• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

her şeyi kafaya takıyorum

Neden sıkıntına odaklanmak yerıne kendıne yeni bir ugras bulup onunla ılgılenmıyorsun ??? Fotografcılık. Voleyboll sosyallesedebılecegın dıkkatını mesgul eden yenı bır cevre yapmanıda saglayacak bır ugras bul kuZuö

haklısınız. okulda bilgi yarışmasına katıldım ilk 10'a girdim ilçede okulumu temsil edeceğim. ama nasıl bir uğraş bulabilirim ki fazla vaktim de yok bu dönem de teşekkür almak istiyorum bu yüzden ders çalışmaktan pek zamanım kalmıyor.

aynen çok açık. ama hala bana "o seni seviyor şaka yapmıştır" dediler. Allah aşkına böyle şaka mı olur? şaka olsa bile her şakada gerçeklik payı vardır. bi seviyorum diyor bi sevmek zorunda mıyım diyor. her şeyi çelişkili...
Başkalarının ne düşündüğü değil senin ne düşündüğün,ne hissettiğin önemli.O kişi böyle dengesiz şeyler diyorsa bana kalırsa bir çıkarı var.Eğer çıkarı olmasa sadece ve direkt seni sevmediğini söylerdi.Onun şaka yaptığını söyleyen kişilerle de pek muhattap olma derim.Seni üzmemek için bunu söyleme ihtimalleri de var gerçi ama bana hiç öyle gelmedi.Hepsi ağız birliği eder gibi aynı şeyi söylemiş sonuçta.

Başkalarının ne düşündüğü değil senin ne düşündüğün,ne hissettiğin önemli.O kişi bir böyke dengesiz şeyler diyorsa bana kalırsa bir çıkarı var.Eğer çıkarı olmasa sadece ve direkt seni sevmediğini söylerdi.Onun şaka yaptığını söyleyen kişilerle de pek muhattap olma derim.Seni üzmemek için bunu söyleme ihtimalleri de var gerçi ama bana hiç öyle gelmedi.Hepsi ağız birliği eder gibi aynı şeyi söylemiş sonuçta.

beni üzmemek için söylediler ama şaka değil, acı ama gerçek...

haklısınız. okulda bilgi yarışmasına katıldım ilk 10'a girdim ilçede okulumu temsil edeceğim. ama nasıl bir uğraş bulabilirim ki fazla vaktim de yok bu dönem de teşekkür almak istiyorum bu yüzden ders çalışmaktan pek zamanım kalmıyor.
Kalır kalır haftada bir saati toplasan kımbılır hngı luzumsuz seylere harcıyorsun

beni üzmemek için söylediler ama şaka değil, acı ama gerçek...
Bir kişi gider,bir kişi gelir.Hatta daha çok kişi de gelebilir.
Hem neden acı olsun ki? Herkes seni sevmek zorunda değil,aynı şekilde sen de herkesi sevmek zorunda değilsin.Herkes anlaşacak,arkadaş olacak diye bir kural yok,ki böyle bir şeyin olması da imkansız.
Eminim hayatında çok güzel birçok şey vardır.Sana değer vermeyen biri için hayatındaki güzellikleri görmezden gelme.

Bir kişi gider,bir kişi gelir.Hatta daha çok kişi de gelebilir.
Hem neden acı olsun ki? Herkes seni sevmek zorunda değil,aynı şekilde sen de herkesi sevmek zorunda değilsin.Herkes anlaşacak,arkadaş olacak diye bir kural yok,ki böyle bir şeyin olması da imkansız.
Eminim hayatında çok güzel birçok şey vardır.Sana değer vermeyen biri için hayatındaki güzellikleri görmezden gelme.

kendime bi uğraş bulmam lazım.

dizilerden nefret ederim, televizyondan da nefret ederim. ama film izleyip kitap okuyabilirim.
Scrabble,taboo gibi oyunları arkadaşlarınla oynayabilirsin.Mesela okulda hiç tanımadığın birini oyun oynamaya davet edebilirsin.Öğle arasında bile oynayabilirsiniz.Yeter ki istek olsun.:)
Kum boyama,mozaik gibi şeyler oluyor.Evde tek başına bunları yapabilirsin.

kendime bi uğraş bulmam lazım.
Evet bak dertlerinle mucadeleni hep müspet alanda yap. Bu ne demek bılıyomusun yavru kuş. Yaparak ederek mucadele et demek. Bı ugras bularak yeni bir alıskanlık edınerek okula gıtmeden once veya sonra bır salonda spor yapmak gıbı. Hep var ile müspet ile mücadele tekniği geliştir. Oysa ıkı saattır yakınıyordun bak aklın başına geliyor sevgıler

Pardon kitap oku da bu senı dahada yalnızlastıracak ama kitabı sana yakın bir üniversitenin kütüphanesinde okumayacaksan eğer

şuan bi yarışmaya hazırlanıyorum onun için bi kitap okuyorum zaten :) her şey için teşekkür ederim

Bu arada kitap,film vs. gibi şeyleri uğraş bulmam lazım dediğin için söyledim.Kafan dağılır,rahatlarsın.Bu yönden iyi olur.
Kitap okuyarak hem kendini hem insanları anlamaya başlarsın.Açıkçası ben de öyle oluyor.Bu dediğimi çoktan fark etmiş de olabilirsin tabii.:)

Back