How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Saç Rengi ve Saç Boyama Her telden saç renklerim

İveeet geldim size haberleri vermeye, dayanamadım gittim kolestonun röfle setini aldım, tutuşturuverdim annemin eline hadi bakalım ya allah bismillah dedik giriştik :) annemin daha önceden de böyle bir tecrübesi olduğu için (bkz; foto no 6:)) hiç zorlanmadan yaptı yalnız bu sefer deliklerden saç çıkarma işlemini daha sık tutmasını istedim, şu anda kafamda bone bekliyorum :) süre dolsun yıkayayım kurutayım aldığım sonucu size yazacağım, ondan sonra da en kısa zamanda fönlü bir halini koyacağım ki nasıl olmuş siz de fikirlerinizi söylersiniz yine diye. Yayında ve yapımda emeği geçmiş arkadaşlarıma çook teşekkür ederim yerimseniben

Geldim geldim şekerler, yıkanmasıydı kurutmasıydı sonrasında akşam yemeğiydi bulaşığıydı derken sonucu yazamadım tabii buraya hemen... Valla güzel oldu, öyle her yer sapsarı olmadı ama zaten kutusunda da yazıyor 3 ayda bir tekrar edin diye... Saçımda bir yanma kopma vs olmadı, bundan sonra 3 ayda bir yapmayı düşünüyorum ki yavaş yavaş sarıya döneyim diye... Söz verdiğim gibi fönlü halinin bir fotoğrafını koyacağım... Bana cevap yazan elleriniz dert görmesin inşallah arkidişler

memnun kalmana sevindim. güle güle kullan. resmini de bekliyoruz yerimseniben

son halin çok yakışmış cnm..siyah yada sarı senin rengin ara renkler soluk göstermiş yüzünü:)

4 ve 6 cok hos siyahtan uzak dur bence
su an ki de yine begendigim tonlarda süper olmuş

Dimek ki baağa sarı renk gidiyii :) Zaten göçmen olduğum için kendi saç rengim de çok açıktı, sonra boyaya boyaya hem rengi koyuldu hem yaş ilerledikçe zaten koyuya dönüyor, bazen diyorum çocukluğumdaki gibi lüle lüle ve platin renk kalsaymış ne güzel olurmuş :(

kaçıncı olduğunu saymadım ama üzerinde mor bir badi var,o saç rengi en güzeli bence:)

kesinlik le 4...benim gibi siyahtan uzak durmalısın.ara renklerde çok sıkıcı zaten.boğmuş seni..röfle yapa yapa platine dön.sana çok yakışmış

http://a.imageshack.us/img59/9096/1008817.jpg

Biraz deli bir halim oldu ama idare edin :) bir de burada gerçek rengi belli olmuyor, kendi makinem bozuldu bunu başka makineyle çektim o da renkleri düzgün göstermiyor :(

resim var mı diye bir bakayım dedim, eklemişsin ;)) güzel olmuş güle güle kullan..
daha öncede belirttiğim gibi sarı senin rengin. en çok 2.resimdeki saçını yakıştırıyorum.

Back