Her şeyi yiyerek, aç kalmadan zayıflamak. İçeri buyrun!

30 gr kadar gelir o, ayrıca yağlı veya olmamasına bağlıdır. light olanların 160 civarı oluyor kalorileri. yani yağsız yiyorsan 60 kalori gibi bişey olmalı.

Harika bir konu açmışsınız
Artık ben de kalori hesaplayarak zayıflayacağım
Hakkaten çok mantıklı.

Gerçekten denemeye değer bilgiler için teşekkür ederim.Kalorisini bildiğiniz besinleri bizimle paylaşırsanız seviniriz...:1hug:
Örneğin ben bugün bir yere davetliyim ve 1 tabak etli pilav + ayran ikramı olacak.Hadi tatlıyı yemem ama pilav ve ayran kaç kalori bilmiyorum....:sm_confused:

Hanımlar gerçekten en sağlıklısı bu herhalde bende bu yöntemi deniyim.Sonuçları paylaşırım.

selam hatunlar bende bu yöntemle 1,5 ayda 8 kg verdim :) aynı zamanda sporu hiç ihmal etmedim,bol su içtim,ama bünyemin ihtiyacı olan kaloriden çok çok daha azını aldığım için vücudum durdu,ne yapsam kilolar gitmemeye başladı,şimdi bir diyetisyene gitmeye başladım ve benim aldığım kaloriden 800 kalori daha fazla bi program yaptı,ve çok kızdı tabi,uyguluyorum ama şimdi de çok yavaş kilo veriyorum bilgilerinize :))

günaydın kızlar.a.s.
bende pazartesi günden beri yemeklerden önce 2 kaşık nane yiyiyorum.müthiş şekilde iştahımı kesti benim :bbo:ve 1000 kaloriyi mümkün değil geçemiyorum.herşeyden yiyiyorum kalorisine bakarak,fakat eskisi gibi yiyemiyorum.az birşeyle doyuyorum hemen.
naneyi denemenizi tavsiye ederim.:lepi:

30 gr kadar gelir o, ayrıca yağlı veya olmamasına bağlıdır. light olanların 160 civarı oluyor kalorileri. yani yağsız yiyorsan 60 kalori gibi bişey olmalı.
slm cnm bn siteyi yeni kesfettim ve malesef bnde tombiş üylerdenim kac sattr bütün topikleri okudum ama bana en uygunu sanki senin yönetmin gibi geldi gerci uzun zamn olmus sen konuyu acalı ama merak ettim sonucları? umarım faydasını görmüssünüzdr kıslaropuyorumnanaktan

ben de aradığım yöntemi buldum galiba ama aktif değil şu anda topic deneyenler sonuçlarını yazabilir mi lüütfeen

teek yaptıgım aşırıya kaçmamak sabah kalkar kalkmaz yarım litre su içmek gün içinde 2 lt su tüketmek abur cubur azaltmk hatta hic yememek

Bugün bende sabah bır muz öğlen king chicken ve mega pattes arada light yogrt akşamda ufak cıleklı cornetto yedm 175 kalorıymş yogurttanda 150 gelse king chıckendan 400 gelse muzda 70 toplam 1045 kaloriyle gunu kapattım

cidden bu yontemle kılo verdınımı benım bu gunkı menumu soyluyım sımdı ben kac kalorı almıs oluyorum sabah 1 dılım kepek ekmek yagsız lor bır yemek kasıgı 1 cay kasıgı tahın pekmez maydanozz salatalık domates haslanmıs yumurta kucuk

arada bır adet hurma dıyet bıskuvı 1 adet

ogle yok aksam yemegı fırında tavuk kendı yagıyla pıstı bı kucuk parca
kıymasız yumurtasız sulu ıspanak yemek bı tepeleme yemek kasıgı 1 yemek kasıgı yagsız yogurt ve 1 dılım kepek ekmek

gece de yesıl cay ve 3 adet cubuk kraker sımdı ben kac kalorı almıs oluyorum banada soylermısınız

kizlar bende kalori hesabiyla 16 kg verdim.8den sonra hicbisi yemedim.ekmegi kestim.aburcubur arada kacamak yaptigim oldu.bi program var orda herr sey vaar yiyecege icecege herseye dail kalori kayitlari var.mesela dun türlü yedim arama kismina yaziyosun otomatik buluyo.ktoplam 1200luk yapmistim.programin adi MyfitnessPal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…