanirsam 4 gun olmus canm aysimasonun daha uzun surmustu sanirimArkadaşlar çok uzun sürmedimi ben beklemekten sıkıldım valla
Bana uzun geliyor canım ya en fazla 2 günde biter ama iş güç yetişmiyor demekki ben aceleciyim biraz kusura bakmayınpazar aksami basladik sanirsam 4 gun olmus canm aysimasonun daha uzun surmustu sanirim
O yuzden canm kimseyi sıkmak istemiyorum anlayisin icin tsk ederim tatlimBana uzun geliyor canım ya en fazla 2 günde biter ama iş güç yetişmiyor demekki ben a celeciyim biraz kusura bakmayın
Allahim hepimize saglikla kolaylikla dogum nasip etsin canimPatronicee duami bitirdim cnm. buttrfly sana sağlıklı kolay dogum diliyorum darısı basima diyorum ) insallahhhh