Her şeyi çok kafama takıyorum napabilirim

Sizin hiç arkadaşınız yok mu? Bu kişiden başka
var ama çoğu kişi şehir dışında ve sık sık görüştüğüm arkadaşlarım değil..bu arkadaşım da aynı şehirdeyken hep görüşür ederdik ondan ötürü sanırım fazla kırılganlık ettim doğrusu umursamamakmış.

var ama çoğu kişi şehir dışında ve sık sık görüştüğüm arkadaşlarım değil..bu arkadaşım da aynı şehirdeyken hep görüşür ederdik ondan ötürü sanırım fazla kırılganlık ettim doğrusu umursamamakmış.
Arkadaşınızı seviyorsunuz, değer veriyorsunuz farkındayım. Ama bu karşılık görmüyor artık. Bu yüzden de sizinle arkadaşlik yapmayı sevecek kişilerle takılın, dışarı çıkın, spor yapın, kitap okuyun,açın neşeli müzikler dinleyin, sizinle konuşmaya vakit ayıran bir arkadaşınızla konuşun, eğlenin, gülün.
Vaktiniz değerli, unutmayın.

zor bir insan değilim yıllarca aylarca görüşmesem bile yakın olduğum insanlar var hayatımda ama bu konuda bahsettiğim arkadaşım her gün görüştüğüm bir insandı her gün okulum olduğunda arardı çünkü onun okulu yoktu boştu.Ama şimdi okula başladı ve bir anda sohbeti kesmek bu bana doğru gelmiyor açıkçası bu yüzden de kırıldım doğal olarak bu durumda siz olsaydınız kırılmaz mıydınız? sadece soruyorum
bir taraf boş bir taraf dolu olunca boş olan çok arayip sorar buluşmak ister konuşmak ilgi ister çünkü sıkıntıdan bunu yapar simdi okula başladı uzaklaşması normal yeni çevresi arkadaşı mesuliyetleri var çok görmemek lazim:)

başka arkadaşlar edin kendine bu arkadaşınıda kendi haline bırak derim:)

zor bir insan değilim yıllarca aylarca görüşmesem bile yakın olduğum insanlar var hayatımda ama bu konuda bahsettiğim arkadaşım her gün görüştüğüm bir insandı her gün okulum olduğunda arardı çünkü onun okulu yoktu boştu.Ama şimdi okula başladı ve bir anda sohbeti kesmek bu bana doğru gelmiyor açıkçası bu yüzden de kırıldım doğal olarak bu durumda siz olsaydınız kırılmaz mıydınız? sadece soruyorum
Benim de hayatımdan çıkarttığım /çıkarıldığım insanlar oldu. Vallahi umurumda değiller. Neden takayım ki ? Kimseye muhtaç değilim. Siz de değilsiniz. Görmezden gelseniz emin olun sizi arayacaktır.

Benim de hayatımdan çıkarttığım /çıkarıldığım insanlar oldu. Vallahi umurumda değiller. Neden takayım ki ? Kimseye muhtaç değilim. Siz de değilsiniz. Görmezden gelseniz emin olun sizi arayacaktır.
ben ilk başlarda çok umursuyorum sonradan zaman geçtikçe umursamazlık başlıyor bende bakalım hayırlısı ya evet kimseye muhtaç değiliz Allahtan başka 🙂

ben ilk başlarda çok umursuyorum sonradan zaman geçtikçe umursamazlık başlıyor bende bakalım hayırlısı ya evet kimseye muhtaç değiliz Allahtan başka 🙂
bir taraf boş bir taraf dolu olunca boş olan çok arayip sorar buluşmak ister konuşmak ilgi ister çünkü sıkıntıdan bunu yapar simdi okula başladı uzaklaşması normal yeni çevresi arkadaşı mesuliyetleri var çok görmemek lazim bu arada

X