- Konu Sahibi greeneyes7887
1 sene 7 aylık evliyim ve kısaca yaşadıklarımı yazacağım. Eşimle evlendik gurbete gittik ilk 20 gün boyunca akşam 9.30 da eve geliyordu yemek yiyodu ben masayı toplayana kadar uyuya kalıyodu işi yoğundu ve eve uzaktı. Sonra buna gece vardiyesi düzenlediler 15 gün gece 15 gün gündüz çalışıyodu hiç tatil yoktu. Gecedeyken gôzüme uyku girmiyodu yeni evliym gurbetteym ve daha çok gencim neyse sabah 8 e doğru eve gelir yatardı taa 4 e kadr bişiler yer 5 te çıkardı. Yani onu hiç göremiyodum. Cinsellik sıfır zaten. 2 ay oldu ağır depresyon geçirdim. O bana yetişene kadar ev sahibim doktoru eve getrp baktrmştı bile. Neyse bu tam 6 ay böyle sürdü bu işten ayrıldı. Başka bir sehre gtti bnde memlekete gttim. Tam 4 ay ayrı kaldk. Snra taşındk. 3 ay oturmuştuk ki tekrar işten ayrldı başka şehre gittik 2 ay içnde işleri yoluna koyup taşınırz dedi tam 6 ay oldu. Bu 6 ay içinde 2 kere gördm onu bayrmlarda geldi. Ramazn bayramında geldğnde hamile kaldım istıyordk zaten. Şuan 4 aylık hamileym ama hep yalnızm. Ve daha da napcagmz belli değl. Her gün kavga ediorz telde beni anlamıor beni bekleyeceksin diyor ama ben bıktım en hassas dönemdeym ama nazımı çekeck kocam yok çok stresliym bebeğime zarar gelck diye korkuyorm. Bi de ondan çok soğudum. Daha ne kadar katlanırım bilmiorm hoş katlanmasamda napabilrm ki karnımda çocuğumla.