her şeyi kafaya takıyorum

İnsan bazı şeyleri zaman zaman kafaya takıyor maalesef.Önemli olan, sürekli kafaya takmamak.
Gerçekten dışlandın mı yoksa arkadaşlarının davranışlarını yanlış mı anladın?

Gerçekten dışlandım. gittiğim tüm okullarda. şuan dışlanmıyorum ama hep 2. plandayım.

beni üzenleri nasıl unutabilirim?

Gerçekten dışlandım. gittiğim tüm okullarda. şuan dışlanmıyorum ama hep 2. plandayım.
Şu an dışlanmıyor olman güzel bir şey.Eksilere değil de böyle artılara bakarsan inan daha mutlu olursun.İçine kapanık biri misin?Belki sen konuşmayınca onlar da konuşmuyordur.O yüzden böyle arka planda kalıyorsundur.

Hayat çok kısa çok hemde seni seveni sev seni sevmeyeni salla gitsin yaaa öncellikle hayat kendini sevmekle başlar unutma sen kendini sev herkes seni sever mesela kazık mı yedin bi daha yapamazsın ders çıkar bu senin hayatın insanlar evlatlarını kaybediyor kanser olup oluyor bazıları kör bazıları dilsiz sen sağlıklı isen herşey geçer evet çok üzülmüş çok ağlamış olabilirsin ama zordur atlatmak belki ama imkansız değil :)

yok çekingen değilim ortaokuldayken böyleydim ama şükür liseye geçince utangaçlığımı yendim. derslere katılıyorum. ben 11. sınıfım diğer sınıflardan, 10. ve 12. sınıflardan tanıdıklarım/arkadaşlarım var. yani okul arkadaş kaynıyor. her tenefüs okulu geziyorum. ama bazı sevdiğim insanlar tarafından 2. plana atılıyorum.

"o beni seviyor diye ben onu sevmek zorunda mıyım?" diyen birisi gerçekten seviyor mudur sizce? sevmek zorunda değil evet, ama bunu söylemesi kırıcı.

beni üzenleri nasıl unutabilirim?
Herkesin hayatında,onlari üzen birileri mutlaka olmuştur.Bu,kaçınılmaz bir gerçek ne yazık ki.Kişileri,olayları hatırlarsan üzülürsün ama aldığın dersi hatırlarsan en azından tecrübe kazandığını anlarsın.
Ben şu genç yaşımda :) arkadaşlara bağlanmamayı öğrendim.Bir gün onlarla hiç görüşmeyeceğimi biliyorum.(Çünkü bunu gördüm.) Bu,hep aklımda.
Sen de fazla takılmamaya çalış,bağlanma.

Bende cok kotu bır lise hayatı gecırdım emin ol gerıye dönüp baktığında pekçok kötü durumu atlatmış kadın olmak güç verecek sana. Hayat budur öldürmüyorsa güçlendirir acını sev canım

Geçen o konuyu açan da mı sendin

Evet sen seviyorsun diye kimse seni sevmek zorunda değil

Sen de boş ver başka sevilecek insan ara

Öyle diyen birisi seni sevmiyordur.Bu çok açık,ne yazık ki.Lisedeyken diğer sınıflardan arkadaşlarım yoktu benim.Umrumda da değildi zaten.:) Ne güzel senin diger sınıflardan da arkadaşlarin varmış.Yanında olan kişilere değer ver,geri kalan umrunda olmasın.

aynen çok açık. ama hala bana "o seni seviyor şaka yapmıştır" dediler. Allah aşkına böyle şaka mı olur? şaka olsa bile her şakada gerçeklik payı vardır. bi seviyorum diyor bi sevmek zorunda mıyım diyor. her şeyi çelişkili...

yok onlarla iyiyim çok şükür, eskiden kötüydük ama son 1,5 yıldır iyiyiz
Ne güzel.En önemlisi bu ailenle iyiysen arkandalarsa emin ol dışarısı çok önemli değil.Daha öncede konu acmistin.O kişiyi bu kadar niye takiyorsun ki.Samimiyetini kes ne gerek var kendini yıpratmaya.İnsanların ne dertleri var bunlar için kendini üzmeye abartmaya değmez hiç.Sen rehberlik hocanla falan dertleş bi.

sürekli gözümün önündeler

Neden sıkıntına odaklanmak yerıne kendıne yeni bir ugras bulup onunla ılgılenmıyorsun ??? Fotografcılık. Voleyboll sosyallesedebılecegın dıkkatını mesgul eden yenı bır cevre yapmanıda saglayacak bır ugras bul kuZuö

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…