- 20 Mayıs 2015
- 2.428
- 1.584
- 83
- Konu Sahibi Patronicee
- #1.381
Vardir tabi canmVardir bir maruzati bekleyelim cnm sonra okur yeni arkadasa geceriz bugun kandil belki dua gruplarina bakmak icin girerse gorur
Hayirlisi olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vardir tabi canmVardir bir maruzati bekleyelim cnm sonra okur yeni arkadasa geceriz bugun kandil belki dua gruplarina bakmak icin girerse gorur
Hayirlisi olsun
Listeyi duzenliyorum canm ve braindamage nin duasini baslatiyorum senin siranin sevdakusum a veriyorum sakincasi yok demiMazaretim herkesin olabilir ama bir gün sınırı getirmeliyiz diye düşünüyorum. Diger dua gruplarımda birgün bile bildirim yapılmazsa listeden çıkartıyorlar. Haliyle daha düzenli gidiyor liste.
Yok cnm verebilirsin. İnşallah bebişine vesile olurListeyi duzenliyorum canm ve braindamage nin duasini baslatiyorum senin siranin sevdakusum a veriyorum sakincasi yok demi
Arkadaslar en son guncel listemiz yukarida ki gibi cathylizzie arkadasimiz baska nedenlerden dolayi kendi istegi ile ayrildi diger arkadasta online oldugu zamanlarda maalesef bildirim yapmadigi icin bizi okuyup okumadigini bilgilendirmedigi icin cikarildi sahsima adina kimseyi bekletmek istemiyorum cok guzel bir is yapiyoruz birbirimizi tanimadan dualar ediyoruz kimseyi sıkmakta istemiyorum ama dua fazla uzatmaya gelmez diyerekten boyle birsey yaptim... G guzbahar in duasinda 217 eksik kaldi
50 ben okudum canm 250 olduCanim ben guzbahar in duasindan 100 adet aldim
Siradaki arkadasimizin duasinida okur haber veririm
Allah kabul etsin
Tamam tesekkurler
Bitti canm senin duan..ama soyle birsey var kubdef okumus ve bizde 250 okumustuk fazladan onu nasil yapicaz bilmiyorum kafam durdu sabah sabah bir fikir soyleyinBenim eksiklerim kaç canim. Ben 50 okudum. Sizlerde okudunuz allah razı olsun. Kaç kaldıysa ben tamamlayayim
Gunaydinlar bisey sorcam kac adet okudugumuzu bildirdigimiz belirli bir saat varmi?
Haklisim canm mubarek gecede fazladan ettigimiz duada agizimiz yorulmadi sonucta rabbim tez zamanda dularini kabul eylesin G guzbahar inguzbahar icin 100 okudum
Braindamage icin de 100 okudum kalani tamamliycam en kisa surede
Patronicee canim birsey yapma guzbaharin kandilde bizden alacagi fazladan salavat varmis dilegine vesile olsun insallah diyelim
Yeni arkadasla devam edelim guzbaharin duasi bitmis aslinda biz haber gelmeyince okuduk sen ben ve Kuzu_mm fazladan dua etmis sayilalim.baskasina niyetlendik hani aradaki sayiyi siradaki arkadasada saymak olmaz
Bundan sonrasi icin sayili dua okuyoruz okumaktan ziyade siteye girme ve haber verme kismina ozen gosterelimki kimsenin duasinda eksik sayi fazla sayi sure uzamasi olmasin okuyamayan geriden gelene bir sekilde yardimci oluruz nasilsa aslolan haberli kontrollu olmak oyle olunca cok guzel ilerliyor dualar