Saç Rengi ve Saç Boyama Her telden saç renklerim

cnm saçlarını boyamısn cok hoş olmusn gule gule kullan ama duz kahkul mutlaka kestırmelısn yuzune cok yakışacaktır mutlaka dene derım cnm pişman olmazsın

bencede 5 numaralı sac rengin bayıldım bittim çok guzel bi kahvee ya bu arada benimde saclarım ilk resimdeki gibi simsiyah nasıl actın rengini bende acmak istiyorum kahveydii onceki cunku yıne kahve istiyorumm

canım ya bende sacımı acıcamda bısey sorcam kaslarını boyadınmı benım kaslar bıldıgın sıyah nasıl olurkı sacımı acınca kuafor dıpten yapmayız o zaman goze batmaz dedı bakalım

cnm saçlarını boyamısn cok hoş olmusn gule gule kullan ama duz kahkul mutlaka kestırmelısn yuzune cok yakışacaktır mutlaka dene derım cnm pişman olmazsın

Bunu anlatmış mıydım bilmiyorum şimdi geçmişi okumaya üşendim :) Kahküllü halimi çok özlediğim için geçenlerde gittim kestirmeye, kuaförüm yok senin alnın dar (gerçekten de dar) yok hava sıcak alnın sivilce olur vs vs deyince e hadi madem perçem kes dedim, öyle kestirdim onlar biraz uzayınca belki kışa doğru kahküle dönerim yine, teşekkür ederim fikriniz için yerimseniben

bencede 5 numaralı sac rengin bayıldım bittim çok guzel bi kahvee ya bu arada benimde saclarım ilk resimdeki gibi simsiyah nasıl actın rengini bende acmak istiyorum kahveydii onceki cunku yıne kahve istiyorumm

Canım kuaförden başka yol yok siyah saç için, evde yapılan bir sürü şey diyorlar ama en garantisini ve en istediğin sonucu kuaförde elde edebilirsin. Onlar işin ehli olduğu için istediğin renge açacaklardır. Yalnız biliyorsundur siyahtan dönmek çok zahmetli bir iş, ben siyahtan dönerken kuaföre öğlen gidip akşam 9da çıkmıştım ve ağlaya ağlaya :) Sinirlerim bozulmuştu artık, 2 kere oriel yaptılar açılabilmesi için sonra saçlarım lastik gibi oldu, tarayıp açmaya çalıştılar falan tam bir kabustu o günüm, kuaförden çıkarken "Bir daha siyah mı? Tövbe" dediğimi çok iyi hatırlıyorum :) O yüzden bir daha eser de yine siyaha dönerim demiyorsan, siyah saç rengi devri senin için tamamen bittiyse boyatmalısın, aksi halde çekilecek eziyet değil :)

canım ya bende sacımı acıcamda bısey sorcam kaslarını boyadınmı benım kaslar bıldıgın sıyah nasıl olurkı sacımı acınca kuafor dıpten yapmayız o zaman goze batmaz dedı bakalım

Eda Ablacığım, kuaförün daha iyi bilir elbette neyi nasıl yapacağını, ben kaşlarımı boyamamıştım kendi saç ve kaş rengim de açık renktir benim o yüzden boyatma gereği duymamıştım ama siyah sırıtır tabii. Son söz demin de dediğim gibi kuaförün en doğru kararı verecektir, istersen 1 ton kırdırabilirsin kaşlarının rengini de... Kolay gelsinyerimseniben

Son düzenleme:

cevabın için ben tşkl ederim cnm kış gelmeden sen kuaförunu değiştir hemen kahküllü süper haline dön derim:)):): çokmu konustum yıne kü:)

cevabın için ben tşkl ederim cnm kış gelmeden sen kuaförunu değiştir hemen kahküllü süper haline dön derim:)):): çokmu konustum yıne kü:)

Yook asıl ben çok konuşuyorum bir soru sorulduğu zaman anlatıyorum da anlatıyorum :)
Kuaförümü değiştirmemin imkanı yok, 8 senedir ona gidiyorum :) Geçen sefer de aynı yerde kestirmiştim ama o gün bana bunları diyen sahibi yoktu, elemanlarından birine kestirtmiştim :
)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…