- Konu Sahibi ultimareina
cnm saçlarını boyamısn cok hoş olmusn gule gule kullan ama duz kahkul mutlaka kestırmelısn yuzune cok yakışacaktır mutlaka dene derım cnm pişman olmazsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
resim var mı diye bir bakayım dedim, eklemişsin ) güzel olmuş güle güle kullan..
daha öncede belirttiğim gibi sarı senin rengin. en çok 2.resimdeki saçını yakıştırıyorum.
cnm saçlarını boyamısn cok hoş olmusn gule gule kullan ama duz kahkul mutlaka kestırmelısn yuzune cok yakışacaktır mutlaka dene derım cnm pişman olmazsın
en sondaki ve 6. güzel bayanssulusmile
bencede 5 numaralı sac rengin bayıldım bittim çok guzel bi kahvee ya bu arada benimde saclarım ilk resimdeki gibi simsiyah nasıl actın rengini bende acmak istiyorum kahveydii onceki cunku yıne kahve istiyorumm
canım ya bende sacımı acıcamda bısey sorcam kaslarını boyadınmı benım kaslar bıldıgın sıyah nasıl olurkı sacımı acınca kuafor dıpten yapmayız o zaman goze batmaz dedı bakalım
ne kadar çok saçınla oynamışsın öyle canım:1shok:
ama en güzeli 6.olmuş bence
Bunu anlatmış mıydım bilmiyorum şimdi geçmişi okumaya üşendim :) Kahküllü halimi çok özlediğim için geçenlerde gittim kestirmeye, kuaförüm yok senin alnın dar (gerçekten de dar) yok hava sıcak alnın sivilce olur vs vs deyince e hadi madem perçem kes dedim, öyle kestirdim onlar biraz uzayınca belki kışa doğru kahküle dönerim yine, teşekkür ederim fikriniz için yerimseniben
cevabın için ben tşkl ederim cnm kış gelmeden sen kuaförunu değiştir hemen kahküllü süper haline dön derim:)):): çokmu konustum yıne kü:)