- 2 Temmuz 2015
- 404
- 147
- 53
- Konu Sahibi blankspace1
her şeyi kafaya takmaktan yoruldum. yepyeni bir hayatım olsun istiyorum. beni üzen şeyleri unutmak istiyorum. eskisi gibi mutlu olayım Ama nasıl yapacağım?
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eskiden nasil bir hayatin vardi?
Her ağlatandan sonra bu kadar yıkılmak normal değil
Uzman desteği alın
uzman desteği derken kimlerden? bir yaşam koçu falan mı?
Psikolog yetmezse psikiyatrist
Gece ağlayarak kalkmak vs olağan değil
Yaşam Koç'una inanmam herkes en iyi kendinin koçu olur
Bu kadar trajedi kıytırık arkadaşlar için mi?
Helal olsun.
ailemin yaşadıklarımdan haberleri yok o yüzden psikoloğa gitmek istesem karşı çıkabilirler okulun rehberlik servisiyle mi konuşsam acaba
Kaç yaşındasın ki sen okulun rehberlik servisi var
Ben seni üniversiteli sanmıştım
O zaman rehberlik de olur
neyse bu yaşadıkların bunları annene anlatmak da olur
Yaşın küçükse kuzen vs abla gibi varsa ona da anlatmak olur
Ya da yaz bakalım neymiş bu yaşananlar becerebilirsek biz yol gösterelim
Bil ki yanliz degilsin.Ayni seyi yasamayan bilemez.İyi yada kotu bi hayatin dahi olsa bi huy bu.Degismiyor ve gercekten yardim almadanda gecmicek.Cok yeminler sozler verdim takmicam diye ama olmadi gercekten uzman yardimi sart.Allah yardimciniz olsun.Ama hayat herseye rahmen cok guzel.Yasadikariniz yada yasadiginiz her neyse gececek.Neler geldi gecti sadece sabir lutfen.
lise okuyorum 11. sınıfım. çok uzun buraya sığmaz. ama artık yoruldum. unutup yepyeni bir hayat kurmak istiyorum
Anlat bak iki katından fazla yaşım
Ben ne olaylar yaşadım
Bir de ne olaylar duyup gördüm
Şimdi sana çok önemli görünen şeyler o kadar boş olabilir ki
Ama anlatmazsan belki de önemli olan müdahale gereken durumları bilemeyiz
Burası sanal kimse seni bilmez
Anlat hem rahatlarsın gem de benzer şeyleri yaşayanlar deneyimlerini vs anlatır belki bir yol gösteren olur
Sorun ne ki tam olarak
gittiğim tüm okullarda dışlandım. üstüne bir de sevdiklerimden darbe yedim çok uzun