Her şeyin sonu kiloya dayanıyor:(((

aman canım sorunun bu olsun. biraz azim ve istikrarla zayıflarsın bir çok sorunda ortadan kalkar.

diyetisyene git ve birde spor kursu ve kndine hedefler koy başarabilirsin.

canım önce bi dahiliyeye git...trodilerin için ve hipoglisemi için testler yaptır..kil
alman alınca verememen bu nedenden olabilir..
sonrada diyetisyene git..
metabolizma hızını ölçerler..ona uygun bi diyet verirler..
bende kilo veremeiyorum...hipoglisemiymişim ondanmış..doktor diyetisyene yönlendirdi.gideicem bu hafta sonu bakalım sonuç ne olacak??

arkadaslar dıyet bolumu var sıtede, hanımlar bırlıkte kılo verıyor
ben de bır ara o etkınlıge katılmıstım cok guzel rejım dıyet lıstelerı var onlardan da nasıplenın dıyet bolumune bır goz at ıstersen
ayrıca dedıgın gıbı kılolar gıdınce bır cok sorun da gıdıyor beraberınde
bır kere gıydıgın seyın sagını solunu örtmek zorunda kalmıyosun etlerını kapamak zorunda kalmıyosun cunku kapıycagın cok bı etın kalmıyor ıyı bır sey yani kılo vermek, ıstıyorsan ver gıtsın şekerım dıyet lıstelerını de uygula cok yararlı onlar hep. ayrıca bol su

insallah kizlar ,inanin bana cesaret ve morel verdiniz cok saolun... bugün itibariyle insallah allahin izniyle ve azimle basladim ... yasla´ndigimda yérimden kalkamayan bir insan olmak istemiyorum genciligimde istedigimi giymeden yaslanmak istemiyorum allah yardimcimiz olsun .. insallah gelismeleri buradan yazarim tekrar cok tesekkürlera.s.

canım dilerim kısa zamanda kilolarını sağlıklı bi şekilde verebilirsin..annemde 101 kiloydu 3 aydır 12 kilo fazlasını attı.arkadaşımın tavsiyesi ile sağlıklı bi şekilde zayıfladı mail at bana belki yardım edebilirm.

Son düzenleyen: Moderatör:
evet arkadaslar burda da yazdigim gibi 05.02 itibari ile diyete basladim iki ay olmadan 11 kilo verdim sükürler olsun fakat 3 haftadir duraklama dönemine girdim atlaticam insallah paylasmak istedim :)

X