Saç Rengi ve Saç Boyama Her telden saç renklerim

ultimareina

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2010
448
2
0
İstanbul
.......................

*İlk fotoğraf kolestondan koyu kahve yazısına aldanıpta aldığım bir renk, saçlarımı boyadım, yıkadım, havluyu bir açtım, simsiyah saçlar döküldü omuzlarıma :)
*İkinci fotoğraf ve onun altındaki kendi saç rengimin üzerine evde yapılan koleston röfle seti (bunun doğal durduğunu düşünüyorum)
*Üçüncüsü karamele yakın bir renk olarak kuaförde boyattım artık içine ne koydu karıştırdı bu renk ortaya çıktı bilmiyorum.
*Dördüncüsü kuaföre yaptırdığım bir röfle (sık aralıklarla atılmıştı, tam sarı görünüyordu)
*Beşincisini de kuaförde yaptırmıştım cappucino rengini seçmiştik ama ortaya kızıl-kahve-mor gibi çok güzel bir renk çıktı (fotoğrafın orijinal boyutunda daha net anlaşılıyor nasıl tatlı bir renk olduğu)
*Altıncıyı söylemiştim zaten
*Yedinci ve sekizinci renkler de siyahtan dönerken oriel ile açılıp turuncuya dönen bir saç bu da karamel gibi bişi oldu galiba…
*Ve son fotoğraf da son halim, birkaç gün önce çekilmiş, dipler kendi rengim, uçları da son iki fotodan akıp geriye kalanların güneşte hafif açılmış hali :)

Şimdi siz söyleyin anlaşıldığı kadarı ile hangi no’lu foto bana gidiyor? Saç rengim için tavsiye edebileceğini bir şeyler var mı? Benim aklımda şu sıra tekrardan kolestonun röfle setini yapmak var kendi saç rengimin üzerine güzel gittiği için, sizin fikirlerinizi de almak istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim
HAE HAE

Son düzenleme:
Teşekkür ederiiiim evet ya o saç rengini bende çok beğenmiştim böyle nasıl tatlı bir renkti anlatamam, kuaföre göstersem aynısını tutturamaz ki bir daha ömrü billah :)

öncelıkle kahkulden vazgecme cok cıtır görünüyorsun :)
8 de cok tatlısn, 2dekı gıtmemış bence cok acık olmuş sankı
ve 5 diyorm cok hoş görünüyor

Kesinlikle şimdiki halin..Evet 5 çok hoş fakat şimdiki rengin inanılmaz doğal duruyor ve yüzünü çok yumuşatmış.Ayrıca ben de kakülden vazgeçme derim.Ayrıca 8 numaradaki karameli arıyorum ben şu an ama nasıl tuttururum bilmiyorum :1no2:

Oyy ne güzel yorumlarım gelmiş, hepinizin dediğini tekrar tekrar kontrol ettim... Evet şimdiki halin kalsın diyen de çok fazla var. Kahkül konusunda bende çok takığım dün gittim kuaföre, kahkül kestirmeye geldim diye kuaför de tanıdık olduğu için yok kesmem falan dedi, alnım darmış, hava sıcakmış, alnım dar olduğu için kestiği kahkül kısa olurmuş benim yüzüme gitmezmiş, bu sıcaklarda sivilce yaparmış, oyyyhh terledim haa dedim dilber hala gibi sonra güç bela iki yana perçem kestirdim bari... Şu kuaförler ne acayip istediğimiz rengi söyleriz gider başka renk boyarlar, istediğimiz modeli söyleriz yok olmaz derler, yakışmicak bişeyi gösterip bak bunu yapalım derler tey Allaahım yaa :)

bende son resmi yani şuanki halini beğendim en çok...

ama aslında tüm renkler yakışmış....8 numarada hoşuma gitti benim mesela,3 numarada keza öyle....

Hayır bir şey değil zaten boyatmak için iki günüm var:) Ya yarın ya Cumartesi... Eğer boyatırsam Pazar'a boyanmış olması gerekiyor... Ne yapsam şincik iyice aklım karıştı mirmirmirmir

çok kararsız kaldım akannehir
şuanki haliniz çok tatlı duruyo
2 numarayı da beğendim o da sevimli bi hava katmış
5 de çok güzel :asigim:

3. güzel durmuş bencee aralarında en beğendiğim o :)
Aslında son resim yani şuandaki saç rengin aralarında en güzeli..

kesinlikle 2. fotoğraf:)
yaşınız kaç bilmiyorum ama ilk fotoğraftaki siyah renk sizi çok olgun göstermiş
2. fotoğraftaki sarı da çok çıtır göstermiş çok yakışmış yüzünüze:)

Caanım arkidişlerimm, teşekkür ederim hepinize yorumlarınız için yerimseniben Evet ya çok diyen var "Sen sarı insanısın" diyen Siyah saç için de yaşından büyük gösteriyor diyenler olmuştu evet... Halbuki hep sarı saç büyük gösterir koyu saç daha küçük deriz ama ben kendim için hep tersini duydum. Kanımca dananın kuyruğu bugün kopacak benim saç rengimdesositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…