- 2 Temmuz 2015
- 404
- 147
- 53
- Konu Sahibi blankspace1
-
İnsan bazı şeyleri zaman zaman kafaya takıyor maalesef.Önemli olan, sürekli kafaya takmamak.
Gerçekten dışlandın mı yoksa arkadaşlarının davranışlarını yanlış mı anladın?
Kim bu sevdiklerin
Arkadaş mı sevgili mi kim
Daha öncede yazdım pek sevilen birisi olmadım
Zira esnemen o istiyor diye kendimden taviz vermem Vs vs
Oturur dersimi çalışır genel geçer ilişkiler kurardım
Çok da önemli değil dershanede vs bir arkadaşım vardı
Üni ye gittim ilk yıl yüzde birlik dilimle alan bir okula
O sene denedim arkadaşlıklar pek tutturamadım
İkinci sene bir grubum vardı tek kız bendim sonra biraz daha gelişti vs vs
Okul bitti geriye sadece sevgilim kaldı
İş hayatında da böyle az kişi oldu hayatımda herkesle konuştum ama kimseye özel hayatımı açmadım
Ama gerçekçi olmayan 10 kişi yerine az ve öz olsun
beni üzenleri nasıl unutabilirim?
Şu an dışlanmıyor olman güzel bir şey.Eksilere değil de böyle artılara bakarsan inan daha mutlu olursun.İçine kapanık biri misin?Belki sen konuşmayınca onlar da konuşmuyordur.O yüzden böyle arka planda kalıyorsundur.Gerçekten dışlandım. gittiğim tüm okullarda. şuan dışlanmıyorum ama hep 2. plandayım.
Şu an dışlanmıyor olman güzel bir şey.Eksilere değil de böyle artılara bakarsan inan daha mutlu olursun.İçine kapanık biri misin?Belki sen konuşmayınca onlar da konuşmuyordur.O yüzden böyle arka planda kalıyorsundur.
Herkesin hayatında,onlari üzen birileri mutlaka olmuştur.Bu,kaçınılmaz bir gerçek ne yazık ki.Kişileri,olayları hatırlarsan üzülürsün ama aldığın dersi hatırlarsan en azından tecrübe kazandığını anlarsın.beni üzenleri nasıl unutabilirim?
yok çekingen değilim ortaokuldayken böyleydim ama şükür liseye geçince utangaçlığımı yendim. derslere katılıyorum. ben 11. sınıfım diğer sınıflardan, 10. ve 12. sınıflardan tanıdıklarım/arkadaşlarım var. yani okul arkadaş kaynıyor. her tenefüs okulu geziyorum. ama bazı sevdiğim insanlar tarafından 2. plana atılıyorum.
"o beni seviyor diye ben onu sevmek zorunda mıyım?" diyen birisi gerçekten seviyor mudur sizce? sevmek zorunda değil evet, ama bunu söylemesi kırıcı.
Geçen o konuyu açan da mı sendin
Evet sen seviyorsun diye kimse seni sevmek zorunda değil
Sen de boş ver başka sevilecek insan ara
Öyle diyen birisi seni sevmiyordur.Bu çok açık,ne yazık ki.Lisedeyken diğer sınıflardan arkadaşlarım yoktu benim.Umrumda da değildi zaten.:) Ne güzel senin diger sınıflardan da arkadaşlarin varmış.Yanında olan kişilere değer ver,geri kalan umrunda olmasın.yok çekingen değilim ortaokuldayken böyleydim ama şükür liseye geçince utangaçlığımı yendim. derslere katılıyorum. ben 11. sınıfım diğer sınıflardan, 10. ve 12. sınıflardan tanıdıklarım/arkadaşlarım var. yani okul arkadaş kaynıyor. her tenefüs okulu geziyorum. ama bazı sevdiğim insanlar tarafından 2. plana atılıyorum.
"o beni seviyor diye ben onu sevmek zorunda mıyım?" diyen birisi gerçekten seviyor mudur sizce? sevmek zorunda değil evet, ama bunu söylemesi kırıcı.
hayatıma yeni insanlar almak istiyorum
Öyle diyen birisi seni sevmiyordur.Bu çok açık,ne yazık ki.Lisedeyken diğer sınıflardan arkadaşlarım yoktu benim.Umrumda da değildi zaten.:) Ne güzel senin diger sınıflardan da arkadaşlarin varmış.Yanında olan kişilere değer ver,geri kalan umrunda olmasın.
Ailenin nasıl? Onlarla sıkıntın var mı?
Ne güzel.En önemlisi bu ailenle iyiysen arkandalarsa emin ol dışarısı çok önemli değil.Daha öncede konu acmistin.O kişiyi bu kadar niye takiyorsun ki.Samimiyetini kes ne gerek var kendini yıpratmaya.İnsanların ne dertleri var bunlar için kendini üzmeye abartmaya değmez hiç.Sen rehberlik hocanla falan dertleş bi.yok onlarla iyiyim çok şükür, eskiden kötüydük ama son 1,5 yıldır iyiyiz
Ne güzel.En önemlisi bu ailenle iyiysen arkandalarsa emin ol dışarısı çok önemli değil.Daha öncede konu acmistin.O kişiyi bu kadar niye takiyorsun ki.Samimiyetini kes ne gerek var kendini yıpratmaya.İnsanların ne dertleri var bunlar için kendini üzmeye abartmaya değmez hiç.Sen rehberlik hocanla falan dertleş bi.
Hayatin boyunca bu hep olacak.Okulda iş hayatında mahallende...Sevmedigin ya da görmek istemediğin insanlar burnunun dibinde olacak.Onları görmezden geleceksin umursamayacaksın.Başka bir yolu yok.sürekli gözümün önündeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?