• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

her şeyi kafaya takıyorum

blankspace1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2015
404
147
53
her şeyi kafaya takmaktan yoruldum. yepyeni bir hayatım olsun istiyorum. beni üzen şeyleri unutmak istiyorum. eskisi gibi mutlu olayım :KK43: Ama nasıl yapacağım?

Son düzenleme:
Eskiden nasil bir hayatin vardi?

mutluyken mi? mutluydum, çünkü sevdiğim insanlar yanımdaydı. ama onlar beni ağlattılar. beni bıraktılar. psikolojim bozuldu. bazen ağlayarak, bağırarak uyanıyordum. işte bu yüzden onları unutmak istiyorum. okulda karşılaşıyoruz ama olsun, unutmanın bir yolu vardır mutlaka.

Psikolog yetmezse psikiyatrist

Gece ağlayarak kalkmak vs olağan değil

Yaşam Koç'una inanmam herkes en iyi kendinin koçu olur

ailemin yaşadıklarımdan haberleri yok o yüzden psikoloğa gitmek istesem karşı çıkabilirler :( okulun rehberlik servisiyle mi konuşsam acaba

ailemin yaşadıklarımdan haberleri yok o yüzden psikoloğa gitmek istesem karşı çıkabilirler :KK43: okulun rehberlik servisiyle mi konuşsam acaba

Kaç yaşındasın ki sen okulun rehberlik servisi var

Ben seni üniversiteli sanmıştım

O zaman rehberlik de olur

neyse bu yaşadıkların bunları annene anlatmak da olur

Yaşın küçükse kuzen vs abla gibi varsa ona da anlatmak olur

Ya da yaz bakalım neymiş bu yaşananlar becerebilirsek biz yol gösterelim

Kaç yaşındasın ki sen okulun rehberlik servisi var

Ben seni üniversiteli sanmıştım

O zaman rehberlik de olur

neyse bu yaşadıkların bunları annene anlatmak da olur

Yaşın küçükse kuzen vs abla gibi varsa ona da anlatmak olur

Ya da yaz bakalım neymiş bu yaşananlar becerebilirsek biz yol gösterelim

lise okuyorum 11. sınıfım. çok uzun buraya sığmaz. ama artık yoruldum. unutup yepyeni bir hayat kurmak istiyorum

Bil ki yanliz degilsin.Ayni seyi yasamayan bilemez.İyi yada kotu bi hayatin dahi olsa bi huy bu.Degismiyor ve gercekten yardim almadanda gecmicek.Cok yeminler sozler verdim takmicam diye ama olmadi gercekten uzman yardimi sart.Allah yardimciniz olsun.Ama hayat herseye rahmen cok guzel.Yasadikariniz yada yasadiginiz her neyse gececek.Neler geldi gecti sadece sabir lutfen.

Bil ki yanliz degilsin.Ayni seyi yasamayan bilemez.İyi yada kotu bi hayatin dahi olsa bi huy bu.Degismiyor ve gercekten yardim almadanda gecmicek.Cok yeminler sozler verdim takmicam diye ama olmadi gercekten uzman yardimi sart.Allah yardimciniz olsun.Ama hayat herseye rahmen cok guzel.Yasadikariniz yada yasadiginiz her neyse gececek.Neler geldi gecti sadece sabir lutfen.

11. sınıftayım 1 sene daha sabredip şu okuldan kurtulmak, güzel bi üniversiteye gitmek istiyorum. derslerim iyi çok şükür teşekkür aldım hatta. ama sevdiğim insanlar beni çok üzüyorlar :( canım çok yanıyor

lise okuyorum 11. sınıfım. çok uzun buraya sığmaz. ama artık yoruldum. unutup yepyeni bir hayat kurmak istiyorum

Anlat bak iki katından fazla yaşım

Ben ne olaylar yaşadım
Bir de ne olaylar duyup gördüm

Şimdi sana çok önemli görünen şeyler o kadar boş olabilir ki

Ama anlatmazsan belki de önemli olan müdahale gereken durumları bilemeyiz

Burası sanal kimse seni bilmez

Anlat hem rahatlarsın gem de benzer şeyleri yaşayanlar deneyimlerini vs anlatır belki bir yol gösteren olur

Anlat bak iki katından fazla yaşım

Ben ne olaylar yaşadım
Bir de ne olaylar duyup gördüm

Şimdi sana çok önemli görünen şeyler o kadar boş olabilir ki

Ama anlatmazsan belki de önemli olan müdahale gereken durumları bilemeyiz

Burası sanal kimse seni bilmez

Anlat hem rahatlarsın gem de benzer şeyleri yaşayanlar deneyimlerini vs anlatır belki bir yol gösteren olur

gittiğim tüm okullarda dışlandım. üstüne bir de sevdiklerimden darbe yedim :( çok uzun :(

İnsan bazı şeyleri zaman zaman kafaya takıyor maalesef.Önemli olan, sürekli kafaya takmamak.
Gerçekten dışlandın mı yoksa arkadaşlarının davranışlarını yanlış mı anladın?

gittiğim tüm okullarda dışlandım. üstüne bir de sevdiklerimden darbe yedim :KK43: çok uzun :KK43:

Kim bu sevdiklerin

Arkadaş mı sevgili mi kim

Daha öncede yazdım pek sevilen birisi olmadım
Zira esnemen o istiyor diye kendimden taviz vermem Vs vs

Oturur dersimi çalışır genel geçer ilişkiler kurardım

Çok da önemli değil dershanede vs bir arkadaşım vardı

Üni ye gittim ilk yıl yüzde birlik dilimle alan bir okula

O sene denedim arkadaşlıklar pek tutturamadım

İkinci sene bir grubum vardı tek kız bendim sonra biraz daha gelişti vs vs

Okul bitti geriye sadece sevgilim kaldı

İş hayatında da böyle az kişi oldu hayatımda herkesle konuştum ama kimseye özel hayatımı açmadım

Ama gerçekçi olmayan 10 kişi yerine az ve öz olsun

Back