- 20 Mayıs 2015
- 2.428
- 1.584
- 83
- Konu Sahibi Patronicee
-
- #2.401
Valla canim bende pek bilmiyorum ilk d3fa duydum ama dr.un soyledigine gore rahimin hamilelige hazirlanmasi icin transferin tutma sansini arttiriyormus %100 diyemem ama %60 larda basari gosteriyor dedi rahmin bagisiklik kazanmasini sagliyormus ayni sut gibiydi 2 saatte bittiPatronicee canım +130 daha okudum. Kalanı da bu akşam bitiricem inşallah. Serumu daha onceden hiç duymadım. Nedenmis o serum canım?
Fareler gibi denek oldum sanirim ben :)Bende hic duymadım?
Hayirlisi canim benim. Insallah tutunur bebeklerin sana saglicakla. Vakti gelincede saglicakla kucagina alirsin insAllah canimValla canim bende pek bilmiyorum ilk d3fa duydum ama dr.un soyledigine gore rahimin hamilelige hazirlanmasi icin transferin tutma sansini arttiriyormus %100 diyemem ama %60 larda basari gosteriyor dedi rahmin bagisiklik kazanmasini sagliyormus ayni sut gibiydi 2 saatte bitti
İlahiFareler gibi denek oldum sanirim ben :)
Ins.canim dualariniz icin cok tesekkur ederimHayirlisi canim benim. Insallah tutunur bebeklerin sana saglicakla. Vakti gelincede saglicakla kucagina alirsin insAllah canim
İlahiPatronicee güldürdün beni su gunde. Allah da seni güldürsün insallahhhh; )
Iyi olur canimArkadaşlar, içimden geldi, sizler için de uygunsa listemiz bitince hep birlikte sırayla tövbe, hacet ve şükür namazları kılalım mı herkes istediği rekat kadar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?