- 27 Şubat 2019
- 1.129
- 966
- 53
- Konu Sahibi braindamage
Namaria için okudum rabbim dualarını kabul etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uzun zamandır içinde bulunduğum sıkıntılı durumlardan kurtulmak düzlüğe feraha çıkmayı nasip etsin Allahım. Uğradığım haksızlıklar karşısında haklı çıkmayı gireceğim mahkemelerden alnımın akı ile haklı çıkmayı nasip et Rabbim. Hayata sıfırdan başladığım yeni hayatımda karşıma hayırlı insanlar çıkar inşallah. Tez vakitte hayırlı severek gidip çalışacağım hayırlı bir iş nasip et Allahım hayırlı rızk ver hayırlı kazançlar sağla ki borçlarımdan tez zamanda kurtulayım.Geçen sene bugünlerde hamileydim maalesef bebeğimi kaybettim.bir bedende iki kişi olmak içinde bir can olması bu mucize mükemmel annelik duygusunu yeniden “hayırlı” bir insanla huzurlu bir yuva kurup annelik duygusunu yaşamayı nasip et Allahım. Aminnn. Duama amin diyen kullarının da gönlünden geçen hayırlı dualarını kabul eyle Allahım.F FairyTale89 canım duanı paylaşabilir misin?
Canım senin niyetine okudum Allah kabul etsinUzun zamandır içinde bulunduğum sıkıntılı durumlardan kurtulmak düzlüğe feraha çıkmayı nasip etsin Allahım. Uğradığım haksızlıklar karşısında haklı çıkmayı gireceğim mahkemelerden alnımın akı ile haklı çıkmayı nasip et Rabbim. Hayata sıfırdan başladığım yeni hayatımda karşıma hayırlı insanlar çıkar inşallah. Tez vakitte hayırlı severek gidip çalışacağım hayırlı bir iş nasip et Allahım hayırlı rızk ver hayırlı kazançlar sağla ki borçlarımdan tez zamanda kurtulayım.Geçen sene bugünlerde hamileydim maalesef bebeğimi kaybettim.bir bedende iki kişi olmak içinde bir can olması bu mucize mükemmel annelik duygusunu yeniden “hayırlı” bir insanla huzurlu bir yuva kurup annelik duygusunu yaşamayı nasip et Allahım. Aminnn. Duama amin diyen kullarının da gönlünden geçen hayırlı dualarını kabul eyle Allahım.
şimdiden okuyan herkesten Allah razı olsun
okudum caramel için Allah kabul etsin inşaallahcaramel için okudum Allah kabul etsin inşaallah
HayırKizlar yeni kisiye baslamadik degil mi ?