- 24 Temmuz 2019
- 6.808
- 10.048
- 198
- Konu Sahibi braindamage
-
Okudum canimKızlargozyasi arkadaşımız için bir mazeretli arkadaşın niyetine 28 adet okuyabilecek olan var mı? Ben okudum diğerlerini ama adet oldum maalesef
Uraniaaflora canım sen okumuş muydun ben mi kaçırdım yoksa?
Tefriciye de katilirim fettah hatmi ne olduKızlar tefriciyye okusak katılmak isteyen olur mu acaba? Ya da devam etmek isteyen?
Canım diğer grupta başlanıcak inşaallah istersen oraya gelTefriciye de katilirim fettah hatmi ne oldu
Oradan etiket yapar misinCanım diğer grupta başlanıcak inşaallah istersen oraya gel
Canim ben şimdiKızlargozyasi arkadaşımız için bir mazeretli arkadaşın niyetine 28 adet okuyabilecek olan var mı? Ben okudum diğerlerini ama adet oldum maalesef
Uraniaaflora canım sen okumuş muydun ben mi kaçırdım yoksa?
Katilmak istiyorum tabiki ama nasil olucak bilgi verseniz?Kızlar hala katılmak istiyor musunuzzz?? :))
Bu arada mazeretli arkadaşlar çok olduğu için bazen zorlanılıyor. Derim ki salat-ı tefriciyye mi okusak? Mazeretliyken de okuruz hem farklı bir dua denemiş oluruz.
Kızlar tefriciyye okusak katılmak isteyen olur mu acaba? Ya da devam etmek isteyen?
Isterim inşallah nezaman ne kadar okuncak kişi başı bilgilendirseniz başlarımKızlar hala katılmak istiyor musunuzzz?? :))
Bu arada mazeretli arkadaşlar çok olduğu için bazen zorlanılıyor. Derim ki salat-ı tefriciyye mi okusak? Mazeretliyken de okuruz hem farklı bir dua denemiş oluruz.
Canım şimdi şöyle olacak, ben mazeretliyim bu duada da iki rekat namaz kılınıp başlanıyor o yüzden ben kendimi sona atıyorum benden sonraki ile başlıyoruz inşallah. Bu akşam okuma usulünü yazayım bir de kisi sayısı biraz fazla olsa güzel olurbraindamage canım ne zaman başlarız duaya
Evet canim kişi sayısı biraz artsın bence de tanidiklarimizi etiketlesek iyi olur katılmak isterlerse belkiCanım şimdi şöyle olacak, ben mazeretliyim bu duada da iki rekat namaz kılınıp başlanıyor o yüzden ben kendimi sona atıyorum benden sonraki ile başlıyoruz inşallah. Bu akşam okuma usulünü yazayım bir de kisi sayısı biraz fazla olsa güzel olur
Ben katılmak isterim Üstteki listeye göre mi okunacakKızlar salat-i tefriciyye duasına katılmak ister misiniz sizde?
mucizeistiyorumm little bird Elmas2326
love_story
Canim hala katılmak istiyorsan listeye adin yazılsın insallahKatilmak istiyorum tabiki ama nasil olucak bilgi verseniz?
Evet canim bir kisi kişi daha gelirse iyi olurBen katılmak isterim Üstteki listeye göre mi okunacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?