- 13 Şubat 2015
- 1.445
- 1.132
- 83
- 38
- Konu Sahibi Patronicee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah hepinizden razı olsun canım :)
Patronicee 70 tane okudum haymeanan in yerine whitepearl in dilegi icin
Hayirmi narkoz?Kizlar suan narkoz kafasi yasiyorum birazdan ekliycem okuduklarinizi
geçmiş olsun kuzum kızlar benim tasınma olayım var okuma yapsam da giremeyecegim bir hafta kadar yarın girmeye çalışacamKizlar suan narkoz kafasi yasiyorum birazdan ekliycem okuduklarinizi
Ofis histereskopi yapildi canm sabah allaha sukur birsey cikmadi rahimde biraz darlik varmis onu genislettim azicik dedi dr.Hayirmi narkoz?
ne oldu ki canımKizlar suan narkoz kafasi yasiyorum birazdan ekliycem okuduklarinizi
Ofis histereskopi yapildi canm gebelige engel bir sorun var mi die rahime bakildi kamerayla biraz darlik varmis iki yanlara dogru onu genisletmia doktorne oldu ki canım
geçmiş olsun canım rabbim emeklerinizi boşa çıkartmasın kucaklarınızı meleklerinizle doldursun tez zamanda inşallah,herkesin dua okumasına vesile olan kardeşlerimize misliyle karşılık versinOfis histereskopi yapildi canm gebelige engel bir sorun var mi die rahime bakildi kamerayla biraz darlik varmis iki yanlara dogru onu genisletmia doktor
Ohh çok sukur simdi gelsin bebişler sissin göbişler; )) çok sevindim gerisi gelir artik inşallahOfis histereskopi yapildi canm sabah allaha sukur birsey cikmadi rahimde biraz darlik varmis onu genislettim azicik dedi dr.
Ins.canm ya rabbim.goruyo ne kadar ugrastigimizi cabaladigimizi dualarimiziOhh çok sukur simdi gelsin bebişler sissin göbişler; )) çok sevindim gerisi gelir artik inşallah