- 27 Şubat 2013
- 6.195
- 14.947
- 498
- Konu Sahibi braindamage
-
Kizlar yeni kisiye baslamadik degil mi ?
Başlamadık kızlar diğer arkadaşın duası bitti,
Canım okuyucağımız başka arkadaşımız yoksaBaşlamadık kızlar diğer arkadaşın duası bitti,nedensude paylaşmadı henüz duasını ama bir süre aranızda olamayacağım demişti sanki ben yine de çıkarmadım listeden paylaşmazsa biz sıradan başka duadan devam ederiz yada nasıl isterseniz öyle yaparız
Tuğba canım senin niyetine okudum Allah kabul etsinÇok teşekkür ederim ya Allah razı olsun duygulandırdınız beni. Benim yerime de okumuşsunuz. Ben sanırım 3-4 kişi için okuyamamış oldumDuam şu ki; içinde bulunduğum sıkıntıdan, imtihandan, kederden, en kısa en çabuk şekilde bir an önce kurtulmak, feraha ermek, mutlu olmak istiyorum. Akıl, kalp sakinliği sükunet huzur mutluluk neşe istiyorum. Dualarımın en güzel şekilde beni mutlu edecek şekilde kabul olmasını ve 2020 yılının benim için hiç olmadığı kadar güzel ve mutlu geçmesini, dualarımın kabul olduğunun şükrünü yaşamak istiyorum. Namazlarımda daim olmak, niyetlendiğim umreye gidebilmek ve Allah yolunda huzurla ilerlemek istiyorum. Dua eden herkesten Allah razı olsun. Ben Emine kızı Tuğba
Canım iki üç gündür giremedim siteye yoğunluktan, devam edelim derim farkli bir dua ile ama siz ne dersiniz
Olur canim bu sefer farklı bir dua okuyalimCanım iki üç gündür giremedim siteye yoğunluktan, devam edelim derim farkli bir dua ile ama siz ne dersiniz
Katılırım bende canım başlarsanız etiketleyinCanım iki üç gündür giremedim siteye yoğunluktan, devam edelim derim farkli bir dua ile ama siz ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?